• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kpss lisans açıklandıı :)

2012 kpss puanınız hangi aralıkta?(lütfen oy vermeden geçmeyelim)

• 50-60

OY: 15 13,2%
  • 60-70

OY: 21 18,4%
  • 70-80

OY: 38 33,3%
  • 80-90

OY: 28 24,6%
  • 90 ve üstü :)

OY: 12 10,5%

• Ankete Katılan
    114
Kpss ye giren arkadaşlar dikkatinizi çekti mi bilmem sonuç belgelerinde p1 p2 p3 puan türlerinde sınava giren toplam aday sayısı 924.739 gösterilmiş lakin açıklanan sayısal bilgiler cumartesi öğleden önce sınava giren ve sınavı geçerli sayılan aday sayısı 931.093 olarak verilmiş aradaki fark 6.354 acaba bu aradaki aday sayısı nereye kayboldu???

ben de okulöncesiyim 56 aldım.ben son iki ay çalıştım sıkı birşekilde ama olmadı:(şubatta 54 ile kapattı belki şansım olur diyorum.

türkçe öğretmenliği p10 89.227 türkçe alımları malum çok az bu sene nasıl olur bilmiyorum ama umarım iyi bi yere atanırım Allahtan bi mani çıkmazsa ve atanacak puanını alan tüm arkadaşları tebrik ediyorum:46:

türkçe öğretmenliği p10 89.227 türkçe alımları malum çok az bu sene nasıl olur bilmiyorum ama umarım iyi bi yere atanırım Allahtan bi mani çıkmazsa ve atanacak puanını alan tüm arkadaşları tebrik ediyorum:46:

Canım ben de Türkçe okuyorum,maşallah.:31:

Darısı başıma.:31:

26 yı açmayı düşünen var mı tercihlerde

ben açmak istiyorum ağustos atamasından başka atama yok diyolar ara atama olmayacakmış bundan sonra tüm atamalar ağustos ayında olacak diye duymuştum o yüzden açıkta kalmaya cesaret edemiyorum zaten bölümümüzün ataması zor:50:

Canım az önce bir sayfada tahmini rakamlar yazıyordu ve türkçeye 3500 4000 yazmışlar..inşallah böyledir gerçekten çok iyi bir rakam bu..

Kpss ye giren arkadaşlar dikkatinizi çekti mi bilmem sonuç belgelerinde p1 p2 p3 puan türlerinde sınava giren toplam aday sayısı 924.739 gösterilmiş lakin açıklanan sayısal bilgiler cumartesi öğleden önce sınava giren ve sınavı geçerli sayılan aday sayısı 931.093 olarak verilmiş aradaki fark 6.354 acaba bu aradaki aday sayısı nereye kayboldu???

iyide "sınava giren" ve "sınavı geçerli sayılan" demek farklı şeyler zaten..aradaki fark "sınavı iptal edilenlerden" kaynaklanıyordur..

Back