kpss lisans açıklandıı :)

2012 kpss puanınız hangi aralıkta?(lütfen oy vermeden geçmeyelim)

• 50-60

OY: 15 13,2%
  • 60-70

OY: 21 18,4%
  • 70-80

OY: 38 33,3%
  • 80-90

OY: 28 24,6%
  • 90 ve üstü :)

OY: 12 10,5%

• Ankete Katılan
    114
bu arada arkadaşlar uzmanlık falan düşünenler kpds ye gireceksiniz değil mi? şimdi benim aklıma takılan şu. bazı kurumlar ingilizce istiyor ama kpds ye daha var ne olacak bu durumda?

hatalı soru sadece türkçede değil diğer derslerde de vardı bence.

canım sen de edebıyat okumussun sımdı baktım gecmıs yorumlara. benım netlerımde senın gıbı ıste sadece egıtım boyle. hatta gk aynı yapmısız

evet eğitim bilimlerinde de varmış onu da yayımladılar . kpds ye gircem ondan da korkuyorum bi de onda kopyayı kaldırmam (

yapacak tek şey elimizden geleni yapmak ve dua etmek. ben kpdsye girmicem ama genel yani artık bütün sınavlar için bu böyle. Kızlar şu günler artık bayrama kadar her gün Kadir Gecesi olabilir. dua edelim bol bol tercihler ve haksızlık olmaması için de.

bu arada arkadaşlar uzmanlık falan düşünenler kpds ye gireceksiniz değil mi? şimdi benim aklıma takılan şu. bazı kurumlar ingilizce istiyor ama kpds ye daha var ne olacak bu durumda?
yeni kpds sınavı yapılana kadar eski kpds sonuçları geçerli olacak girmeyenlerde tercihlerini yapamayacak sanırım bende kpds ye hazırlnamayı düşünüyorum ama çok zor bir sınav :44:
:44::44:

caba matematik mühendislik kimya biyoloji matematik gibi fen bilimleri dışındaki dallarda mı etkilli daha çok? sanki bizi çok etkilememiş. daha çok türkçe etkilemiş gibi görünüyor bu alanları :S

gy genel olarak etkili olmuştur bence çünkü matematik de zor geldi bana. ama türkçe tabi ki en etkilisi. edebiyat öğretmeniyim ama ben de zorlandım baya. çok da süremi yedi türkçe.

işte bize de matematik çok kolay geldi ve sayısalcılara göre cidden kolaydı ama ben türkçede çok zorlandım. belki de en sona bıraktığım için. bayada gitti süremden.en son kadın elimden zorla aldı yani kitapçığı :S

puanın kaçtı canım ve eğitim netin. önceki sayfalara baktım da göremedim

[Byazmadım zaten canım ama yazmakta ıstemıyorum egıtımden 18 yanlısım vardı ama ıste 38 cıkmıs 6 tane bosum vardı[/B]

[Byazmadım zaten canım ama yazmakta ıstemıyorum egıtımden 18 yanlısım vardı ama ıste 38 cıkmıs 6 tane bosum vardı[/B]

canım benim arkadaşımda da oldu biliyomusun yana yakıla düşünüyodu ne yapacağını. 12 boş 6 tane mi yanlış varmış varmış ama 34 tane görünüyormuş. neredeyse ağlayacaktı çok kötü idi. imkansız diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…