kpss lisans açıklandıı :)

2012 kpss puanınız hangi aralıkta?(lütfen oy vermeden geçmeyelim)

• 50-60

OY: 15 13,2%
  • 60-70

OY: 21 18,4%
  • 70-80

OY: 38 33,3%
  • 80-90

OY: 28 24,6%
  • 90 ve üstü :)

OY: 12 10,5%

• Ankete Katılan
    114
evet gecen yılda bunlar olmus ama osym dılekceyı pekte takıp cevap vermemıs.

yani kesinlikle standart sapmanın etkisiyle puanlar bu kadar farklı geldi bilmiyorum ortalığı neden karıştırıyorlar ki bende çıkaramadım tadını

aynen yani sapmayla alakalı. reptomim canım arkadaşın şaşırmasın sevinsin. puanı muhtemelen stan. sapma ile yüksek geldi.

Kızlar benim puanım da 90.96 ben çok çalışmıştım. Sınavdan önce 67 tane deneme çözmüştüm toplamda. Bu yüzden sınavda zamanı çok iyi kullandım. Sadece stresten birkac soruyu yanlıs yaptım. Bundan sonra atamaları bekleyeceğiz.

Dilekçeyle falan durumumuzun degişecegini sanmıyorum arkadaslar,üstü kapatılacak bu olayın

geçen yıl cevap anahtarları açıklandı da kitapçık açıklandı mı hatırlamıyorum. İnşallah açıklanır o da

Branşın ne canım?Tebrik ederim ayrıca güzel puan almışsın.

aynen yani sapmayla alakalı. reptomim canım arkadaşın şaşırmasın sevinsin. puanı muhtemelen stan. sapma ile yüksek geldi.

evet sapmayı falan o da bılıyor. ama hıc bekledıgım puan degıldı deyıp osym ıle alay edıyor. ya onu gectım zaten belkı de hakkıyla aldı.

yani kesinlikle standart sapmanın etkisiyle puanlar bu kadar farklı geldi bilmiyorum ortalığı neden karıştırıyorlar ki bende çıkaramadım tadını

kusura bakmayın ama sizin gibi bizlerde girdik bu sınava ve emek verdik. yalan mı söyluyoruz kaldı ki bir tek biz değiliz.açıp bi bakarsanız netten bin tane insanın böyle olduğunu görürsünüz. bencilce davranıyorsunuz. standart sapma değil bizim yakındığımız eksik net. ve kaç tane tanıdığım var neredeyse genel kültürün yarısını boş bırakmış gibigörünüyor.

keşke sizde sizin gibi aynı yoldan geçen ve ekmek sahibi olmaya çalışan insanlara daha objektif davransaydınız...

daha önce sınava girdiğimde ( yıllar önce ) kitap kapağı açmadan aynı puanı almıştım ve resmen şıkları sallamıştım 30 doğru varsa 30 da yanlış vardı öyle diyeyim.

şimdiyse aylar önce başladım çalışmaya hele son 1 ay günde 600 er soru çözdüm. 2012 kpss sonuç: aynı puan geldi ve beklemediğim nasıl olduğuna anlam veremediğimm nereden geldiğini bilemediğim yanlış cevap sayısı !!!

kızlar sınav eğer ki iptal edilecek olsaydı sınav sonucu açıklanmadan savcılık soruşturma açardı ve iptal edilirdi artık çok geç iptal için bu bir dilekçe ile de düzeltmeler bencede çok zor ösym dekiler sağolsun geri dönmüyorlar ki saldım bayıra mevlam gayıra misali bıraktı adamlar herşeyi bence herşey böyle kalacak ve bende puanımın sevincini yaşamak istiyorum

senin netlerde eksik-fazla çıktı mı canım. benim tam hesapladığım kadar çıktı diyebilirim.

hayır canım hesapladığım netler geldi tamı tamına. gecen sene 86,54 almıştım o zaman da hesapladığım netler bire bir geldi.
bence bazı arkadaşlar cevaplara bakarken böyle yapmışımdır herhalde diye canlarının istediği gibi doğru sayıyorlar ya da ciddiyetle bakmıyorlar.
cevaplara bakmamış bile ben bu kadar düşük beklemiyordum diyor kimisi, çoğusu böyle
her sene olur böyle netlerim düşük geldi diyen.
optik okuyucu nasıl yanlış okuyacak, birbirinden gaza geliyor millet, iptal edilir ümidiyle herkes tutturmuş 10 net aşağı geldi, 15 net aşağı geldi vs
gerçekten düşük hesaplanan varsa hak ettiği puanın almasını gönülden isterim. ama düşük net geldi diyen herkesin samimiyetine inanmıyorum.

tebrikler canım. atanırsam da hak geçti mi diye işkillenecem ya. bizim bir suçumuz yok gerçi ama işte. hakkını helal etsin yine de yanlış hesaplanan arkadaşlar

Canım zaten 15 inde tercihler başlayacak diye duydum iptal olması falan mümkün degilki..

ortalıgı karıstırmak mı? ya hu 20 net dıyorum eksık olunca elbette puanda dusuyor. neden hakkımı savunmayacakmısım ki? sanırım kendınden korkuyorsun puanım dusuk gelır dıye. hıc kusura bakma olması gereıyorsa olur ınsallah herkes hakettıgını alır. ortalıgı karıstırmak dıyor ya gel de kafayı yeme

tebrik ederim canım sonuçta bu çalışma işi ve bence çokda şans meselesi o an ne olacağını bir an ne psikolojiye bürüneceğini bilemiyorsun yani sınav anında umarım herkes için hayırlısı olur

canım biz de dua ettik gerçekten eksik olan düzelir inşallah diye. bencil falan hoş değil. hakaret etmeyelim. lafımız yanlış beyanda bulunanlara.

tebrikler canım. atanırsam da hak geçti mi diye işkillenecem ya. bizim bir suçumuz yok gerçi ama işte. hakkını helal etsin yine de yanlış hesaplanan arkadaşlar

canım senın ne sucun var ki puanları sen hesaplamadın ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…