• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kpss lisans açıklandıı :)

2012 kpss puanınız hangi aralıkta?(lütfen oy vermeden geçmeyelim)

• 50-60

OY: 15 13,2%
  • 60-70

OY: 21 18,4%
  • 70-80

OY: 38 33,3%
  • 80-90

OY: 28 24,6%
  • 90 ve üstü :)

OY: 12 10,5%

• Ankete Katılan
    114
kımsenın kanı yerde kalmaz derler ya. ıste bu da oyle. ahırette ıkı elımde yakalarında. sadece bu konuda degıl hakkımızın yendıgı her konuda. yalvarıp helalık ıstense vermeyecegım. cok sinirliyim ya. su mubarek gunde Allahtan bulsunlar

ah canım kul hakkı helallik bilseler bunları yaparlar mı!!!!

1) Dilekçe yazılmasını gerektiren konular için ÖSYM ile yapılacak her türlü yazışmada “Genel Amaçlı Dilekçe” örneği kullanılmalıdır. ( http://www.osym.gov.tr/dosya/1-59846/h/2012kpsslisanskilavuz-942012.pdf) (linkte son sayfada var)

2) Dilekçenin işleme konulabilmesi için adayın, ne istediğini açıkça belirtmesi gerekir.

3) Dilekçe örneği üzerindeki bütün bilgi alanlarının doldurulması zorunludur, bilgi alanları eksik olan dilekçeler işleme alınmayacaktır.

4) Bilgi güvenliğini artırmak amacıyla dilekçede evrak referans numarası belirtilmesi uygulamasına geçilmiştir. Aday, evrak referans numarasını ÖSYM’nin Aday İşlemleri Sistemi İnternet adresinden
edinecektir.

Dilekçe yazılmasını gerektiren konular:

Adaylar aşağıda belirtilen konular için dilekçe yazabilecektir:
♦ Başvuru sırasında oluşturulan Başvuru Kayıt Bilgilerinden “Öğrenim Bilgileri” alanındaki resmî
belgeye dayalı olan bilgilerde değişiklik isteği
♦ Özürlü adaylar için sağlık kurulu raporu ile özür durumunu belirttiği özürlü olarak sınava girme
isteği
♦ Sınav/yerleştirme sonuçlarının incelenmesi isteği

NOT: Aday, dilekçenin aslını ÖSYM’ye ulaştırmalıdır. Merkezimize faks yoluyla ulaştırılan dilekçeler işleme alınmayacaktır.

ah canım kul hakkı helallik bilseler bunları yaparlar mı!!!!

bir de bas bas dinden bahsedıyorlar. ya hu hangı dınde bu var? ustelık basarı sırasına baktınız mı ılk sırada siirt var. neti acıp bakın bu tesaduf mu yazıyorlar. o dereceye geldık ya tuh suratlarına

kızlar benim netlerim beklediğimin 6-8 net altı geldi aranızda böyle olan var mı ? bi yanlışlık olabilir mi acaba ? :26:
benim de öyle canım hele eğitimden ben 79 net hesaplamıştım bu diyo ki 73 doğru 35 yanlış diyo bu kadar yanlış olmamalıydı. bu işte bir bit yeniği var. soruların cevapalrını da 5 gün sonra acıklamışlardı zaten. eğer bir oynama yaptılarsa bu da kılıfı olacaktır. verdiğiniz cevapları unutmus olabilirsiniz deyip geçiştirilecektir. artık ösymye güvenim kalmadı herşey olabilir

bilemiyorum ama puanı düşük olanlar hep netim eksik hesaplanmış diyor. geçen sene de bu sene de böyle bir sorun yaşamadım. belki de gerçekten unutmuşsunuzdur yanıtlarınızı. beş gün sonra açıklanmasının bir önemi yok. ben sınavdan sonra not almıştım yanıtlarımı. sorular açıklanınca da karşılaştırdım. ha kesin yanlış var, arada çok fark var diyorsanız yapılacak tek şey dilekçe vermek.

77,4 aldım ama adım gibi emin olduğum gk netim beklediğimden 6 net düşük geldi kaydırdım mı, ne yaptım acaba :14:

yanlış anlaşılmasın optikten kaynaklı sorun olabilir mutlaka. bu forumdakilere güveniyorum ama başka forumlarda gördüm. sinir oluyorum ya sıcakta ne emeklerle o sınava girdim. bu yüzden iptal olursa yalan beyanda bulunanlara da ben de hakkımı helal etmiyorum. gerçekten yanlış hesaplananlar için de benim önüme geçecekse bile inşallah düzelir. hak yemek istemem. Allah herkese hakkıyla atanmayı nasip etsin.

hiiççç sanmıyorum tatlım benim iptal edileceğini merak etme bende istemem şahsen iptal edilmesini açıklandı yani iptal edilmesi çok zor

hiiççç sanmıyorum tatlım benim iptal edileceğini merak etme bende istemem şahsen iptal edilmesini açıklandı yani iptal edilmesi çok zor

İnşallah. hayır insanı da huzursuz ediyorlar netler ve dolayısıyla standart sapma yanlış hesaplandı da mı puanım yüksek geldi, hak yemiş olur muyum bilmeden de olsa. tadını çıkaramadım yani puanın.

benım bır tanıdıgım 91 almıs mumkun degıl dıyor. dusunun ınsan yuksek aldı dıye sevınmez mi ? ama kendı bıle sasırıyor. hadı dıyelım 5 6 net eksık ben yanlıs bakmısım derım ama koskoca 20 ya saka gıbı. ve benım gıbı bır cok adayın boyle dılekce verecek herkes

benım bır tanıdıgım 91 almıs mumkun degıl dıyor. dusunun ınsan yuksek aldı dıye sevınmez mi ? ama kendı bıle sasırıyor. hadı dıyelım 5 6 net eksık ben yanlıs bakmısım derım ama koskoca 20 ya saka gıbı. ve benım gıbı bır cok adayın boyle dılekce verecek herkes

kitapçıklar yayınlanır galiba yakında. oradan anlaşılır

İnşallah. hayır insanı da huzursuz ediyorlar netler ve dolayısıyla standart sapma yanlış hesaplandı da mı puanım yüksek geldi, hak yemiş olur muyum bilmeden de olsa. tadını çıkaramadım yani puanın.
yani kesinlikle standart sapmanın etkisiyle puanlar bu kadar farklı geldi bilmiyorum ortalığı neden karıştırıyorlar ki bende çıkaramadım tadını :50:

Kızlar hepimize geçmiş olsun mu diyeyim ne diyeyim bilemedim. sonuç sayfasını açtığım an bu benim puanım olamaz dedim ve şok oldum. GK de benim bildiğim 4 yanlışım vardı sadece ve GK iyi çalıştığım için çok iyi geçmişti hiç zorlanmadan yapmıştım hatta coğrafyayı fulle yakın diyordum. Ancak 15 yanlış var diyor sonuçlarda. 4 yanlışım nasıl 15 oldu anlamış değilim.

Allah aşkına şimdi ne yapacağız ? cevap kağıdının yayınlanmasını mı beklememiz gerekiyor ?

geçen sene de bu iddialar oldu ama bir şey çıkmadı. İnşallah gerçekten hata olanlarınki düzelir dediğim gibi

Kızlar hepimize geçmiş olsun mu diyeyim ne diyeyim bilemedim. sonuç sayfasını açtığım an bu benim puanım olamaz dedim ve şok oldum. GK de benim bildiğim 4 yanlışım vardı sadece ve GK iyi çalıştığım için çok iyi geçmişti hiç zorlanmadan yapmıştım hatta coğrafyayı fulle yakın diyordum. Ancak 15 yanlış var diyor sonuçlarda. 4 yanlışım nasıl 15 oldu anlamış değilim.

Allah aşkına şimdi ne yapacağız ? cevap kağıdının yayınlanmasını mı beklememiz gerekiyor ?

aynen canım bende şok oldum gördüğümde!!!! dilekçe vercem ben sende bi bak istersen sonra geç oldu falan derler belli olmaz bunlara

Back