- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.350
- 198
- Konu Sahibi papatya8688
evet gecen yılda bunlar olmus ama osym dılekceyı pekte takıp cevap vermemıs.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benım bır tanıdıgım 91 almıs mumkun degıl dıyor. dusunun ınsan yuksek aldı dıye sevınmez mi ? ama kendı bıle sasırıyor. hadı dıyelım 5 6 net eksık ben yanlıs bakmısım derım ama koskoca 20 ya saka gıbı. ve benım gıbı bır cok adayın boyle dılekce verecek herkes
yani kesinlikle standart sapmanın etkisiyle puanlar bu kadar farklı geldi bilmiyorum ortalığı neden karıştırıyorlar ki bende çıkaramadım tadını
kitapçıklar yayınlanır galiba yakında. oradan anlaşılır
Kızlar benim puanım da 90.96 ben çok çalışmıştım. Sınavdan önce 67 tane deneme çözmüştüm toplamda. Bu yüzden sınavda zamanı çok iyi kullandım. Sadece stresten birkac soruyu yanlıs yaptım. Bundan sonra atamaları bekleyeceğiz.
aynen yani sapmayla alakalı. reptomim canım arkadaşın şaşırmasın sevinsin. puanı muhtemelen stan. sapma ile yüksek geldi.
yani kesinlikle standart sapmanın etkisiyle puanlar bu kadar farklı geldi bilmiyorum ortalığı neden karıştırıyorlar ki bende çıkaramadım tadını
Dilekçeyle falan durumumuzun degişecegini sanmıyorum arkadaslar,üstü kapatılacak bu olayın
senin netlerde eksik-fazla çıktı mı canım. benim tam hesapladığım kadar çıktı diyebilirim.
Kızlar benim puanım da 90.96 ben çok çalışmıştım. Sınavdan önce 67 tane deneme çözmüştüm toplamda. Bu yüzden sınavda zamanı çok iyi kullandım. Sadece stresten birkac soruyu yanlıs yaptım. Bundan sonra atamaları bekleyeceğiz.
kızlar sınav eğer ki iptal edilecek olsaydı sınav sonucu açıklanmadan savcılık soruşturma açardı ve iptal edilirdi artık çok geç iptal için bu bir dilekçe ile de düzeltmeler bencede çok zor ösym dekiler sağolsun geri dönmüyorlar ki saldım bayıra mevlam gayıra misali bıraktı adamlar herşeyi bence herşey böyle kalacak ve bende puanımın sevincini yaşamak istiyorum
kusura bakmayın ama sizin gibi bizlerde girdik bu sınava ve emek verdik. yalan mı söyluyoruz kaldı ki bir tek biz değiliz.açıp bi bakarsanız netten bin tane insanın böyle olduğunu görürsünüz. bencilce davranıyorsunuz. standart sapma değil bizim yakındığımız eksik net. ve kaç tane tanıdığım var neredeyse genel kültürün yarısını boş bırakmış gibigörünüyor.
keşke sizde sizin gibi aynı yoldan geçen ve ekmek sahibi olmaya çalışan insanlara daha objektif davransaydınız...
tebrikler canım. atanırsam da hak geçti mi diye işkillenecem ya. bizim bir suçumuz yok gerçi ama işte. hakkını helal etsin yine de yanlış hesaplanan arkadaşlar
GY 56D 2Y
GK 46D 11Y
EB 94D 19Y
KPSSP10: 90,8864
Branşım kimya