- Konu Sahibi papatya8688
-
kımsenın kanı yerde kalmaz derler ya. ıste bu da oyle. ahırette ıkı elımde yakalarında. sadece bu konuda degıl hakkımızın yendıgı her konuda. yalvarıp helalık ıstense vermeyecegım. cok sinirliyim ya. su mubarek gunde Allahtan bulsunlar
ah canım kul hakkı helallik bilseler bunları yaparlar mı!!!!
benim de öyle canım hele eğitimden ben 79 net hesaplamıştım bu diyo ki 73 doğru 35 yanlış diyo bu kadar yanlış olmamalıydı. bu işte bir bit yeniği var. soruların cevapalrını da 5 gün sonra acıklamışlardı zaten. eğer bir oynama yaptılarsa bu da kılıfı olacaktır. verdiğiniz cevapları unutmus olabilirsiniz deyip geçiştirilecektir. artık ösymye güvenim kalmadı herşey olabilirkızlar benim netlerim beklediğimin 6-8 net altı geldi aranızda böyle olan var mı ? bi yanlışlık olabilir mi acaba ? :26:
super puan tebrık ederımGY 56D 2Y
GK 46D 11Y
EB 94D 19Y
KPSSP10: 90,8864
Branşım kimya
GY 56D 2Y
GK 46D 11Y
EB 94D 19Y
KPSSP10: 90,8864
Branşım kimya
hiiççç sanmıyorum tatlım benim iptal edileceğini merak etme bende istemem şahsen iptal edilmesini açıklandı yani iptal edilmesi çok zor
benım bır tanıdıgım 91 almıs mumkun degıl dıyor. dusunun ınsan yuksek aldı dıye sevınmez mi ? ama kendı bıle sasırıyor. hadı dıyelım 5 6 net eksık ben yanlıs bakmısım derım ama koskoca 20 ya saka gıbı. ve benım gıbı bır cok adayın boyle dılekce verecek herkes
yani kesinlikle standart sapmanın etkisiyle puanlar bu kadar farklı geldi bilmiyorum ortalığı neden karıştırıyorlar ki bende çıkaramadım tadınıİnşallah. hayır insanı da huzursuz ediyorlar netler ve dolayısıyla standart sapma yanlış hesaplandı da mı puanım yüksek geldi, hak yemiş olur muyum bilmeden de olsa. tadını çıkaramadım yani puanın.
super puan tebrık ederım
Kızlar hepimize geçmiş olsun mu diyeyim ne diyeyim bilemedim. sonuç sayfasını açtığım an bu benim puanım olamaz dedim ve şok oldum. GK de benim bildiğim 4 yanlışım vardı sadece ve GK iyi çalıştığım için çok iyi geçmişti hiç zorlanmadan yapmıştım hatta coğrafyayı fulle yakın diyordum. Ancak 15 yanlış var diyor sonuçlarda. 4 yanlışım nasıl 15 oldu anlamış değilim.
Allah aşkına şimdi ne yapacağız ? cevap kağıdının yayınlanmasını mı beklememiz gerekiyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?