- 18 Temmuz 2011
- 9.127
- 17
- 158
- Konu Sahibi papatya8688
ay silinmiyorki
o yazdığın yoruma msj düzenleme olarak bas hemen altında komple sil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay silinmiyorki
ya terslemyein benimki iyi niyetti kazanıyorum kazanın istedim istemiyosan bakmazsın
oğlum bak gittt !
oğlum bak gittt !
Buradaki başlıkta nette is arayanlar bolumu ya evet bacım doğru yere geldin millet KPSS ile boğusuyor torpilin varsa memur yap buradakileri başka bisi istemezler
baş edemez bizle zaten oky beklerz senide topiğimize hayırlı haberlerinle
2 ay sonra sende burda olucan okyonus :13:
Ah hatırlatma bugün çok dertliyim kitapları yaklaşım geldi artık Sabah hevesle yargi deneme coZdum 67 net çıktı oturdum bir posta ağladım Sonra yediiklim deneme coZdum ondanda son sayfa eksik çıktı 80 net çıktı artık alıcam basımı gidicem bu diyarlardan
baş edemez bizle zaten oky beklerz senide topiğimize hayırlı haberlerinle
DELİMİSİN SEN YA..alıcam başımı gidicem diyor
deneme çözereken, belki kafanın dağınık olduğu ana geldi..belki uykusz belkide açsın..ne bileyim konsantren bozulmuştur..bu birşey bilmedğin anlamına gelmiyor
Genel Kültür'üm yok valla olmuyor nekadar zorlarsam dahada batıyorum Genel yetenek 46 netten düşük gelmiyor ama genel kültür 34 en fazla Bugün moralim bozuk yemek falan yapmadım kocama dedim dışarıda yiyelim stres sınır tavan yaptı artık 9 aydır emek veriyorum papatya çıkan sonuca bak tarihte en az 6 soru bankası bitti ettigim tekrarların haddi hesabı yok ama ben nedense dipteyim
ama sen moralini bozuk tutarsan olmaz ki
başarıcam yapıcam de..kendine güvenin gelsin..yaptığın yanlışlarda yıkılma ya hemen!
ayrıca bazı yayınların soruları, maşallah ösymyide aşıyor..zorladıkça zorluyorlar
Şekerim tarihte o kadar kolay bi püf nokta var ki..
Ben burda ( yani kpss bölümünde) kaç kere yazdım isteyene yardımcı olurum diye kimse tenezzül etmedi.
Ben burda ( yani kpss bölümünde) kaç kere yazdım isteyene yardımcı olurum diye kimse tenezzül etmedi.
Netten midir nedir kaç kere gitmiş yahu ne gıcık net.
Yok canım video, kavram haritası falan değil.
Soruların çözümü hakkında.
İnşallah akşam müsait olduğumda arkadaşın verdiği linkten detaylıca anlatırım herkes faydalanır.
Görmezsende ben sana mesajlarım okyanus.