• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kpss lisans açıklandıı :)

2012 kpss puanınız hangi aralıkta?(lütfen oy vermeden geçmeyelim)

• 50-60

OY: 15 13,2%
  • 60-70

OY: 21 18,4%
  • 70-80

OY: 38 33,3%
  • 80-90

OY: 28 24,6%
  • 90 ve üstü :)

OY: 12 10,5%

• Ankete Katılan
    114
2 ay sonra sende burda olucan okyonus :13:

Ah hatırlatma bugün çok dertliyim kitapları yaklaşım geldi artık :47:Sabah hevesle yargi deneme coZdum 67 net çıktı oturdum bir posta ağladım :27:Sonra yediiklim deneme coZdum ondanda son sayfa eksik çıktı 80 net çıktı artık alıcam basımı gidicem bu diyarlardan :5:

Ah hatırlatma bugün çok dertliyim kitapları yaklaşım geldi artık :47:Sabah hevesle yargi deneme coZdum 67 net çıktı oturdum bir posta ağladım :27:Sonra yediiklim deneme coZdum ondanda son sayfa eksik çıktı 80 net çıktı artık alıcam basımı gidicem bu diyarlardan :5:

:9::9::9::9: DELİMİSİN SEN YA..alıcam başımı gidicem diyor

deneme çözereken, belki kafanın dağınık olduğu ana geldi..belki uykusz belkide açsın..ne bileyim konsantren bozulmuştur..bu birşey bilmedğin anlamına gelmiyor :34:

baş edemez bizle zaten :47: oky beklerz senide topiğimize hayırlı haberlerinle :8:

:9::9::9::9: DELİMİSİN SEN YA..alıcam başımı gidicem diyor

deneme çözereken, belki kafanın dağınık olduğu ana geldi..belki uykusz belkide açsın..ne bileyim konsantren bozulmuştur..bu birşey bilmedğin anlamına gelmiyor :34:

Genel Kültür'üm yok valla olmuyor nekadar zorlarsam dahada batıyorum :14:Genel yetenek 46 netten düşük gelmiyor ama genel kültür 34 en fazla :5:Bugün moralim bozuk yemek falan yapmadım kocama dedim dışarıda yiyelim stres sınır tavan yaptı artık 9 aydır emek veriyorum papatya çıkan sonuca bak tarihte en az 6 soru bankası bitti ettigim tekrarların haddi hesabı yok ama ben nedense dipteyim

Genel Kültür'üm yok valla olmuyor nekadar zorlarsam dahada batıyorum :14:Genel yetenek 46 netten düşük gelmiyor ama genel kültür 34 en fazla :5:Bugün moralim bozuk yemek falan yapmadım kocama dedim dışarıda yiyelim stres sınır tavan yaptı artık 9 aydır emek veriyorum papatya çıkan sonuca bak tarihte en az 6 soru bankası bitti ettigim tekrarların haddi hesabı yok ama ben nedense dipteyim

ama sen moralini bozuk tutarsan olmaz ki :47:

başarıcam yapıcam de..kendine güvenin gelsin..yaptığın yanlışlarda yıkılma ya hemen!

ayrıca bazı yayınların soruları, maşallah ösymyide aşıyor..zorladıkça zorluyorlar
:52:

Şekerim tarihte o kadar kolay bi püf nokta var ki..
Ben burda ( yani kpss bölümünde) kaç kere yazdım isteyene yardımcı olurum diye kimse tenezzül etmedi.:37:

ama sen moralini bozuk tutarsan olmaz ki :47:

başarıcam yapıcam de..kendine güvenin gelsin..yaptığın yanlışlarda yıkılma ya hemen!

ayrıca bazı yayınların soruları, maşallah ösymyide aşıyor..zorladıkça zorluyorlar
:52:

Ya okadar calisiyorum böyle olunca çok moralim bozuluyor çok emek verdim ins. İstediğim sonucu alırım hayirlisi olsun bakalım millet 100-110 netten bahsediyor ben 80 de surunuyorum

Ben burda ( yani kpss bölümünde) kaç kere yazdım isteyene yardımcı olurum diye kimse tenezzül etmedi.:37:

Ben naptiysam yok olmuyor:5:Netim sınırlı video izleyemiyorum ders notlari falan hepsi var sürekli tekrar ediyorum ama çok yanlışım cikiyor artık hergün tarih tekrarı yapicam

Kavram hatırası fln çıkardım demiştin sen ben özet fln çıkarmayı seviyorum sıkılıyorum :26:

Netten midir nedir kaç kere gitmiş yahu ne gıcık net.
Yok canım video, kavram haritası falan değil.
Soruların çözümü hakkında.
İnşallah akşam müsait olduğumda arkadaşın verdiği linkten detaylıca anlatırım herkes faydalanır.
Görmezsende ben sana mesajlarım okyanus.:34:

Netten midir nedir kaç kere gitmiş yahu ne gıcık net.
Yok canım video, kavram haritası falan değil.
Soruların çözümü hakkında.
İnşallah akşam müsait olduğumda arkadaşın verdiği linkten detaylıca anlatırım herkes faydalanır.
Görmezsende ben sana mesajlarım okyanus.:34:

Tamam canım tesekkurler msj gönderirsen sevinirim:29:

Back