• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kpss lisans açıklandıı :)

2012 kpss puanınız hangi aralıkta?(lütfen oy vermeden geçmeyelim)

• 50-60

OY: 15 13,2%
  • 60-70

OY: 21 18,4%
  • 70-80

OY: 38 33,3%
  • 80-90

OY: 28 24,6%
  • 90 ve üstü :)

OY: 12 10,5%

• Ankete Katılan
    114
images

%C3%B6ss-sas%C4%B1rma.jpg

kpss-atama.jpg

index.php

kpss.jpg

ahiret_sorulari-450x324.jpg

603398_490378600979549_205816772_n.jpg

Kızlar branş sıralamam değişmiş..ilk baktığımda 70ti bugün baktığımda 20 görünüyo..dünde branş sıralaması sistemden kaldırılmış diye haberler çıkmıştı dün siteye girdiğimde hata vermişti..acaba bu yeni sıralamalar uydurukmu..sizde bi baksanızda yazsanız..

Kızlar branş sıralamam değişmiş..ilk baktığımda 70ti bugün baktığımda 20 görünüyo..dünde branş sıralaması sistemden kaldırılmış diye haberler çıkmıştı dün siteye girdiğimde hata vermişti..acaba bu yeni sıralamalar uydurukmu..sizde bi baksanızda yazsanız..

canım ais ten baktığındaki dimi ben 68 puanla branş bazında bende yüksek alan 5 kişi varmış gösteriyo az daha kurcalasalar kpss birincisi yapıcaklar beni :60::60:

canım ais ten baktığındaki dimi ben 68 puanla branş bazında bende yüksek alan 5 kişi varmış gösteriyo az daha kurcalasalar kpss birincisi yapıcaklar beni :60::60:

ay sizde nasıl gözüküyor o :9:

bnde aynen şu yazıyor:

KPSSP10 puan türünde ve OKUL ÖNCESİ EĞİTİMİ ÖĞRETMENLİĞİ / OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ lisans programında puanınızdan (58,46935) fazla puan alan aday vardır.

ay sizde nasıl gözüküyor o :9:

bnde aynen şu yazıyor:

KPSSP10 puan türünde ve OKUL ÖNCESİ EĞİTİMİ ÖĞRETMENLİĞİ / OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ lisans programında puanınızdan (58,46935) fazla puan alan aday vardır.

şimdide ais açılmıyo :1:
canları sıkılıyo sistemle oynuyolar ya :27:

arkadaşlar internette iş arayarak geçirdiğiniz süre içinde aynı zamanda ciddi paralar kazanabilirsiniz..inanın çok kolay bişeyler satmak zorunda değilsiniz sadece görevinizi yaptığınızda da sistem size destek sağlıyor yani karşlığnı veriyor .. denemekle hiçbirşey kaybetmezsiniz ama çok şey kazanabilirsiniz...

Son düzenleyen: Moderatör:
paptya alıntını sil o msjda sonra kalıyo ben kötü içerik olarak şikayet ettim siler editörler :34:

Back