- Konu Sahibi papatya8688
-
nerdesiniz kızlaaaar:93::93::93::93::122::122::122:
arkadaşlar eşim 86.700 aldı sıralaması 25bin...
kamuyönetimi mezunu ilk atamada egeye atanırmıyız
pearl8487
paptya
sizi ayrı ayrı meslekdaşım olduğunuz için veee gerçekten güzel bir puan almış olduğunuz için tebrik ediyorum
Kızlar branş sıralamam değişmiş..ilk baktığımda 70ti bugün baktığımda 20 görünüyo..dünde branş sıralaması sistemden kaldırılmış diye haberler çıkmıştı dün siteye girdiğimde hata vermişti..acaba bu yeni sıralamalar uydurukmu..sizde bi baksanızda yazsanız..
canım ais ten baktığındaki dimi ben 68 puanla branş bazında bende yüksek alan 5 kişi varmış gösteriyo az daha kurcalasalar kpss birincisi yapıcaklar beni
ay sizde nasıl gözüküyor o
bnde aynen şu yazıyor:
KPSSP10 puan türünde ve OKUL ÖNCESİ EĞİTİMİ ÖĞRETMENLİĞİ / OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ lisans programında puanınızdan (58,46935) fazla puan alan aday vardır.
ay sizde nasıl gözüküyor o
bnde aynen şu yazıyor:
KPSSP10 puan türünde ve OKUL ÖNCESİ EĞİTİMİ ÖĞRETMENLİĞİ / OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ lisans programında puanınızdan (58,46935) fazla puan alan aday vardır.
ya terslemyein benimki iyi niyetti kazanıyorum kazanın istedim istemiyosan bakmazsın
paptya alıntını sil o msjda sonra kalıyo ben kötü içerik olarak şikayet ettim siler editörler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?