kpss lisans açıklandıı :)

2012 kpss puanınız hangi aralıkta?(lütfen oy vermeden geçmeyelim)

• 50-60

OY: 15 13,2%
  • 60-70

OY: 21 18,4%
  • 70-80

OY: 38 33,3%
  • 80-90

OY: 28 24,6%
  • 90 ve üstü :)

OY: 12 10,5%

• Ankete Katılan
    114
işaretlemekte büyük risk oluyor ama ben işaretleyeceğim

peki canım mesela tercih ettiğim yerlerden birine puanım yeterken beni oraya atamayıp 26 ile tercih etmediğim yere atar mı bilgin var mı. ya da çevresinden falan böyle bir şey duyan var mı:26:

peki canım mesela tercih ettiğim yerlerden birine puanım yeterken beni oraya atamayıp 26 ile tercih etmediğim yere atar mı bilgin var mı. ya da çevresinden falan böyle bir şey duyan var mı:26:

tercihler konusunda hiç bilgim yok bende yeni yeni araştırıyorum.. ama bildiğim kadarıyla tercihlerinden tutan varsa orası oluyor.. yoksa 26 ile gidiyorsun.. ya da yanılıyor da olabilirim..kızlardan bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi

evet lütfen

Bence öyle bişey çok saçma olur. O zaman niye tercih sıralıyoruz ki! Üniversite tercihleri gibi oluyor sanırım, hiç tutan olmazsa onda açıkta kalıyorsun bunda, eğer 26'yı açarsan, boş kalan bir kadroya hooop seni gönderiyorlar. Hakkımızda hayırlısı...

Hadi ya bende niye öyle görünüyor hiç anlamadım ki :/

Kızlar o girdiğiniz oturumlarla alakalı artı bide yabancı dil sınavına girmenizle....b grubu kadrolar için kpss3 puanı kullanılacak çoğunlukla bu puanla tercih yapacaksınız diğer puanlar da kurumların özel şartları altında kullanılabiliyor.....

sadece cumartesi öğleden önceki oturuma girdiyseniz yani gk-gy sınavına p1,p2,p3 hesaplanır.
ingilizceye de girdiyseniz p1 den p 8 e kadar olan puanlar hesaplanır.
eğitim bilimlerine giren arkadaşların p10 puanı da hesaplanır.
pazar öğleden önce ve pazar öğleden sonra sınavına katıldıysanız 120 tane puan hesaplanır.

Son düzenleme:
kızlar 26 ile ilgili bir şeyler öğrendim. bilgisayar ataması olduğu için önceki sayfalarda dediğim gibi bir sorun olmuyormuş. İnşallah.

buldum kızlar. ösym aday işlemleri sistemine giriş yapın 2012 kpss lisansı seçin. açılan sayfada solda en altta.

edebiyatta sıralamam 901, edebiyat öğretmenliğinde 160. ikisinin toplamını aldığımız için 1061 sıralamam. formasyonu olmayanlar da varsa içinde 1000 falan işte. en az 1500 almalı yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…