- Konu Sahibi papatya8688
-
işaretlemekte büyük risk oluyor ama ben işaretleyeceğim
peki canım mesela tercih ettiğim yerlerden birine puanım yeterken beni oraya atamayıp 26 ile tercih etmediğim yere atar mı bilgin var mı. ya da çevresinden falan böyle bir şey duyan var mı:26:
tercihler konusunda hiç bilgim yok bende yeni yeni araştırıyorum.. ama bildiğim kadarıyla tercihlerinden tutan varsa orası oluyor.. yoksa 26 ile gidiyorsun.. ya da yanılıyor da olabilirim..kızlardan bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi
benimde branşım gıda mühendisliği. ama bende p1-2-3-4-5-6-7-8-68-70-108 ne ararsan var :)Kızlar ben gıda müh. mezunuyum bende p1 p2 p3 puan türleri görünüyor sadece diğer puan türleri yok bölümümle mi alakalı neden böyle bileniniz var mı?
peki canım mesela tercih ettiğim yerlerden birine puanım yeterken beni oraya atamayıp 26 ile tercih etmediğim yere atar mı bilgin var mı. ya da çevresinden falan böyle bir şey duyan var mı:26:
benimde branşım gıda mühendisliği. ama bende p1-2-3-4-5-6-7-8-68-70-108 ne ararsan var :)
Hadi ya bende niye öyle görünüyor hiç anlamadım ki :/
buldum kızlar. ösym aday işlemleri sistemine giriş yapın 2012 kpss lisansı seçin. açılan sayfada solda en altta.
cevap kağıdı görüntüleniyor kızlar eksik net kaygısı taşıyanlar için iyi olmuş bakalım hala var mı bir yanlışlık
ay benm 4447 filan gibi bişiydibu senenin mi sadece acaba bu puanlar??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?