• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kpss kitap satış rezilliği

Den

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2010
1.519
1.069
333
Merhaba arkadaşlar
Ben de kpss yolunda yürüyenlerdenim. İnternetten uygun oluyor diye maksimum kitap diye bir siteden 5-6 tane kitap siparişi verdim.
10 gün oldu kargoya verilmedi, müşteri hizmetlerini arıyorum cevap vermiyorlar.
Sonra internetten bir baktım, maksimum kitap sitesiyle alakalı sayısız şikayet var.
Hepsi de kitabı göndermemesiyle, 30 günde ancak gondermesiyle, müşteri hizmetlerinin kötü olmasıyla ilgili...
Ben de en sonunda uğraşıp telefonla ulaştım ve siparişi iptal ettim. İptal etmesem gelmesi ya 30 gün sürerdi, ya da hiç gelmezdi eminim.
Buraya yazmak istedim maksimum kitabı hiç tavsiye etmiyorum dikkat edin.

Merhaba arkadaşlar
Ben de kpss yolunda yürüyenlerdenim. İnternetten uygun oluyor diye maksimum kitap diye bir siteden 5-6 tane kitap siparişi verdim.
10 gün oldu kargoya verilmedi, müşteri hizmetlerini arıyorum cevap vermiyorlar.
Sonra internetten bir baktım, maksimum kitap sitesiyle alakalı sayısız şikayet var.
Hepsi de kitabı göndermemesiyle, 30 günde ancak gondermesiyle, müşteri hizmetlerinin kötü olmasıyla ilgili...
Ben de en sonunda uğraşıp telefonla ulaştım ve siparişi iptal ettim. İptal etmesem gelmesi ya 30 gün sürerdi, ya da hiç gelmezdi eminim.
Buraya yazmak istedim maksimum kitabı hiç tavsiye etmiyorum dikkat edin.
kesinlikle önermiyorum
kitapseç maksimum kitap falan

eğer alacaksanız yargıyayınevinden alın
en geç ertesi gün kargoya veriliyor
3 defa sipariş verdim ben sorunsuz geldi

• Beğen
Reactions: Den
kesinlikle önermiyorum
kitapseç maksimum kitap falan

eğer alacaksanız yargıyayınevinden alın
en geç ertesi gün kargoya veriliyor
3 defa sipariş verdim ben sorunsuz geldi
Evet, işler kitapevi de iyi

Bende kitapsecten almıştım, 1 hafta sonra eksik verildi.
Sonra maksimum dan aldim ertesi gün karyolanmisti
Tekrar kitapsecten almak zorunda kaldım, onlarda da aynı gün kargoya verildi 2 kez.
Geçen hafta da kitappatik ten aldım ertesi gün kargoya verildi onlar da.

Bende kitapsecten almıştım, 1 hafta sonra eksik verildi.
Sonra maksimum dan aldim ertesi gün karyolanmisti
Tekrar kitapsecten almak zorunda kaldım, onlarda da aynı gün kargoya verildi 2 kez.
Geçen hafta da kitappatik ten aldım ertesi gün kargoya verildi onlar da.
Sen şanslıymışsın :) internette maksimum kitap ve kitapsec le ilgili o kadar çok şikayet var ki, insanları hep madur etmişler.
Ben yorumlara bakıp işler den aldım hemen ertesi gün kitapları kargoya verdi.bundan sonra işler den alırım. bir de arkadaşın dediği gibi yargı yayınevine de bakacağım.

İndeks kitabevini önerebilirim ben bu sayfadan alıyorum kpss kitaplarını hiçbir sorun yaşamadım da üstelik

Back