• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KPSS kitabı

Angelinamss

hayat kısa , kuşlar uçuyor.
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2012
806
842
133
Kızlar merhaba. Ben eğitim fakültesindeyim ve üçüncü sınıfa geçtim. Malum içinde bulunduğumuz şartlarda benim bölümümden alım çok az ve mezun olana kadar ne olur hiç bilmiyorum. :26: Benim sormak istediğim şey şu benim kpss hakkında hiç bilgim yok. Ne yapmam gerekiyor? Şimdilik kitap alıp evde hazırlanmaya başlamak istiyorum. Ve önerebileceğiniz bir yayın var mı ? Siz nasıl hazırlanmıştınız ? Çok teşekkürler.

Son düzenleme:
evet şimdiden başlasanız çalışmaya iyi olur çünkü değişen sınav formatı hiç kolay değil.
ihtiyaç, yediiklim, pegemi tek geçerim. yargı uzman kariyer de iyidir alırsınız kitapları da yavaş yavaş. hangi dersten zorlanıyorsanız ilk ondan başlayın daha iyi olur:34:

evet şimdiden başlasanız çalışmaya iyi olur çünkü değişen sınav formatı hiç kolay değil.
ihtiyaç, yediiklim, pegemi tek geçerim. yargı uzman kariyer de iyidir alırsınız kitapları da yavaş yavaş. hangi dersten zorlanıyorsanız ilk ondan başlayın daha iyi olur:34:

Teşekkürler. Netten yargıyı sipariş verdim. Evet bence de ufaktan başlanmalı.:16:

Konuları ilk kez çalışacaksan ben ihtiyacı tavsiye ederim. Konuşa konuşa eğitim bilimleri serisi güzel istersen incele hatta şöyle bir konum var http://www.kadinlarkulubu.com/kamu-personel-secme-sinavi-kpss/641036-kpss-ucretsiz-kitap.html kitapları istersen elimde var gönderirim :)

Önce konuları hallet ve malum sistem değişti ve değişmeye devam ediyor. Ales mantık sorularına kesinlikle çalış zamanın varken, son sınıfta ise genel bir tekrardan sonra sürekli farklı yayınların denemelerini çöz derim. Allah kolaylık versin psikolojik olarak da zor bir süreç :16:

Back