How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

KPSS Kalkıyor mu?

şimdi haberlerde gördüm acayip sinirlerim bozuldu :47:
sözlü sınav da yapılcakmış torpili olan yaşadı....
bi kpss umudumuz vardı onuda alıyolar şimdi elimizden :47:
inşallah bu seneki sınavı etkilemez

bu seneki sınavı etkilemez. birkaç ay kalmışken kaldıracak değiller.

ama bunun tek anlamı, artık torpil geçerli
bu haberi görüp adamı olmayanlar sevinmesin derim ben:ssz:

aynen katılıyor,bu sene kaldırılmayacağını düşünüyorum ama, istediğim yer bu sene kadro acmaz ise, seneye kendı kurum sınavıyla aldıgında yıne dolaylı yoldan bu sısteme dahıl olacagımı dusundum bır an... olur mu olur....
evet sinir olmamak elde değil, sözlu sınavın başka ne acıklaması olabilir ki.....

Son düzenleme:
Ben de yeni gördüm, sırf torpil için. Hadi diyelim yazılı mülakatı geçtik ama sözlü mülakatta tanıdığı olanlar hep alınacak biz ortada kalacağız

Her sınavda mutlaka bi skandal yada bi zorluk rezalet diz boyu...
Bu seferki sınavda puanlar daha da uçar herhalde zorlaştırmak için hakkımız haram zıkkım olsun yiyenlere....

saçmalayın saçmalayn dibini bulun
bir kere de mantıklı birsey yapmayın aman ha!

bu kadar zrlukla çalışıyorum zaten birde işin içinre torpil girerse rakabet ortamı kalkacak allahtan başka kimsem olmadığı için ben atanamayacağım ...hayellerim umutlarım kalktı yazılı tamam ama sözlü yardım eden yokk ayıp ya ...haksızlık ....
bu insanlara hakkımı helal etmiyorum adalesizlik arkası güçl olanlar her yere girecek benim gibi sıradan olanlar ise ortada ...emek nerde yarın öbür gün yazılı sorularınıda kurum içinde dağıtrlar....onlar geçer.....ortada kalmış gibi hissediyorum ......allah dvlete muhtaç etmesin.... yani kimsen yoksa git özlde çoluğunla çoçuğunla sürün diyorlar ..başka manası yok...şiddetle kınıyorum .. bu kararı:47:

Öğleden sonra Başbakanlıkta KPSS için özel toplantı
Geçtiğimiz hafta KPSS'nin kaldırılacağına yönelik olarak haberler ortaya atılmıştı. Haberlerde net olmayan ve yüzeysel ifadeler kullanılmıştı. Son dönem gelişmelere bakıldığında ise bazı radikal değişikliklerin olabileceği genel bir kanı haline geldi.

Bugün Başbakanlıkta çok özel bir toplantı yapılacak

Saat 14.00'sa başlayacak olan toplantıya bir çok kurumdan 200'e yakın yönetici katılacak. Yöneticilerin özellikle personel birim yöneticileri olması dikkat çekiyor. KPSS kaldırılacak iddialarının ardından böyle bir toplantının özellikle de Başbakanlıkta yapılması ise ayrıca önem arz ediyor.

Özellikle a grubu meslekler ele alınacak

Kurumlara gönderilen yazıda özellikle kamuda kariyer meslekler olarak bilinen müfettişlik, kaymakamlık, uzmanlık gibi kadrolara yönelik önemli bir çalışma yapılacağı vurgusu yapıldı. B grubu memurluğa giriş konusunda ise ileri yakın bir tarihte yeni bir toplantı yapılacağı bilgisi alındı.

Memurlar.Net

Back