How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

KPSS Kadrolar ve Atamalar Genel Paylaşım

seneye bol bol psikolog gari atanır meslek bilgisi olmayan kişilerin elindeki çocukları tedavi etmek için
evet var torpil biliyorum en yakınlarımdan
yazıkkk

40puanla mı ??

40 puan alabilmiş birine bebelere katabileceği ne var çok merak etti doğrusu...

kaldı ki ben halkla ilişkiler mezunu olarak 90 almam gerekirken pes yani

Kızlaar bişey sorucam, benim sözlüm veteriner bu sene veteriner ataması varmı biliyormusunuz acaba, bu ay var ama sözlüm temmuzda girecek sınava, atama yapılası mümkünmüdür??

ilk atamalar kasimda ilan verildiginde kadro acilip acilmadigina memurlar.net ten bakabilirsiniz

Kızlaar bişey sorucam, benim sözlüm veteriner bu sene veteriner ataması varmı biliyormusunuz acaba, bu ay var ama sözlüm temmuzda girecek sınava, atama yapılası mümkünmüdür??

2010 daki sınavda zaten temmuzda atamalarda sınavdan bikaç ay sonra olur...
kadro her bölümden açılıyor ...temmuzdan sonra dikkatli takip edersiniz alımlar
baya olur ;)

kızlar malesef bazı bölümler 40lı puanlarla bile atanıyor..açık çok ve alım fazla olduğu için
anaokulu öğrt.bunlardan biri...
ben gibi şanssızlarada en az 85 -90 lazım nası bir adalet bumafoldumben

merhaba arkadaşlar
bende 2010 kpss ya hazırlanıyorum büro yönetimi ve sekreterlik mezunuyum izmirde bir kuruma yerleşmek istiyorum sizce kaç puan almalıyım biraz bilgi verir misiniz?

Kızlar bende bişi sorsam...
Polislik alımları nasıl oluyor lisans mezunları için.... Bilgisi olan başvuran yada tanıdığı başvuran felan varmıdır???
Polis olmak için işleyiş nasıl prosedürü nasıl işliyor... ınternetten araştırdım ama net bişi bulamadım bi de size sorayım dedim.

Kızlar bende bişi sorsam...
Polislik alımları nasıl oluyor lisans mezunları için.... Bilgisi olan başvuran yada tanıdığı başvuran felan varmıdır???
Polis olmak için işleyiş nasıl prosedürü nasıl işliyor... İnternetten araştırdım ama net bişi bulamadım bi de size sorayım dedim.

canım benim bi arkadaşım polisliği kazandı ondan duyduğum kadar söyleyim öncelikle lisans mezunu olmalısın tabi kpss de gerekiyo ama puan ne kadar istiyorlar onu bilmiyorum ama fazla değildir çünkü o arkadaşım çok yüksek almamıştı sınavdan en az 1.65 boyunda olmalısın ve seni sözlü mülakata alıyorlar rastgele bir konu seçtiriyorlar örneğin atasözü bunu açıklamanı bekliyorlar ve tabii atlama koşma gibi şeyler yaptırarak senin ne kadar esnek ve atletik olduğunu ölçmeye çalışıyorlar ve kazanırsan 6 aylık eğitimin oluyo ondan sonraa artık polissin canım bu şekilde

ben 4 yıllık işletmeden 2011 de mezun olucam..kpss b ye girebiliyomuyum yoksa sadece a ya mı girmek zorundayım? a nın b den farkı sadece genel kültür ve genel yetenegin yanında bölümünle ilgili sorular olması mı? yoksa kpss b sadece önlisans ve liseler için mi?

ben 4 yıllık işletmeden 2011 de mezun olucam..kpss b ye girebiliyomuyum yoksa sadece a ya mı girmek zorundayım? a nın b den farkı sadece genel kültür ve genel yetenegin yanında bölümünle ilgili sorular olması mı? yoksa kpss b sadece önlisans ve liseler için mi?

cnm eger 2011 de mezun olacaksan 2010 da önlisans dan girsen bile atama yapılmaz. çünkü lisanslı olmuş olursun.
lisansın önlisansdan farkı gk gy dışında alan derslerinin de olması. yani alan dersler ile ilgili de sınava girmiş olman. önlisansdan atanmak ve önlisansdan sınava girmek istiyorsan 4 yıllıktan mezun olamaman lazım. yani en az 1 ders bırak ki mezun olmayasın.

4 yıllıktan mezun olcaksan lisans düzeyinde gir canm
cts sabahgenel kültür-genel yetenek
pazar sabah bölümle ilgili yapılıyor
pazar günküne girip girmemek sana kalmış :hulya:
ama bu yıl lisans düzeyinde girdiysen 2011 de önlisans düzeyinde giremezsn yerimseniben

kızlar kriminal araştırmaya, adli tıbba kim müh olarak nasıl giriliyor ?
kpss3 puan türü ile mi ? bi de biliosanız ayrıntılı anlatabilir misiniz ?

arkadaşlar bu sene son senem ama 1 ya da 2 ders yüzünden okul uzayacak yüksek ihtimalle :14: bu sene uzmanlık sınavına girsem puanımla bi yerlere başvurma şansım olurmu mezuniyet belgesini ocakta alıcak olmam sorun çıkarırmı

kızlar ben acil cevaplarınızı bekliyorum kpss lisans atamalarıyla ilgili hiçbirşey bilmiyorum..

şimdi bilg. işletmenliği sertifikası diyor, o bende yok ama lisansta q-basic diye bir program görmüştük, o proglramlama dersi transcriptimde var,o işime yarar mı ?

sonra derecelerndirme nasıl ? yani derecelendirmede 8 mi iyidir yoksa
5 mi ? rakam arttıkça derecelendirme iyileşiyor mu ? maaş mı artıyor bu derecelendirmeler konusunda da yardımcı olabilirseniz sevinirim..

bir de kazanırsak, mülakata mı giricez, ondan sonra mı belli olucak asıl kazanıp kazanmadığımız ?her tercihde mülakat oluyor mu ?

kpss3 ten de 65 almışım..

bu arada şu maddede demek istenilen ; kpdsden c alma koşulu olan kadrolarda, c almamış olsam bile lisede 1 yıl hazırlık okuduğum için bu şartı sağlıyorum anlamına mı geliyor ?

Başvuru şartları arasında dil şartı olarak sadece “İNGİLİZCE BİLMEK” gibi bir yabancı dil
bilme şartının yer alması halinde, bu kadroları, (3.5.)’te belirtilenler dışında ortaöğretimde
yabancı dil hazırlık eğitimi görüp başarılı olanlar ile yabancı dil hazırlık sınıfını müteakip
yabancı dil ağırlıklı eğitim veren Ortaöğretim kurumlarından mezun olduğunu belgelendirenler,
yükseköğrenimde zorunlu/seçmeli yabancı dil hazırlık eğitimi görüp başarılı olanlar ile yabancı
dil ağırlıklı ya da yabancı dille eğitim veren yükseköğretim kurumlarından mezun olanlar da,
tercih edebileceklerdir.

Son düzenleme:
Back