Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlaar bişey sorucam, benim sözlüm veteriner bu sene veteriner ataması varmı biliyormusunuz acaba, bu ay var ama sözlüm temmuzda girecek sınava, atama yapılası mümkünmüdür??
Kızlar bende bişi sorsam...
Polislik alımları nasıl oluyor lisans mezunları için.... Bilgisi olan başvuran yada tanıdığı başvuran felan varmıdır???
Polis olmak için işleyiş nasıl prosedürü nasıl işliyor... İnternetten araştırdım ama net bişi bulamadım bi de size sorayım dedim.
ben 4 yıllık işletmeden 2011 de mezun olucam..kpss b ye girebiliyomuyum yoksa sadece a ya mı girmek zorundayım? a nın b den farkı sadece genel kültür ve genel yetenegin yanında bölümünle ilgili sorular olması mı? yoksa kpss b sadece önlisans ve liseler için mi?
ben 4 yıllık işletmeden 2011 de mezun olucam..kpss b ye girebiliyomuyum yoksa sadece a ya mı girmek zorundayım? a nın b den farkı sadece genel kültür ve genel yetenegin yanında bölümünle ilgili sorular olması mı? yoksa kpss b sadece önlisans ve liseler için mi?