How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

KPSS Kadrolar ve Atamalar Genel Paylaşım

merhaba arkadaslar
ben de kpss hakkında hıcbırsey bılmıyorum..ben lıse mezunuyum ve bu yıl kpss ye gırmeye karar verdım.calısmaya basladım..bır yere gırebılmem ıcın kac net yapmma gerekıyor..ne kadar puan almam gerekıyor..banada yardım edebılırmısınız....

merhaba arkadaşlar,ben bu sene açık lise okuyarak mezun oldum.şimdi diplomamı bekliyorum ve kpss ye katılmak istiyorum.biraz araştırdım ve henüz kayıt tarihleri başlamamış ne zaman kayıtlar başlar bilen varmı?

merhaba arkadaşlar,ben bu sene açık lise okuyarak mezun oldum.şimdi diplomamı bekliyorum ve kpss ye katılmak istiyorum.biraz araştırdım ve henüz kayıt tarihleri başlamamış ne zaman kayıtlar başlar bilen varmı?

eğer kpds'ye de gireceksen sonbahar dönemi kayıtları başladı.
kpss kayıt tarihlerine daha var, başvurular 2012'de başlar. tahminimce bahar aylarında. sınav da temmuzda yapılıyor sanırsam...

merhaba arkadaslar
ben de kpss hakkında hıcbırsey bılmıyorum..ben lıse mezunuyum ve bu yıl kpss ye gırmeye karar verdım.calısmaya basladım..bır yere gırebılmem ıcın kac net yapmma gerekıyor..ne kadar puan almam gerekıyor..banada yardım edebılırmısınız....
canım lise mezunu oldugun 3001 kodundan alım yapılıyor demek. ve bu konu hem önlisanslar hemde lise mezunları terh etceği için çok yüksek oluyor. 80 üstü alman lazım. ilk atamada gitmek istiyorsan en 85 üstü olması lazım.
son atamalarda 80 olabilir. düz lisesin dımı
bunlar belgelenmiş bilgiler

kpss sınavı eylül 2012de başvurular mayısta olur herhalde

Herkese merhaba. :)
Ben myo bitirdim ve lisansa geçiş yaptım.
Lisansı bitirince kpss'ye girmeyi düşünüyordum ama önlisans kpss'ye girmemi gerektiren bir durum oldu.
Bir iki konudan anladığım kadarıyla sınav Eylül'de olacak.(Umarım öyledir.O zaman rahat olurum konuları yetiştirmede.)Başvurular Mayıs'ta.
Dış Ticaret mezunuyum.Benim girebileceğim iki kadro var.Gümrük Müsteşarlığı ve üniversitelerde memuriyet.
Gümrük'te rotasyon var ama ben Marmara bölgesindeyim zaten.7 sene.
Aranızda gümrükte ya da üniversitede çalışan var mı?
Hangisini tavsiye edersiniz?Teşekkürler şimdiden.

bence gümrükte çalış derim. çünkü Türkiye' de memurlara en az maaş veren kurum üniversiteler.

bence gümrükte çalış derim. çünkü Türkiye' de memurlara en az maaş veren kurum üniversiteler.
Ve nakil,atama vb. de zormuş üniversitede.
Artık gümrük işlerinde de bilgisayar sistemine geçiliyor.Daha az eleman alınacak.O zaman da rotasyon kalkar belki kimbilir..
Bir tek Ankara'da rotasyon yok.O da 90'dan aşağı almıyor.

Slm kizlar ben 83 luyum tml nezunuyum.yas siniri varmi bide hangi bolumlere girebikurim kac puan yapmam kazim.yardimci olursaniz cok sevinurim

Herkese merhaba. :)
Ben myo bitirdim ve lisansa geçiş yaptım.
Lisansı bitirince kpss'ye girmeyi düşünüyordum ama önlisans kpss'ye girmemi gerektiren bir durum oldu.
Bir iki konudan anladığım kadarıyla sınav Eylül'de olacak.(Umarım öyledir.O zaman rahat olurum konuları yetiştirmede.)Başvurular Mayıs'ta.
Dış Ticaret mezunuyum.Benim girebileceğim iki kadro var.Gümrük Müsteşarlığı ve üniversitelerde memuriyet.
Gümrük'te rotasyon var ama ben Marmara bölgesindeyim zaten.7 sene.
Aranızda gümrükte ya da üniversitede çalışan var mı?
Hangisini tavsiye edersiniz?Teşekkürler şimdiden.

ünilerdeatamalar çok zor oluyor

selamlar herkese,
kpss tercihlerinde bugün son gün.
atama sonuçları ne zman açıklanır sizce? yılbaşından sonraya bırakmazlar inşallah:44:

Bence ocak 15'ten sonra açıklanır devlet biliyo işini alımıda 15inden sonra yapar sonucuda 15inden sonra açıklar :1:

Arkadaşlar ben aöf iktisat okuyorum kpss de aöf mezunlarıyla örgün mezunların kpss kodları farklı oluyor diyorlar:( doğrumu acaba?

slm özel bi bankada çalışıyorum kpss ye hazırlanmaya başladım çok zor olacak ama maaşlarımız çok düşük yani başka çarem yoktu.devlet memurları ne kadr alıyo

2013 lisan düzeyi kps ye 4 yııllık mezun olarak giremiyomuyuz
Sadece öğretmenler mi giricek
Kafamı karşıtırdılar

Lisans sınavı her yıl oluyo benim bildiğim ve mezunlar giribiliyo
Bir bilgisi olan varmı?

2013 lisan düzeyi kps ye 4 yııllık mezun olarak giremiyomuyuz
Sadece öğretmenler mi giricek
Kafamı karşıtırdılar

Lisans sınavı her yıl oluyo benim bildiğim ve mezunlar giribiliyo
Bir bilgisi olan varmı?

sınav her yıl yapılıyor. ama kpss b grubu (öğretmenlik olmayanı yani) ataması sadece çift yıllardaki (2010, 2012, 2014...) puanıyla ataması yapılıyor.
yani iki yılda bir yapılıyor gibi bişey oluyor. hee kendini denemek adına 2011de girmiş olabilirsin. ama atanacağın puan 2012 puanıdır.

Back