Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaşlar,ben bu sene açık lise okuyarak mezun oldum.şimdi diplomamı bekliyorum ve kpss ye katılmak istiyorum.biraz araştırdım ve henüz kayıt tarihleri başlamamış ne zaman kayıtlar başlar bilen varmı?
canım lise mezunu oldugun 3001 kodundan alım yapılıyor demek. ve bu konu hem önlisanslar hemde lise mezunları terh etceği için çok yüksek oluyor. 80 üstü alman lazım. ilk atamada gitmek istiyorsan en 85 üstü olması lazım.merhaba arkadaslar
ben de kpss hakkında hıcbırsey bılmıyorum..ben lıse mezunuyum ve bu yıl kpss ye gırmeye karar verdım.calısmaya basladım..bır yere gırebılmem ıcın kac net yapmma gerekıyor..ne kadar puan almam gerekıyor..banada yardım edebılırmısınız....
merhaba arkadaşlar,ben bu sene açık lise okuyarak mezun oldum.şimdi diplomamı bekliyorum ve kpss ye katılmak istiyorum.biraz araştırdım ve henüz kayıt tarihleri başlamamış ne zaman kayıtlar başlar bilen varmı?
Ve nakil,atama vb. de zormuş üniversitede.bence gümrükte çalış derim. çünkü Türkiye' de memurlara en az maaş veren kurum üniversiteler.
Herkese merhaba. :)
Ben myo bitirdim ve lisansa geçiş yaptım.
Lisansı bitirince kpss'ye girmeyi düşünüyordum ama önlisans kpss'ye girmemi gerektiren bir durum oldu.
Bir iki konudan anladığım kadarıyla sınav Eylül'de olacak.(Umarım öyledir.O zaman rahat olurum konuları yetiştirmede.)Başvurular Mayıs'ta.
Dış Ticaret mezunuyum.Benim girebileceğim iki kadro var.Gümrük Müsteşarlığı ve üniversitelerde memuriyet.
Gümrük'te rotasyon var ama ben Marmara bölgesindeyim zaten.7 sene.
Aranızda gümrükte ya da üniversitede çalışan var mı?
Hangisini tavsiye edersiniz?Teşekkürler şimdiden.
Arkadaşlar ben aöf iktisat okuyorum kpss de aöf mezunlarıyla örgün mezunların kpss kodları farklı oluyor diyorlar doğrumu acaba?
2013 lisan düzeyi kps ye 4 yııllık mezun olarak giremiyomuyuz
Sadece öğretmenler mi giricek
Kafamı karşıtırdılar
Lisans sınavı her yıl oluyo benim bildiğim ve mezunlar giribiliyo
Bir bilgisi olan varmı?