How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

KPSS Kadrolar ve Atamalar Genel Paylaşım

kızlar bende bir şey sormak istiyorum.bilgisi olan paylaşırsa sevinirm.
annem sağlık meslek lisesi mezunu ve hemşire.
kpss lise sınavlarına girmek ve kadro almak istiyor. (hemşirelerin atanma puanı 60 65 civarı olduğu için ve bir arkadaşı atandığı için çok heveslendi.
ama acaba atamada yaş sınırlaması var mı? 2011 yılında yaş sınırının kaldırıldığını duymuştum ama şimdi o haberi bulamıyorum. bir bilgisi olan var mııııııı?:44::44::44:

kızlar bende bir şey sormak istiyorum.bilgisi olan paylaşırsa sevinirm.
annem sağlık meslek lisesi mezunu ve hemşire.
kpss lise sınavlarına girmek ve kadro almak istiyor. (hemşirelerin atanma puanı 60 65 civarı olduğu için ve bir arkadaşı atandığı için çok heveslendi.
ama acaba atamada yaş sınırlaması var mı? 2011 yılında yaş sınırının kaldırıldığını duymuştum ama şimdi o haberi bulamıyorum. bir bilgisi olan var mııııııı?:44::44::44:

canım ben yaş sınırını 35 olarak biliyorum ama kuruma göre değişiyor 30 olan da var 40 olan kurumlarda var araştırmak lazım ama genelde 35 sınır

Arkadaşlar ben aöf iktisat okuyorum kpss de aöf mezunlarıyla örgün mezunların kpss kodları farklı oluyor diyorlar:( doğrumu acaba?

canım bende aöf iktisat okuyorum hiç böyle birşey duymadım bi farkı yok benim bildiğim kadarıyla

kızlar merhaba bende bir şey sormak istiyorum önlisansta yerel yönetimler mezunu olupta ananan var mı acaba?

benimle beraber üniversiteye atanan memur arkadaşlardan 2 kişi yerel yönetim mezunuydu fakat sizin bölüm kodunuzla değil de 3001 kod ile atanmışlardı

kızlar bişey sormak istiyorum. bu kpss sınavında çok düşük puan aldım. umudum sıfır. açıktan alım varmış. bu konuda bilgisi olan varmı? nedir nereye başvuruluyor nasıl yapılıyor?

bu açıktan atama tarihlerini nerden öğrencez, nereye başvuru yapcaz. internetten araştırdım hiçbişey bulamadım. hangi kurumların hangi tarihte aldığını, nereye nasıl başvuru yapıldığını bilen varmı?

Kızlar birşey sormak istiyorum .ilkokulda gördüğümüz bilgisayar dersi 6225 kodu için geçerli oluyor mu :52:

merhaba! kardeşim için bir soru sormak istiyorum: ortaöğretim kpss ye girdi. 76 aldı..tercih yapacak..ama diğer taraftan bu sene Muğla tarih bölümüne başladı.atandığı yerden üniversite nedeniyle Muğlaya dönme şansı var mı? Muğla'da da tercih edilecek çok bir yer yok..nasıl yapsak acaba? fikri olan varmı?

haziran ayındaki atamalarda ptt ye 2 yıllık üni mezunu dağıtıcı alınıcakmış hemde baya fazla :40:

erkek arkadaşım makine mühendisliğinden sınava girecek 2014te.Şunu öğrenmek istiyorum mühendislik dışında memurluk da tercih edebiliyor mu genel yetenek genel kültür puanıyla ?

arkadaşlar konunun üstünden epey zaman geçmiş ama umarım burada birileri görür ve bana cevap yazar :) arkadaşlar ben şuan tarih bölümünde okuyorum 4 yıllık. 3 yılım bitti eylülün sonunda son yani 4. sınıf oluyorum ve haziranda mezun oluyorum. 2014 te hem lise ön lisans hemde lisans mezunları için kpss var. bende bu konularda pek bişey bilmiyorum açıkcası. üniversiteyi bu yıl dondurduğumda lise mezunu olarak kpss ye girersem tercih edebileceğim yerler nereler oluyor çok mu az ve siz bunu önerir misiniz? bir de ben üniversiteyi dondurmazsam 4. sınıfı bitirir diplomamı alırsam lisans mezunu olarak kpss ye girersem nereleri tercih edebilirim ? tarih bölümü mezunu olduğum için meslek seçimim çok zor sadece her hangi bir lisans mezunu isteyen yerleri seçebiliyorum diye biliyorum. siz benim yerimde olsanız ne yaparsınız. hangisinin önü daha açık. üniversite her zaman biter ama iş her zaman olmaz. sizce lise kpss mi üni. kpss mi daha zor hem sınav hem atanma konusunda....

bende kursa gidiyorum geçen sene iyi bir puan aldım maalesef atanamadım bu senede denicem nişanlıyım ve evlenmem için kazanmam lazım :::(

arkadaşlar konunun üstünden epey zaman geçmiş ama umarım burada birileri görür ve bana cevap yazar :) arkadaşlar ben şuan tarih bölümünde okuyorum 4 yıllık. 3 yılım bitti eylülün sonunda son yani 4. sınıf oluyorum ve haziranda mezun oluyorum. 2014 te hem lise ön lisans hemde lisans mezunları için kpss var. bende bu konularda pek bişey bilmiyorum açıkcası. üniversiteyi bu yıl dondurduğumda lise mezunu olarak kpss ye girersem tercih edebileceğim yerler nereler oluyor çok mu az ve siz bunu önerir misiniz? bir de ben üniversiteyi dondurmazsam 4. sınıfı bitirir diplomamı alırsam lisans mezunu olarak kpss ye girersem nereleri tercih edebilirim ? tarih bölümü mezunu olduğum için meslek seçimim çok zor sadece her hangi bir lisans mezunu isteyen yerleri seçebiliyorum diye biliyorum. siz benim yerimde olsanız ne yaparsınız. hangisinin önü daha açık. üniversite her zaman biter ama iş her zaman olmaz. sizce lise kpss mi üni. kpss mi daha zor hem sınav hem atanma konusunda....

Tarih bölümünün atamaları konusunda bir bilgim yok fakat sınav olarak bakarsanız tabi ki lise düzeyinde sınav daha basit olur.
Lisans kpss soruları daha zordur.

Back