Merhaba sinif ogretmenligi okuyorum ucuncu sinifim. bu yaz calismalara baslcam ama bi sorunum var matematik yapamiyorum yaptigim soru sayisi besi gecmiyo sozellerim iyi ezberimde iyi onlardan bi sıkıntım yok ama su matematik korkutyo beni .atanabilrmiyim kpss sozel agrlikli bisinav sozelleri iyi yapmam yetermi atanmam icin akil verin hic ornekleri varmi bilmiyorum
Merhaba sinif ogretmenligi okuyorum ucuncu sinifim. bu yaz calismalara baslcam ama bi sorunum var matematik yapamiyorum yaptigim soru sayisi besi gecmiyo sozellerim iyi ezberimde iyi onlardan bi sıkıntım yok ama su matematik korkutyo beni .atanabilrmiyim kpss sozel agrlikli bisinav sozelleri iyi yapmam yetermi atanmam icin akil verin hic ornekleri varmi bilmiyorum
Sınıfcıyım,matematik yapman gerekli canım
Bu seneden sadece matematiğe ağırlık ver
Alanda da var heryerde karşına çıkar
Matematiği yaparsan adamakıllı bir puan alabilirsin
Bu sene en yüksek ortalama sınıfcılardaydı,puanlar 80-85 arası birikmişti sen düşün yani
Meslektaşlarımız baya çalışıyor
Matematiği youtube da Hocalara Geldik kanalından izlemenizi tavsiye ederim. Ygs ye yönelik anlatıyo. Ama kpss matematiği ile ygs matematiği aynı olduğundan oradan dinleyebilirsiniz
Ben de İngilizce Öğretmenliği okuyorum acaba benim de matematik netlerim ne kadar olmalı? Bence senin alanında matematik netleri düşükse sen şöyle bir 10 net yapsan herhalde standart sapma iyi puan getirir sana. Ben henüz birinci sınıfım ikinci üniversitem.