• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kpss ile ilgili sorularınızı, aklınıza takılanları sorabilirsiniz arkadaşlar

sakarkedi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2009
915
8
158
Ankara
Merak ettiklerinizi aklınıza takılanları burada sorabilirsiniz arkadaşlar. kadrolar, tercihler, sınavlar hakkında elimden geldiğince sorularınızı cevaplarım.

sakarkedi merhaba... ben 2010 da önlisans başvurusu yapmıştım, o yüzden bu sene başvurumu online olarak yaptım. yalnız 2010da ki fotoğrafımda başım açık bu sene sınava başı kapalı girebilir miyim? kafama bu takıldı. bilgin var mı bu konuda?

Bir sorum daha olacak; benim üniversiteden alttan 2 dersim var, kpss'ye hazırlanırken aynı zamanda o dersleri de vermeye çalışıyorum. Tercihlere kadar önlisans diplomamı alacağım inşallah. Yalnız diyelim ki sınavı geçemedim o zaman lise alanlarında tercih yapabilir miyim? Geçenlerde bir arkadaş sonradan önlisans -ortaöğretim seçeneklerinin Ankara'dan değiştirilebileceğini söyledi. Ben bu tip değişikliklerin sadece sınavdan önce yapılıyor diye biliyordum.

KPSS çok acele bir karar oldu 2 ay içerisinde hazırlanacağım inşallah sınıfı geçer sınavdan da iyi bir puan alırım ve yerleşebilirim:68:

Bir sorum daha olacak; benim üniversiteden alttan 2 dersim var, kpss'ye hazırlanırken aynı zamanda o dersleri de vermeye çalışıyorum. Tercihlere kadar önlisans diplomamı alacağım inşallah. Yalnız diyelim ki sınavı geçemedim o zaman lise alanlarında tercih yapabilir miyim? Geçenlerde bir arkadaş sonradan önlisans -ortaöğretim seçeneklerinin Ankara'dan değiştirilebileceğini söyledi. Ben bu tip değişikliklerin sadece sınavdan önce yapılıyor diye biliyordum.

KPSS çok acele bir karar oldu 2 ay içerisinde hazırlanacağım inşallah sınıfı geçer sınavdan da iyi bir puan alırım ve yerleşebilirim:68:

İlk tercihlere kadar derslerini veremesende diğer tercihlere kadar verir yaparsın 2 yıl geçerli oluyor puan
Önlisans olarak giren orta öğretim olarak tercih yapamaz malesef.
Ayrıca şuan giriş belgendeki fotoğrafın açıksa açık girmelisin tanıyamazlarsa almazlar

:( peki o fotoğrafımı değiştirebilme şansım yok mu. benim kimliklerim hep karmakarışık zaten. nüfus cüzdanımda ve öğrenci kimliğimde açık ehliyette kapalı. uff canım sıkıldı şimdi bu duruma.

:( peki o fotoğrafımı değiştirebilme şansım yok mu. benim kimliklerim hep karmakarışık zaten. nüfus cüzdanımda ve öğrenci kimliğimde açık ehliyette kapalı. uff canım sıkıldı şimdi bu duruma.

Canım en iyisi ösym arayıp sorman. Sanırım değiştirme süresi bitti. Sınav giriş belgen ve nüfusun açıksa açık git sorun olacağını sanmam.

Son düzenleme:
sorun olucanı sanmıyorum. fotoğraf değiştirmek için geç kalmışsın canım malesef :( sorun çıkarırlarsa lavaboda başını açabilirsin. tabi bu senin tercihin.

alttan derslerini vermen şart canım. veremezsen lise alanından tercih yapamazsın. hangi düzeyden girdiysen o düzeyden tercih yapabiliyorsun.

sıkma canını olmaz birşey :34:

merhaba , benimde bir sorum var ;) ben güzel sanatlar fakültesinden mezun olucam . Bununla ilgilii bir kadro varmı ,bakındım ama göremedim. Sizin bilginiz yada beni yönlendirebiliceğiniz bir adres varsa öğrenebilirmiyimm ;)

Back