oh ohh sen iyiymişsin arkadaşım benim isteyemiyorum çünkü kardeşim askerde para istiyor şubat tatilinde geliyor ve hemen bir hafta içinde nişan istiyor.Bu arada kardeşim de atama bekliyor bunun daha nişanı düğünü derken isteyen isteyene babam bir emekli maaşı yetmiyor çalışıyor ehh bu vaziyette bana fırsat kalmıyor.Bende düşündüm taşındım bu hayatta Allah'tan başka kimseye muhtaç olmamak çalışmak lazım.Allah'ım bu yolda bana azim versinde bende dersleri çalışabileyim...(AMİN)sorma yaa nedenlerimden biride seninkiyle aynı..para istemek.!!!!eşim bunları duysa çok kızar eminim..ama para istemekte çok çekiniyorum..adam bana bayağı fazla para veriyor..istediğin kadarını al..gersini briktiriyorumda bana veriyor..ama ben hiç dokunmadan biriktiriyorum..durumumuz çok ii allaha şükür ama 3senedir hala alışamadım..kredi kartıda verdi bana rahat alışveriş yap diye ama yok..eski ben olsam bişeyi bğendiğimde dener alırdım..şimdi amaaaan zaten çalışmıyorum nereye gidiyorum ki diyorum geçiştiriyorum..gerçi böylelikle isarfta etmiyorum..ama olsun ya...çalışmam lazm benim ...
arkadaşlar bende özel sektörde ağzı yanmış biri olarak kamu düşünmeye başladım.
işletme mezunuyum. sınav hakkında hiçbir bilgim yok. A nedir B nedir? hangi konulardan sınava girmem gerek? kazandım diyelim ne olacağım, kadrolar neler?
internetten aratıyorum ama verimli bilgi ben bulamadım. kadro olarak sadece bakanlık adı yazıyor benim baktığım yerde.
bir de şu tayin meselesi nedir? illeri biz mi seçiyoruz, puanımız tutarsa gidiyoruz, yoksa atanıyor muyuz? eş durumundan kalma diye birşey var mı yoksa doğu hizmeti zorunlu mu?
çok soru sordum ama inanın hiçbir şey bilmiyorum :uhm:
canımmm
bende eşimden dolayı biraz bilgi sahibiyim bizimde kendimize ait işletmemiz vardı ve bizimde ondan ağzımız yandığı için eşim de artık memurluğu düşünür oldu ki hiç sevmez...
benim eşimde kamu yönetimi mezunu...
sınava giriyosun aldığın puana göre ataman oluyo iyi bir puan alırsan istanbuldada kalabilirsin tabiki... yapıcağın işe bağlı...
eşim geçtiğimiz sınav sorularını internetten indirdi ve aradan 10 yıl geçmesine rağman o konuların sorularını başarıyla çözdü...biz topladık falan bi 85 kesin ve rahat alırdı o puanlada istanbulda kalabilir tabiki...
iyi hazırlanmak gerekiyo canım...şart görevi yani zorunlu görev atandığın yere bağlı yapıyosun mecbur
A kadroların hepsi için ingilizce şart değil
bazıları özel olarak şu kadar doğru sayısı diye belirtir
bazılarında da sırf puan hesaplansın diye bir iki işaretlersin o kadar
A kadroda yaş sınırı var,Bde yok
A mı B mi önce ona karar vermen daha iyi olur,bir yol haritası için
kızlar,paylaştığınız bilgiler için çok teşekkürler.benim de fazla bilgim yoktu.
2010da yapılacak kpss-b grubu sınavına başvurular ne zaman başlayacak, bilen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?