Bolumunuz neIlk girdigim sinavdan 62 almistim, oturdum evde calistim bi sonrakinden 81 puan aldim simdi de atamam geldi tercih yapiyorum. Isteyince hersey mumkun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bolumunuz neIlk girdigim sinavdan 62 almistim, oturdum evde calistim bi sonrakinden 81 puan aldim simdi de atamam geldi tercih yapiyorum. Isteyince hersey mumkun.
HemşireBolumunuz ne
92 ve üstü alırsanız rahatça atanırsınızKızlar 4 yillik herhangi bir bolum bitirip kpss ile atanmak çok mu zoryani bir hayal mi atanan var mi aranizda kursa gidip yapılabilir mi temelim var ama tam olarak kpss ye hic calismadim daha once hic 60 ustu yapmadim
Bir senede olacak bisey mi bu iş ümitlenip bu yola hiç cıkmasam mi kafam çok karisik özellikle atananlardan yardım istiyorum nasil kazandıniz kppsyi
![]()
Hangi kaynaklardan çalıştınız?Bolumunden atama olmasi lazim bazi bolumlerden hic atama olmuyor. Mesela lisans hemsirelik, atamalari gayet iyi puanlari dusuk diye biliyorum. Ebelik de ayni sekilde. Bazi bolumlerde de alim hic yok neredeyse sifir. Saglik daha iyi digerlerine gore. Ben de atama belkiyorum insallah umduguma nail olurum. 83 puanla bekliyorum. Matematigim sifirdi buna ragmen yapabildim. Ben yaptiysam herkes yapar. Yalniz ezberim iyidir. Cok calistim cidden kendimi verdim bu ise.
Hangi kaynaklardan çalıştınız?Ben 69 almıştım çalışmadan girdiğimde,çalışınca 89 aldım. Bence yaparsın
Hangi kaynaklardan çalıştınız?
Calismayi kursa girmeyi dusunuyorum ama 4001 den atama zor imkansiz diyo herkes benimde hevesim gidiyor
1 sene sıkı calis 90 puan al sonra pusuya yat. Mutlaka atanirsin
Ben mezun oldum özelde başladım mart ayında gerçekten çalışmaya başladım 8 yıl 6 aydır uzmanım.ilk giriş yılımda oldu.çalış Rabbime güven o en hayırlısını veriyorKızlar 4 yillik herhangi bir bolum bitirip kpss ile atanmak çok mu zoryani bir hayal mi atanan var mi aranizda kursa gidip yapılabilir mi temelim var ama tam olarak kpss ye hic calismadim daha once hic 60 ustu yapmadim
Bir senede olacak bisey mi bu iş ümitlenip bu yola hiç cıkmasam mi kafam çok karisik özellikle atananlardan yardım istiyorum nasil kazandıniz kppsyi
![]()
O her yeri begenip tercih etmemistir. 90 puanla mutlaka atanirsin4001le 92 ile atanamayan arkadaşım var yazık ki. Sınav ve alımlar giren sayısı beş yıl önceki gibi değil.
Benim matematik, tarih, coğrafya berbattı temelim sıfırdı. Hele tarihten eksilerdeydi netlerim. Dershaneye yazıldım ben bu işi yaparım kolay bi sınav sonuçta dedim ve yaptım. Yaklaşık 4 ay kadar çok sıkı çalıştım derslerde girdim, konu tekrarı, ardından soru çözümleri ve bol bol deneme derken 91 puan aldım:) çalışıp iyi bir puan alma kısmına kadar konuşuyorum kesinlikle yaparsın yeter ki inan, bu konuda tecrübeli biri olarak konuşuyorum kesinlikle yaparsın. Ben atandım bölümüm hemşirelik bölümünü bilmiyorum atanman ve alımlar konusunda yorum yapamayacağım.Kızlar 4 yillik herhangi bir bolum bitirip kpss ile atanmak çok mu zoryani bir hayal mi atanan var mi aranizda kursa gidip yapılabilir mi temelim var ama tam olarak kpss ye hic calismadim daha once hic 60 ustu yapmadim
![]()
Ben pegemin dersanesine gittim ve cogunlukla verdikleri kaynaklardan calistim. Ayrica piyasadaki iyi kaynaklarin kitaplarini aldim, ihtiyac, data, yargi ve su an unuttugum bircok yayin var.Hangi kaynaklardan çalıştınız?