• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kpss ile atanmak cok mu zor yardım

Planlı çalısmayla her şey olur.. önce matematik halledilmeli diye düşünüyorum temelin yoksa eğer . Ben de bu yıl calışıcam. 79 almıstim. Ama hem okul hem kpss calismistim . Atanmak için 85 90lar sart ama.
Bölümünden uzman da alinıyor diye biliyorum. Eğer yds de çalisirsan onu da düşünebilirsin.

Sıkı çalışma isteyen bir sınav. Açık konuşmak gerekirse matematik yapamıyorsanız çok ümitli konuşamam. Lisans sınavı zor 80 den sonra puan artışıda düşüyor daha çok soruya daha az puan. Bende sağlıkçıyım şimdi diyorumki keşke özelde kalsaydm devlet hastanelerinde çalışmak sabrın ötesinde sabır istiyor.

Mühendisim. Bölümüm çok yüksek kapatıyor ve kadro az.tam 7 sene bekledim.2 kere özele girip ciktim. Tek maaşla zor günler geçirdik eşimle.atandim.su an soruşturma evresindeyim. Rabbimin izniyle hayirla sonuclanir insallah.demem o ki.bolumunuze de bağlı bazı şeyler.4001 gerçekten çok yüksek kapatıyor.imkansiz değil ama zor.cok özverili olmak lazım.basarilar diliyorum simdiden

Kızlar 4 yillik herhangi bir bolum bitirip kpss ile atanmak çok mu zor :110:yani bir hayal mi atanan var mi aranizda kursa gidip yapılabilir mi temelim var ama tam olarak kpss ye hic calismadim daha once hic 60 ustu yapmadim :KK43: Bir senede olacak bisey mi bu iş ümitlenip bu yola hiç cıkmasam mi kafam çok karisik özellikle atananlardan yardım istiyorum nasil kazandıniz kppsyi:KK24:
92 ve üstü alırsanız rahatça atanırsınız

Ben 2015’te mezun oldum 2015’te atandım. Dershaneye vs de gitmedim. Son 1 ay göz gezdirdim. Ama benim alanım Türkiye’de çok yeniydi ve çok çok az mezun vardı...Hatta öğretmenlik bölümlerinde en yeni olanıydı. Bu yüzden rahat oldu. Mezun olduğun alana ve istediğin mesleğe bağlı bence.

Bolumunden atama olmasi lazim bazi bolumlerden hic atama olmuyor. Mesela lisans hemsirelik, atamalari gayet iyi puanlari dusuk diye biliyorum. Ebelik de ayni sekilde. Bazi bolumlerde de alim hic yok neredeyse sifir. Saglik daha iyi digerlerine gore. Ben de atama belkiyorum insallah umduguma nail olurum. 83 puanla bekliyorum. Matematigim sifirdi buna ragmen yapabildim. Ben yaptiysam herkes yapar. Yalniz ezberim iyidir. Cok calistim cidden kendimi verdim bu ise.
Hangi kaynaklardan çalıştınız?

Hangi kaynaklardan çalıştınız?

On yıl oldu nerdeyse.. forum sitelerinden her ders için en iyi konu kitabını bulmuştum ve piyasadaki iyi olan tüm testleri çökmüştüm. Çevre dersanelerdeki deneme sınavlarına giriyordum. Pegem,güvender biçok kaynak vardı sanırım

Kızlar 4 yillik herhangi bir bolum bitirip kpss ile atanmak çok mu zor :110:yani bir hayal mi atanan var mi aranizda kursa gidip yapılabilir mi temelim var ama tam olarak kpss ye hic calismadim daha once hic 60 ustu yapmadim :KK43: Bir senede olacak bisey mi bu iş ümitlenip bu yola hiç cıkmasam mi kafam çok karisik özellikle atananlardan yardım istiyorum nasil kazandıniz kppsyi:KK24:
Ben mezun oldum özelde başladım mart ayında gerçekten çalışmaya başladım 8 yıl 6 aydır uzmanım.ilk giriş yılımda oldu.çalış Rabbime güven o en hayırlısını veriyor

Kpss ile atandım.öğretmenim. Okuduğunuz bölüme bağlı.benimki de zor bi bölüm ve 5 yılın sonunda atanabildim.kurs + düzenli çalışarak neden olmasın. Tabi önü açık bölümleri tercih edersen daha kolay olur.

Benim matematik, tarih, coğrafya berbattı temelim sıfırdı. Hele tarihten eksilerdeydi netlerim. Dershaneye yazıldım ben bu işi yaparım kolay bi sınav sonuçta dedim ve yaptım. Yaklaşık 4 ay kadar çok sıkı çalıştım derslerde girdim, konu tekrarı, ardından soru çözümleri ve bol bol deneme derken 91 puan aldım:) çalışıp iyi bir puan alma kısmına kadar konuşuyorum kesinlikle yaparsın yeter ki inan, bu konuda tecrübeli biri olarak konuşuyorum kesinlikle yaparsın. Ben atandım bölümüm hemşirelik bölümünü bilmiyorum atanman ve alımlar konusunda yorum yapamayacağım.

Back
X