- Konu Sahibi ayyxuxzlxuxm
-
Bence yaşı stres yapma şuanda benim ablamda 32 yaşında memur oldu.iktisat bölümü alımlarını kpss 2011 tercih klavuzu şeklinde internetten bi araştır derim,muhakkak vardır,önlisans mı lisans mı dersende tabiki lisans derim ben ortaöğretim ve önlsansın soruları daha basit ama çok yüksek puan almak gerekiyo,bölümüne görede değişebiir tabi ama genel olarak yüksek.lisansın soruları daha zor ama kadro daha çok.iktisat bölümleri kaç puanla alınmış onada kpss2011/2 tercih sonuçları diye bak internetten en düşük ve en yüksek alım puanları yazıyor.
Stresi bırak şansın tabiki var haydiii çalışmaya :) Başarılar...
slm,lar: 2 yıllık bankacılık 4 yıllık aöf işletme mezunuyum kpss b den sınava giricem hdefim 85.
(nereler tercih yapabilirim bilmiyorum)
okuduğum bankacılık kpss tercihlerinde bir etken olur mu acaba??????????????????????
Grafikçi var mı atanan veya atanmış tanıdığı olan??????
goldflay ? senın bölümm ne cnm sende myodan mezunsun okudugmaa göre :)
selam arkadaslar bu senede ben giiricem inş kazanırım iyi bi yer ya herkes için hakkında hayırlısı neyse o olsunn
mrb. benim bölüm moda tasarım önlisans. açıköğretimden de iktisat okuyorum 3. sıfım. dgs ile başladım 1 yıl hazırlık okudum malesef bizim gibi teknik programlara 1 yıl hazırlık okutup öyle 3. sınıfa geçiriyorlar aöf de
olsun canım yine geçebilmişsin ben onu bile yapamadım yaa :))
netten başvuru falan yaptım aöf için mezunıyet belgemı daha almadın gecen sene mezun olmama rağmen :)
bölee kaldık işte seneye inş bakalımm:26:
Arkadaşlar önlisans ziraat teknikerliği mezunuyum.
Tarım il ve ilçe müdürlüklerine girenler var mı,ya da fen işlerine?
Geçen sınavda 65 ve üstü bir çok kişinin alındığını duydum da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?