KPSS için önereceğiniz kitaplar

yediiklim ve yargının konu anlatımı güzel sorularıda kpss ye oldukça yakın oluyo
ihtiyacı duydum incelemeye fırsatım olmadı
gk gy için pegem data yargı güzel yayınlar

yargı kesınlıkle ıyı kullanıorm memnunum soru bankasındada ıhtıyac ve pegemı aldm

Ben de lisans düzeyinde gireceğim.Polis olmak istiyorum ama çok az sayıda alım yapıldığını da biliyorum:S
Nasıl olacak bilmiyorum çok çalışmak lazım bir dersi bitirdim zaten.Olmazsa da düz memur oluruz tabi onu da olabilirsek:sinifsinif:

bende data,güvender,yargı var.bence tek ktap kesinlikle yeterli değil.bir kaç kitap harmanlanıp çalışılmalı.genel kültürde kesinlikle data diyorum.

arkadaslar soyle bı fıkrım war..kpss kıtaplarını soru bankalarını degıs tokus yapalım...bı suere verelım bırbırımze bıtırmek kosuluyla degıs tokus yapalım..hem daha cok soru cozerız hemde bırbırımde destek alırız...yorumlarınız ve fıkırınız beklıyorum..

ıhtiyaç Yargı'dan daha önce piyasaya sürüldüğü için ıhtiyaç almıştım, memnunum. Matematik çalışıyorum, temelden anlatıyor herşeyi.

arkadaşlar bu şekilde karıştı hep anket olarak varmı acaba yada yaparsanız iyi olur

sözel dersleri tek bir kaynaktan çalışıp (kafa karıştırmamak adına),farklı kaynaklardan soru çözmenizi öneririm..herkese iyi çalışmalar...

Kızlar bi konuda yardıma ihtiyacım var ... :bbo: Bende yargının 2008 eğitim bilimleri genelkültür-genelyetenek konu anlatımı kitapları ve soru bankaları var bu sene de onlara çalışsam olurmu tekrar alırsam eğitim bilimleri konu anlatımı için yargı alacam zaten her sene değişiyormu bu kitaplar? fisfisfis Sizce yeniden alayımmı yoksa onlara mı çalışayım ... Bu seneki yargı konu anlatımı kitabını alsam ikisi arasında bi fark olurmu dersiniz? CADIARZU

bende yargıyı tavsiye ediorum arkadaşlar çewremdede hep yargı denilio kalın kitabını bitirdim setini aldım şimdi...birde birsey dikkatimi cekti bu sene coğu kpss kıtabının yazılarını göz alıcı pembe yapmışlar açıkçası bu beni rahatsız etti çalışırken gözlerimi yorar dikkatim dagılır gibi geldı...yargıda böyle bir sorun yok...

bende yargı genelkültür genel yetenk ve soru bankasını almıştım onla çalışıcam tavsiye ederim güzel anlatımı var :)

ihtiyaç ,data ,güvender,pegem var bende memnunum bunlardan...

Son düzenleme:
ben yargının aldım ama sabah gazetesı 15 kupona sınav yayınlarının verıyor onuda alıcam ayrıca 10 kupona sınav yayınlarının öss kıtabını aldım memnun kaldım tavsıye ederım

ben geçen yıl sadece ihtiyacın konu anlatımlı setini bitirmiştim ektra soru bankası falan çözmemiştim kpss10 puanım 76 ydı. bu yıl yine ihtiyaçtan çalışıyorum birde eğitim bilimlerinden hocamız uzman kriyeri tavsiye etmişti aldım ama açıkçası sorular çok kıl geldi yani çok yanlışım çıkıyo çok yanlışı çıkınca morali bozulanlara tavsiye etmem.

kızlar haber turk gazetesi 29 kupona ihtıyac yayınlarının stını verıyor bugun ılk kupon ben aldım ayrıca bugun çözümlü deneme testı verdı tavsıye ederım muhakkak bırıktırın detayları gazeteden bulabılırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…