NeverOne Nirvana Kayıtlı Üye 18 Ekim 2013 16.262 32.578 598 34 22 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Ocean #321 Lovelyangel .!.: Tarih,Coğrafya,Vatandaşlık,Türkçe var bende 2013 tarihli 2014 çıkmamış sanırım bekleyin bence biraz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Lovelyangel .!.: Tarih,Coğrafya,Vatandaşlık,Türkçe var bende 2013 tarihli 2014 çıkmamış sanırım bekleyin bence biraz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Lovelyangel Popüler Üye Kayıtlı Üye 2 Şubat 2011 1.433 95 163 8 Kasım 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Ocean #322 bi arkadaş başka topikte tavsiye etmiş burda paylaşmak istedim Coğrafya için şu kitapları önerebilirim: 1)X yayıncılık coğrafya ders notları 2)İhtiyaç sözel ders notları 3)Yargı Coğrafya Soru Bankası 4)Uzman Coğrafya Öğreten 5)Yediiklim Coğrafya konu anlatım ve soru bankası Anayasa için de yine aynı kitaplar ama anayasa için olanları tabi :))
bi arkadaş başka topikte tavsiye etmiş burda paylaşmak istedim Coğrafya için şu kitapları önerebilirim: 1)X yayıncılık coğrafya ders notları 2)İhtiyaç sözel ders notları 3)Yargı Coğrafya Soru Bankası 4)Uzman Coğrafya Öğreten 5)Yediiklim Coğrafya konu anlatım ve soru bankası Anayasa için de yine aynı kitaplar ama anayasa için olanları tabi :))
firdefs Guru Kayıtlı Üye Yemek Yarışması 18 Ağustos 2011 2.194 7.328 358 Diğer 17 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Ocean #323 Türkçe , Tarih ,Matemetik hangi yayını önerirsiniz?:44:
andie Kendime yenibir ben lazım Kayıtlı Üye 25 Eylül 2009 1.399 291 373 16 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Ocean #324 Arkadaşlar Data Yayınlarını kullanan var mı aranızda ? Düşünceniz nedir bu kaynakla ilgili ? Bende tarih ve coğrafya yaprak testleri var çok zorlanıyorum sorularını çözerken ve bazen sanki yanlışmış ve alakasızmış gibi geliyor cevap şıkkı..
Arkadaşlar Data Yayınlarını kullanan var mı aranızda ? Düşünceniz nedir bu kaynakla ilgili ? Bende tarih ve coğrafya yaprak testleri var çok zorlanıyorum sorularını çözerken ve bazen sanki yanlışmış ve alakasızmış gibi geliyor cevap şıkkı..
R RoseAnge Guru Kayıtlı Üye 28 Haziran 2009 2.372 4.547 333 27 Temmuz 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Ocean #325 KPSS coğrafya için beyaz kalem Ancak beyaz kalemin kitabı set olarak satılıyor Diğer branşlarda iyi. İhtiyaç zopzor sorular Ve Murat Yayınları'nın kendi öğrencisine verdiği yaprak testler. Giden arkadaşınız vs varsa Eğer coğrafyanız çok zayıfsa data ile başlayabilirsiniz. Çözen öğrencilerimin hepsi memnun kaldılar yüksek netler yaptılar
KPSS coğrafya için beyaz kalem Ancak beyaz kalemin kitabı set olarak satılıyor Diğer branşlarda iyi. İhtiyaç zopzor sorular Ve Murat Yayınları'nın kendi öğrencisine verdiği yaprak testler. Giden arkadaşınız vs varsa Eğer coğrafyanız çok zayıfsa data ile başlayabilirsiniz. Çözen öğrencilerimin hepsi memnun kaldılar yüksek netler yaptılar