Set olarak değil ama yargının 2012 soru bankası var bende.Ama bana eğitim soruları kolay gibi geldi.Ben geçen sene uzmandan çalıştım,uzmanın setlerini çözdüm.Bu sene ihtiyaçtan,beyaz kalemden çözeceğim.Arkadaşlarım Pegem in testlerini de öneriyor.
yargı ve beyaz kalem soru bankası deneme şeklinde.
yani gelişim psikolojisi kitabında tüm konular karışık olarak verilmiş.
yediiklim soruları çok iyi. mutlaka çözün.
ayrıca ben istikrar yayınları almayı düşünüyorum.
merhaba kızlar kafam çok karıştı ya.. :44: gygk ve eğitimde konu anlatım kitapları almak istiyorum ama bir türlü karar veremedim. tek kaynaktan çalışmak daha iyi diyorlar fakat kaynakta eksik anlatımda olabilir off ne yapcam bilmiyorum tavsiyelernz nelerdir :97:
Kesinlikle tek kaynaktan çalışma iki kaynağın olsun mutlaka,tecrübe ettim yaniBen internetten yediiklimin moduler setini ısmarladım yarın gelecek kitaplarım,yediiklimin kalitesine güveniyorum özellikle eğitim bilimleri gerçekten kaliteli,bir sette dershane başlayınca alacağım o da ihtiyaç yayınevi.Ben yediiklimi öneririm kesinlikle,kolay gelsin..
teşekkür ederim :) bende yediiklmin eğitim bilimleri eski baskısı var acaba yediiklim kitaplarını yeniledi mi. Bir de gy gkde yediiklimi önerir misin. Çok soru sordum kusura bakma canım:)
Ne demek canım elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım seve seve.Bende de 2009 un eğitim kitabı vardı yediiklimin,şimdikiyle arasında dağlar kadar fark var tabiki içerik değişti yeni yaklaşımlar falan..Ben genel kültür genel yetenegini aldım canım öneririm kesinlikle geçen sene arkadaşımın moduler setinden çalışmıştım çok begendim anayasa kitabı falan sıkmayan ama gayet güzel bilgiler içeren bir kitaptı,kitaplarım yarın elimde olacak,matematik türkçe coğrafya hakkında yarından sonra yorum yapabilirimAma ben güvenerek aldım canım açııkcası tavsiyede ederim.
kitapların eline ulaştımı canım.. güle güle kullan..:112: yediiklimin eğitimine güveniyorum ,gy gk kitaplarını kullanmadım. ihtiyacın da gy gksini kullanmıştım, eğitim bil. bilmiyorum. yargı yayınları için ne düşünüyorsun yargıyı kullanmadım ama tavsiye ediyorlar:44:
2013 kpss için eğitim ve gk-gy için hangi kitapları öneriyorsunuz?
ben x yayıncılığın kpss defterlerini tavsiye ediyorum
Coğrafya, tarih ve vatandaşlık almayı düşünüyorum ben de. Sizde hepsi var mı hepsinin önerir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?