Arkadaslar bende bu sene aöf önlisans mezunu olucam insallah, kitap almak istiyorum önerebileceginiz bi kitap varmı bana da? Kpss konusunda cok bilgisizim. Biraz acıklarsanız sevinirim.
ben bi tek yeteneğin bilgi haritasını okudum ama fena değil.. bi de ihtiyacın tüm g.k derslerinin olduğu kitap var üstteki arkadaş eklemiş o da fena değil baktığım kadarıyla..slm kızlar anayasa tekrarı için bu gün bir kaynak almak istiyorum data dan çalıştım genel hatlarıyla anayasa işlenmiş bir kaynak arıyorum yardımcı olursanız sevinirim acilll
uzman kariyer çok güzel...
ben tarihini beğenmedim ama diğerlerini bilemem.. bi garipti sanki sorular...uzman kariyerin öğreten soru bankaları nasıl canım?
ben tarihini beğenmedim ama diğerlerini bilemem.. bi garipti sanki sorular...
anayasa fena değildi yasama yürütmesini çözdüm bi kaç..
ya en iyisi yine ihtiyaçtı bence.. geçmiş yıl kitapları vardı beğeniyordum ben
konu anlatımında bize yediiklimi dağıttılar. ben bi coğrfyasına baktım eğer sınav iptal olursa anayasasından da haber veririm sana ama ihtiyaç haricinde diğer yayınlar sönük kalıyor sanki.. ben burda defalarca x yayıncılık tarih ders notları dedim konu anlatımı için pek dinleyen olduğunu sanmıyorum.. gerçekten iyi kaynak..kısa ve öz kesinlikle.. ama öncesinde dersi dinlemek okumak lazım..ihtiyacın videolarını mutlaka izle derim, dershane, öğrencilerine veriyor o videoları..çok faydası oluyor..
hımm anladım canım, sağol fikrin için
ihtiyaç akademiye yazıldım zaten, ekimde 2013 kitaplarını vericekler
onun dışında hangi yayını önerirsin?
evet canım bana da verdi dershane o videolara giriş hakkını, tarihim sıfır ve hiç sevmediğim bi dersti, ders - ti diyorum çünkü hakan dedeyle tarihi sevdim. bilirsin belki süper anlatıyo gerçekten.konu anlatımında bize yediiklimi dağıttılar. ben bi coğrfyasına baktım eğer sınav iptal olursa anayasasından da haber veririm sana ama ihtiyaç haricinde diğer yayınlar sönük kalıyor sanki.. ben burda defalarca x yayıncılık tarih ders notları dedim konu anlatımı için pek dinleyen olduğunu sanmıyorum.. gerçekten iyi kaynak..kısa ve öz kesinlikle.. ama öncesinde dersi dinlemek okumak lazım..ihtiyacın videolarını mutlaka izle derim, dershane, öğrencilerine veriyor o videoları..çok faydası oluyor..
konu anlatımında zaten en iyiisi de bence ihtiyaç kim ne derse desin...
soru için de yediiklim uzman yetenek kullandı bizim dershane.. uzmanın soruları hoşuma gitti benim.. ama öğreten tarihi garip geldi bana mı öğle geldi bilmem...
cnm şu an vaktin az olduğu için sana şu üç kitaptan birini önerrm..
Eki Görüntüle 453909
özellkle bu kitap tüm dersler var içinde Gkültür-G.yetenek..
Eki Görüntüle 453910
Eki Görüntüle 453911
bunlar da sadece genel kültür notları
Bu kitaplar vakti az olanlar için iyi.. özellkle ilk kitap matematk türkçe tarh coğ vatandşlk hepsi var hemde hızlı okuma teknkleri var... tavsye ederm.. bu yıl şimdi böyle bi kitap al... Bi tanede soru bankası.. ihtyaç yaynclkta güzel soru bankaları var.. bi daha ki kpss de de modüler set falan alırsın... tabi inşşallah bu yıl iyi puanlar alırz 2014 e kalmayzdaama kalrsan bi daha kine alırsn modüler set tarzı.. şimdi böyle yukardaki kitaplar gibi kitaplardan bi tanesi alıp çalşblrsn. kolay glsn
hakan dede kendi fun sayfasında da anlattığı videoları ekledi ona da üye ol canım..
anladığım öğretmensin yazın bitir gkgy konularını... sizde bisürü ders var çünkü :)
başarılar dilerim sana..