KPSS için önereceğiniz kitaplar

bende habertürk gazetesinin ihtiyaç akademi kuponlarını topluyorum kızlar :)

arkadaşlar elimde ihtiyacın kitapları var. ben geçen yıl hazırlandım 78 de kaldım bu senede bebişim var hazırlanmıyorum. kitaplarımı isteyene gönderebilirim. kargoya veririm ama alıcı ödemeli olarak. ilgilenen olursa sadece kargo ücretini öder . isteyen bana özelden mesaj atabilir. kitapları atmaya kıyamıyorum çevremde ihtiyacı olan yok evdede yer kaplıyor. sizlere kolay gelsin başarılar. haberturk gazetesinden kupon biriktirerek almıştım.

ben datanın tarih ve anaysasını kesinlikle öneririm.kendim de öğretmenim bana kpss çalışırken çok faydası dokundu.datanın konu anlatımlısı da soru bankası da gayet faydalı bana göre.faydasını görürsün umarım

Konu anlatımı olarak eğitim bilimlerinde yediiklim'i, tarih,cografya ve anayasa için data yayınlarını ,matematik için ihtiyaç ve yediiklimin matematiğini beğendim ve kullanıyorum.
Bu yıl henüz aldığım bir kitap var eğitim bilimlerinde istikrar yayıncılığın uygulamaya dönük tamamı örnekli kalıcı öğrenme seti.Hiç bir kaynakta bu kadar bol örnek görmedim,her konuyla ilgili bolca örnekler verilerek açıklanmış,daha kalıcı.
onun dışında bolca farklı kaynaklardan soru çözmek gerek.
beyazkalem,yargı,uzman,yediiklim,data yayınlarının soru bankalarını tavsiye ederim.
pegem,ihtiyaç,data(eğitim bilimleri)ni beğenmedim.(yetersiz buldum)

Son düzenleme:
Hala gy-gk kitabı alamadım kararsızlıktan. 2010 ve 2011 de yediiklimden hazırlandım iyi ama sıktı artık beni. İhtiyaç alayım diyorum ama basit kaçar mı sizce kullananlardan fikir alabilir miyim?

Hala gy-gk kitabı alamadım kararsızlıktan. 2010 ve 2011 de yediiklimden hazırlandım iyi ama sıktı artık beni. İhtiyaç alayım diyorum ama basit kaçar mı sizce kullananlardan fikir alabilir miyim?
dersanede ihtiyaç yayınlarını kullanıyoruz,geçen sene yediiklim kullandım ve bu yıl karşılaştırınca eğitim bilimlerini beğenmedim,gk gy için ihtiyaç tarih,mat güzel ama anayasayı beğenmedim,tercihim data,eğitim için yediiklimi tek geçerim.
Data yayınlarını öneririm tarih-coğrafya ve anayasa için

Son düzenleme:

Sağolun hocam. Data tarih ve anayasa var ben de hocam, çok detaylı küçük küçük yazılar sıkılmıyor musunuz?

Sağolun hocam. Data tarih ve anayasa var ben de hocam, çok detaylı küçük küçük yazılar sıkılmıyor musunuz?

Rica ederim.Sıkılmıyorum, hatta oş bulduğum yerlere bazı notlar,sorular yazdığım için kitaplarımın üzerinde boşluk yok neredeyse.
O zaman ihtiyaç tam sizin istediğiniz gibi:)
İyi çalışmalar dilerim.

Merhaba ;
Kpss için kitap arayışı içerisindeyim bende..
Tarih,Coğrafya,Vatandaşlık için Datayı düşünüyorum.. yalnız kafamı karıştıran şu oldu..Ders için tek tek soru bankaları mı alınmalı yoksa toplu olarak ta alsak yeterli olurmu..
coğrafya dersi - coğrafya soru bankası
tarih dersi-tarih soru bankası gibi..
yoksa toplu tesler falan mı :26:

önce konunu çalış.. sonrad datayı ve ihtiyaç çöz..
bunlar ders çalışırken yaptıkların olsun. konular bitincede,

yargı, yediiklim, pegem vb hepsini çöz.. yayın ayırt etme

bende yediiklim aldım ve oldukça memnunum ek bir kaynağada ihtiyaç kalmadı güzel ve anlaşılcak bi şekilde anlatıyo konuları ve çözümlü sorularda oldukça fazla

arkadaşlar selam

data yayınlarından tarih coğrafya ve anayasayı konu anlatımlı sipariş vercem

benim için en önemlisi matematik hangi kaynaktan çalışmalıyım hiç anlamıyorum malesef ve yazarak çalışmayı seviyorum şu

tarih coğrafya ve anayasa fule yakındı benim o yüzden matematiğe hangi kaynaktan çalışmalıyım yardımcı olurmusunuz.

bende önlisans için yargının kitaplarını aldım umarım iyidir bunun dışında başka bir kaynak almalıyım ne önerirsiniz ???

karacan ve ihtiyaç yayınlaıyla çalışıyorum tavsiye ederim..
ve tarihe tarih soru bankaları aldım coğrafya ya coğrafya aldım böle daha güsel çalışılıyor..
hayırlısı olsun herkes için..

Bizim Kpss dersahnesindeki tarih hocamız
Tarih için Data yayınlarını önerdi ..
Almadım ama bilmiyorum nasıl kitap kullanan varmı:44:

Bizim Kpss dersahnesindeki tarih hocamız
Tarih için Data yayınlarını önerdi ..
Almadım ama bilmiyorum nasıl kitap kullanan varmı:44:

data iyi bi yayın. ben onun soru bankasını almayı düşünüyorum.arkadaşım konu anlatım kitabını almış data tarih kitabını.çok güzel diyodu.memnundu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…