Arkadaşlar data yayınlarının tarih ve coğrafya konu anlatımlı kitaplarına baktım, almayı düşünüyorum fakat 2 ayrı kitap varmış
2012 KPSS Tarih Konu Anlatım Data Yayınları ile 2012 KPSS Kral Kızı Tarih Konu Anlatım Data Yayınları ve
2012 KPSS Coğrafya Konu Anlatım Data Yayınları ile 2012 KPSS Kral Kızı Coğrafya Konu Anlatım Data Yayınları.
Ben sadece kral kızı serisini gördüm diğeri kitapevine gelmemişti.
Acaba bu 2 farklı yayını kullanan yada inceleyen varmı? içerik olarak farkı ne acaba yardımcı olursanız sevinirim.
dersanede ihtiyaç yayınlarını kullanıyoruz,geçen sene yediiklim kullandım ve bu yıl karşılaştırınca eğitim bilimlerini beğenmedim,gk gy için ihtiyaç tarih,mat güzel ama anayasayı beğenmedim,tercihim data,eğitim için yediiklimi tek geçerim.Hala gy-gk kitabı alamadım kararsızlıktan. 2010 ve 2011 de yediiklimden hazırlandım iyi ama sıktı artık beni. İhtiyaç alayım diyorum ama basit kaçar mı sizce kullananlardan fikir alabilir miyim?
dersanede ihtiyaç yayınlarını kullanıyoruz,geçen sene yediiklim kullandım ve bu yıl karşılaştırınca eğitim bilimlerini beğenmedim,gk gy için ihtiyaç tarih,mat güzel ama anayasayı beğenmedim,tercihim data,eğitim için yediiklimi tek geçerim.
Data yayınlarını öneririm tarih-coğrafya ve anayasa için
Sağolun hocam. Data tarih ve anayasa var ben de hocam, çok detaylı küçük küçük yazılar sıkılmıyor musunuz?
Merhaba ;
Kpss için kitap arayışı içerisindeyim bende..
Tarih,Coğrafya,Vatandaşlık için Datayı düşünüyorum.. yalnız kafamı karıştıran şu oldu..Ders için tek tek soru bankaları mı alınmalı yoksa toplu olarak ta alsak yeterli olurmu..
coğrafya dersi - coğrafya soru bankası
tarih dersi-tarih soru bankası gibi..
yoksa toplu tesler falan mı :26:
Bizim Kpss dersahnesindeki tarih hocamız
Tarih için Data yayınlarını önerdi ..
Almadım ama bilmiyorum nasıl kitap kullanan varmı:44: