• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kpss hazırlanan arkadaşlar lütfen bakabilir mi ? ?

noraashira

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2011
215
16
68
İzmir
Kpss genel kültür genel yetenek ve eğitim bilimleri için sınava hazırlanıyorum. Elinde sesli anlatım tarih , coğrafya , vatandaşlık , eğitim bilimleri olan arkadaş var mı? yardımcı olabilir mi acaba? İnternetten biraz araştırdım ancak forumlardaki linkler eski çoğu açılmıyor. Lütfen yardım edebilir misiniz?

sa canım..

sağda solda arayacağına aslında kk dakiki kpss çalışanlara takılsan okadar faydasını görürsünki:16::16::16:
hani böyle bağımsız konu açmaktansa..
mesela diğer topiklerde okadar güzel bilgiler varki..
vakit ayırıp okumak lazım tabiki..

http://www.kadinlarkulubu.com/kamu-...lisma-dertlesme-topigi-buyrun-kizlar-239.html

zaman ayırıp son sayfaya kadar okursan çok yararlı şeyler öğreneceksin..

sa canım..

sağda solda arayacağına aslında kk dakiki kpss çalışanlara takılsan okadar faydasını görürsünki:16::16::16:
hani böyle bağımsız konu açmaktansa..
mesela diğer topiklerde okadar güzel bilgiler varki..
vakit ayırıp okumak lazım tabiki..

http://www.kadinlarkulubu.com/kamu-...lisma-dertlesme-topigi-buyrun-kizlar-239.html

zaman ayırıp son sayfaya kadar okursan çok yararlı şeyler öğreneceksin..

okuyorum zaten fırsat buldukça..
matematik öğretmeniyim , gk gy de tarih coğrafya yani sözel derslerim zayıf. bir temelim var ama malum sürekli tekrar olmadan unutuluyor. eğitim bilimleri ve alan sınavı da var. alan sınavı puanımı %50 etkilediği için ona ağırlık veriyorum.

ders çalışmakta yada kaynak aramakta sıkıntı çekmiyorum. elimde piyasadaki bütün kaynakların konu ve soru bankası kitapları var.
gk gy dışında eğitim bilimleri ve kendi alanımdan çok fazla konu dağılımı var. belli periyotlarla düzenli çalışmaya özen gösteriyorum
bu başlığı açmamın sebebi konu tekrarları yaparken sözel dersler için. yolda yada bir işle meşgul olurken aynı anda zaman kaybı olmasın diye sadece sesli anlatım dinleyen elinde olan var mı bunu araştırmak için açtım.

kendimde araştırdım indirdim internetten ancak indirdiklerimin çoğu aynı kişiler. yani belli sesli anlatımlar denk geliyor sürekli.
farklı olan yada önerebilecek biri var mıdır?

sizin var mı bildiğiniz sesli anlatım dosyası

Back