Bende yapamadım cnm ya çok karışık birde puan yetersiz deip geçio bende yapmadımSelamlar. Burada insanlar daha aktif olduğu için buraya konumu açtim ama yol gösterilmeye ihtiyacım var. 19 yaşindayım. İnşaat Teknolojisi çıkışlıyım. Ailemin isteğiyle kpss girdim ve 73 aldım. Ama şuan ne yapmam gerekiyor anlayamadım. Üniversite tercihleri gibi değilmiş hiç. Tercih konusunda yardımcı olabilir misiniz acaba? Bir umudum yok ama ailem tercih yap yap diyor. Neler yapmalıyım? İnternetten baktığımda hep saçma değişik şeyler çikiyor. Ortaöğretimden girdim sınava.
Ama burada şoförlük falan çikiyor bölümümü seçmeme rağmen :/ kafam karişti çok yaöncelikle puanınla malesef neredeyse imkansız ama illa tercih yapacaksan;
http://kpss.memurlar.net/tercihrobotu/2016/2/
buraya bilgileri gir. sana uygun kadroları getiriyor.
20 tercih hakkı mı vardı unuttum. neyse seç işte tercih hakkı kadar olanı. sonra ösym aday işlemleri sisteminden tercihleri sırala.
Ama burada şoförlük falan çikiyor bölümümü seçmeme rağmen :/ kafam karişti çok ya
Tamam bu sefer anladım. Çok teşekkür ederim herkese :)bak şimdi canım. ilk sırada çıkan şofor yazısına tıklıyosun.
orda o kadroyu tercih edebilmek için gereken şartlar çıkıyor.
3001 Herhangi bir önlisans programından mezun olmak.
6511 CE Sınıfı Sürücü Belgesi Sahibi Olmak
7225 Güvenlik Tahkikatının Olumlu Sonuçlanması.
7300 Bu kadro/pozisyonda vardiya sistemi uygulanmaktadır.
7302 Bakınız Başvurma Özel Şartları Bölümü Şoför
bu şartları sağlaman lazım. yoksa tercih edemezsin.
O zaman açıktan atamaları araştırayım bu seferkadro çok az açıldı. bence açıktan atamaları takip et. bu puanla ataman çok zor.