KPSS hakkinda?

xilda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2016
161
32
Selamlar. Burada insanlar daha aktif olduğu için buraya konumu açtim ama yol gösterilmeye ihtiyacım var. 19 yaşindayım. İnşaat Teknolojisi çıkışlıyım. Ailemin isteğiyle kpss girdim ve 73 aldım. Ama şuan ne yapmam gerekiyor anlayamadım. Üniversite tercihleri gibi değilmiş hiç. Tercih konusunda yardımcı olabilir misiniz acaba? Bir umudum yok ama ailem tercih yap yap diyor. Neler yapmalıyım? İnternetten baktığımda hep saçma değişik şeyler çikiyor. Ortaöğretimden girdim sınava.

Bende yapamadım cnm ya çok karışık birde puan yetersiz deip geçio bende yapmadım

öncelikle puanınla malesef neredeyse imkansız ama illa tercih yapacaksan;

http://kpss.memurlar.net/tercihrobotu/2016/2/

buraya bilgileri gir. sana uygun kadroları getiriyor.

20 tercih hakkı mı vardı unuttum. neyse seç işte tercih hakkı kadar olanı. sonra ösym aday işlemleri sisteminden tercihleri sırala.

Canım bu puanla atanman mucize olur zaten o yüzden istediğin yer ve pozisyonları tercih et. Önce illerini belirle sonra da oradaki pozisyonlardan yüksek kontenjanlı olanları seç derim

Benim puan yetiyor ama ehliyetim yok sonra sorun çıkacak o yüzden yapamıyorum çoğunu.
1 tanecik yapabildim o da imkansız gibi zaten

Ama burada şoförlük falan çikiyor bölümümü seçmeme rağmen :/ kafam karişti çok ya

Aldigin puan dusuk old icin bana kalirsa aciktan atamalari takip et. İlla insaat olmasi gerekmiyor

çok az tercih var ortaögretimde kaloriferci ve teknisyen daha cok
ortaöğretim tercih kılavuzunu indirin mesela baktım şimdi insaat teknolojisinin kodu 2051 (ahşap bolumu için)
tercih ve pzisyonların yanında numaralar var o kodlar sizin bitirdiğiniz bolumse basvurabiliyorsunuz özel niteliklerdede * var onlar uyuyorsa tercih yapılıyor kılavuzu okuyun anlarsınız
kolay gelsin

Ama burada şoförlük falan çikiyor bölümümü seçmeme rağmen :/ kafam karişti çok ya

bak şimdi canım. ilk sırada çıkan şofor yazısına tıklıyosun.

orda o kadroyu tercih edebilmek için gereken şartlar çıkıyor.
3001 Herhangi bir önlisans programından mezun olmak.
6511 CE Sınıfı Sürücü Belgesi Sahibi Olmak
7225 Güvenlik Tahkikatının Olumlu Sonuçlanması.
7300 Bu kadro/pozisyonda vardiya sistemi uygulanmaktadır.
7302 Bakınız Başvurma Özel Şartları Bölümü Şoför

bu şartları sağlaman lazım. yoksa tercih edemezsin.

Tamam bu sefer anladım. Çok teşekkür ederim herkese :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…