kpss hakkında yardım...

nora2010

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2009
9.700
9.696
Merhabalar. Yarın sabah benim gibi kpss ye girecek herkese şimdiden başarılar.
Sorum şu ki...4 yanlış 1 doğruyu götürüyor dendi bu ne kadar doğru...
Ve bilmediğimiz bir soru hakkında hiç fikrimziz yoksa boş mu bırakmalı...

Ben ilkkez gireceğim o yüzden hiç bilgim yok.birde hangi dersten başlsmslı soruları çözmeye...?
Ve son olarak sınav yerinde tam 10 a 10 kala Vs olsak almıyor lar mı sınava?
Teşekkürler şimdiden.

4 yanlış 1 doğruyu götürüyorsa kesinlikle boş bırakın. Elinizden geldiğince erken gitmeye çalışın, güvenlikten güvenliğe değişir alan da gördüm almayan da. Riske atmayın zaten doğrusu yarım saat önceden falan erken gitmektir. Başarılar sınavınızda.

Bildigin sorulardan basla .
4 yanlis 1 dogruyu goturuyor evet

Teşekkür ederim.
Erken cıkacağım evden sma yolda Vs aksilik olursa diye

4 yanlis 1 doğruyu götürüyor emiin degilseniz boş bırakın.. Erkenden orada bulunun..
Iyi oldugunuz ders branşından baslayin.. Başarılar

Allah gönlünüze göre versin. Ben de mayısta girdim, kasım da tercih yapılacak dediler hâlâ ses yok. Eylülde girenlerin puanı açıklandı, tercih yaptılar bile. Ben mi kaçırdım acaba ya

Allah gönlünüze göre versin. Ben de mayısta girdim, kasım da tercih yapılacak dediler hâlâ ses yok. Eylülde girenlerin puanı açıklandı, tercih yaptılar bile. Ben mi kaçırdım acaba ya
Çok da umudum yok çalışmadım hiç kendimi deneyeceğim.
İnşaallah sizin için güzel olur herşey

Allah zihin acikligi versin. Sorulari dikkatli okuyunuz ve bilmediginizi isaretlemeyiniz. basarilar..

Çok da umudum yok çalışmadım hiç kendimi deneyeceğim.
İnşaallah sizin için güzel olur herşey

Ben de çalışmadım, matematik engelliyim, 68 aldım. Hayatımda alıp alabileceğim en yüksek puan

Başarılar dilerim tekrar.

Tercihler aralıkta, daha kimse tercih yapmadı.

Tercihler aralıkta, daha kimse tercih yapmadı.

Ay çok teşekkür ederim
55 tl sınav giriş ücreti artı 15 tl tercih yapma ücreti ile inşallah bir yere atanırım! 70 tl verip geri yerime oturmam değil mi? Hayal dünyası, umut dünyası

Başarılar
Evet 4yanlış 1 doğruyu götürüyor.
Eğer hiçbir bilgin yoksa sallama. eğer ciddi anlamda 3 seçeneği elersen iki şık arasında salla gitsin :)

gecen sinavda bunu bilmedigim icin bilmedigim butun sorulari sallamistim gitti puanlarim

Benimde yarın sınavım var ve 1 yaşında bebeğim var benden 1 dk bile ayrılmıyor sınava girip girmemekte çok kararsızım kv bebek sensiz durmaz gitme diyor ama kafam allak bullak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…