- 17 Ağustos 2009
- 885
- 755
- Konu Sahibi Mistik Kedi
- #1.301
Aynen canm, buraya her gün ekliyim diyorm mistik de müsaade ederse...bu arda ezberlersin bence
azmin elinden bir şey kaçmaz
kolay gelsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canm, buraya her gün ekliyim diyorm mistik de müsaade ederse...bu arda ezberlersin bence
azmin elinden bir şey kaçmaz
kolay gelsin
iyi canım iyi. zor bile her gün 60. nekadar oluyorsa artık. bbc den okumanı tavsiye edrimTatlm bağlaç, zarf, isim, fiil gbi gruplandrlmış liste var bende.
Her gün 20 fiil, 20 şer digerlernden 60 hedefim.
Iyi di mi?
ekle bencede bende hiç çalışmadan giricem insan unutuyor gerçekten. uzun zamandır ing. romanda okumuyorum. bari eski puandımda kalsam 85 in altına düşmemeliyimAynen canm, buraya her gün ekliyim diyorm mistik de müsaade ederse...
Tatlm bağlaç, zarf, isim, fiil gbi gruplandrlmış liste var bende.
Her gün 20 fiil, 20 şer digerlernden 60 hedefim.
Iyi di mi?
Ezberm kuvvetlidir ona güvendim.iyi canım iyi. zor bile her gün 60. nekadar oluyorsa artık. bbc den okumanı tavsiye edrim
benede yine koptum kpss den ya şu y. l. bir bitse de kendime söz verdim bebiş olana kadar her gün 7 saat çalışcam
Cümle içinde kullanım yok canım, bu biraz sınav kurtarmaya yönelik.Iyi bence öğrenirsin de hani zor olur
Peki o fiillerin cümle içinde kullanımı falan var mı yoksa hani arkeoloji kazı höyük gibi sadece ezber mi
Tamam o zaman her gün ekliyim mistikten de ses çkmadı o da tmm der heraldeekle bencede bende hiç çalışmadan giricem insan unutuyor gerçekten. uzun zamandır ing. romanda okumuyorum. bari eski puandımda kalsam 85 in altına düşmemeliyim
ooo süper olur vallahi bayılırızMistik bir aylık bi vaktim var 1500 kelimel var ezberlemem gereken ingilizce.
Her gün 50-60 kelime paylaşaym mı buraya?
Müsaaden var mı?
M Mistik Kedi
ben başucuma koyuyorum muhakkak bir ingilizce roman bir matematik soru bankasıekle bencede bende hiç çalışmadan giricem insan unutuyor gerçekten. uzun zamandır ing. romanda okumuyorum. bari eski puandımda kalsam 85 in altına düşmemeliyim
valla çok iyi fikir canım ya. bende öyle yapayım bi kitapla başlıyım en iyisi. masa başına oturup yapılmıyor çünkü herzaman. yolda falan bi kitap olsun elimde.ben başucuma koyuyorum muhakkak bir ingilizce roman bir matematik soru bankası
artık yatarken ne kadar bakarsam kardır diye. ama bunların yanında internet de olursa tabi elim ona gidiyor oyun falan. aslında çok saçma oyunla vakit kaybetmemeliyim. ne güzel mat soru bankasını ve ing romanı yarılamıştım, şimdiye biterlerdi
elimize bir kitap almak lazım ve nereye gidersek yanımızda taşımamız lazım. dışarı çıkarken at çantaya, uyurken koy başucuna. en güzelivalla çok iyi fikir canım ya. bende öyle yapayım bi kitapla başlıyım en iyisi. masa başına oturup yapılmıyor çünkü herzaman. yolda falan bi kitap olsun elimde.
lisans burasıhanımlar burası lise önlisans kpss mi yoksa lisans mı ?
Fiiller
Surpass....aşmak, geçmek
Abuse.....istismar etmek
Aquire...kazanmak, edinmek
Adjust.....ayarlamak, uydurmak
Admit....kabul etmek, itiraf etmek
Sıfatlar
Accurate....doğru, tam
Adequate.....yeterli
Isimler
Affection....sevgi şefkat
Admission....kabul, giriş