- 22 Temmuz 2014
- 30.029
- 28.249
-
- Konu Sahibi Mistik Kedi
Evet çok beğendim avatarımıay mistik kedi resmin de ne korkutucu ha ben soru bankamın 6 da 1 ini bitirdim sayılır
kpssden kaç puan aldın canım sınuç nasıl
hadi bakalım seneye kaçar puan alacağızP3 65 puan
en yüksek 69 en düşük 64
Gy 32 doğru 5 yanlış
Gk 14 doğru 7 yanlış
sınav zordu sanırımbende p 3 ten 65 almışım yds nispeten yüksek olduğu için bi kaç puan türünden 70 üstü aldım en yüksek 73 ama bi işe yaramıyo tabi
sınav zordu sanırım
çok sıkı çalışmak lazımbana göre evet zordu sence 20 puan yükseltmek mümkün mü p 3 ü
inşallah olurçok sıkı çalışmak lazım
hayırlısıyla inş başarılı oluruzinşallah olur
aminnhayırlısıyla inş başarılı oluruz
bende p 3 ten 65 almışım yds nispeten yüksek olduğu için bi kaç puan türünden 70 üstü aldım en yüksek 73 ama bi işe yaramıyo tabi
sınav zordu sanırım
ben de ydsden 30 alırım heraldeKIZLAR son yds puanım 57 küsürdü sizce 80 yapabilirmiyimmmmmmmmmmmmmm
ne alırsan kar yahu : D canım ilk başta grammar sonra kelime çalışman lazım bence : )ben de ydsden 30 alırım heraldeoff İngilizceye de az da olsa bakmalıyım bana yardım edin
haklısın ama bakalım çok çalışamam maksat alan puanımın hesaplanması olacak canımne alırsan kar yahu : D canım ilk başta grammar sonra kelime çalışman lazım bence : )
Evet canım önce Yds girmelisin. O puan kenarda duracak.merhaba hanımlar, ben de bu pazartesi itibariyle kpss çalışmalarına başladım. kpssde ilgili puan türlerine etki etmesi için yds ye, kpssden önce mi girmeliyim?
İnşallah hepimiz istediğimiz puanları alabiliriz
Kesinlikle yapabilirsinKIZLAR son yds puanım 57 küsürdü sizce 80 yapabilirmiyimmmmmmmmmmmmmm