- 22 Temmuz 2014
- 30.029
- 28.249
- Konu Sahibi Mistik Kedi
yds ye bende gireceğim ama alandan puanım hesaplansın diyeBEN ingilizce kelime çalışıyorum şu an yds ile alese ağırlık verecem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yds ye bende gireceğim ama alandan puanım hesaplansın diyeBEN ingilizce kelime çalışıyorum şu an yds ile alese ağırlık verecem
hesaplanacak kadar almıştım bu sene ben ama iyi geçmedi kpssyds ye bende gireceğim ama alandan puanım hesaplansın diye
bakalım hayırlısı seneyehesaplanacak kadar almıştım bu sene ben ama iyi geçmedi kpss
aynen hayırlısıbakalım hayırlısı seneye
Sözel ve dilcilere matematiği süper anlatıyor. Sıfırdan öğreniyorsun. Ama sayısalcıysan ya da eşit ağırlık elbet az gelir. İçinde aşırı fazla alıştırma var. Böyle yeter artik tamam anladım diyene kadar örnek veriyorantramanlarla matematik iyi bi kitapmı ? anlatımı nasıl temelı olusturuyomu gerçekten ?
Sözel ve dilcilere matematiği süper anlatıyor. Sıfırdan öğreniyorsun. Ama sayısalcıysan ya da eşit ağırlık elbet az gelir. İçinde aşırı fazla alıştırma var. Böyle yeter artik tamam anladım diyene kadar örnek veriyor
Ben bilemedim 3 ve 4ü de aldım. Ama onların Kpss ile alakası yok. Sadece 1 ve 2 yi alsan yeterAy cok iyi yaaa. Benim matematik temelim hic ama hic yok. Ilac gibi gelicek valla hemen almam lazim bu kitabi. Umarim bendede ise yarar :)
3 ve 4 almaya gerek yok dıyosun yanı. Valla harıka oldu bu ya. Çok tesekkur ederım.Ben bilemedim 3 ve 4ü de aldım. Ama onların Kpss ile alakası yok. Sadece 1 ve 2 yi alsan yeter
Aynen 1 ve 2 al sadece.3 ve 4 almaya gerek yok dıyosun yanı. Valla harıka oldu bu ya. Çok tesekkur ederım.
Başladın mı canımyarın akşam evimde olacağım inş ben de haftasonu derslere Bismillah diyim
geldiğimden beri temizlik yapıyorum canım bugün başlayacağım az bir işim kaldı sen ne yaptınBaşladın mı canım
ben başladım soru bankasına taban aritmetiğine geçtim konu anlatımda hala kümelerdeyimÇok sıcak ya. Başlamadım bugün hiç
ay mistik kedi resmin de ne korkutucu ha ben soru bankamın 6 da 1 ini bitirdim sayılırYarim saate evde olurum hemen masama yerleşip aksama kadar soru çözeceğim.