- 28 Ekim 2015
- 226
- 153
-
- Konu Sahibi Mistik Kedi
- #2.341
Bende gireceğim inş. İnş bu sefer biraz artar netlerimiz.Aciklanmadi .cumartesi yine grcem sen grcen mi
Çok zorlaştı sınav sözelden özellikle acayip ayrıntı sormaya başladılar. Ama denemelerde bazen abartıyorlar tabi. Yani zor oldu mu en fazla 2 ders zor olur. Bazı denemelerde tüm dersleri zorluyorlar.Bu gün giremedim uzmanınkine ama yarın sabah gireceğim, uzmanın sık var bundan sonra önümüzdeki hafta sürekli var sonra birkaç gün ara ve en son 19 unda var, bir de ücretsiz tekrar kampları var çalıştığım için aynı zamanda haftasonu ve sabahtan olan bazılarına belki katılırım. Zorlukta birbiriyle yarışıyorlar ya ben uzun neredeyse 8-10 yıldır girmediğim için bilmiyorumher sene giren arkadaşlar farkı görüyordu, gerçekten o kadar zor mu yani denemeler kadar?? Yoksa bu denemelerle abartıyorlar mı? Baksana kitap isimlerine onda bile birbirleriyle yarışıyorlar:)) Yok kozmik o da yok kurultay:))
hayır açıklanmadınerelerde gireceğimiz yerler daha açıklanmadı değil mi arkadaşlar
az kaldı haftaya açıklanır heralde daha ne kaldı ki heyecan nasıl sizlerde arkadaşlarhayır açıklanmadı
Ben adam akıllı hazırlanamadığım için çok sakinim :) Çok çalışsam stres yapardım ama şimdi çok rahatım sen nasılsın?az kaldı haftaya açıklanır heralde daha ne kaldı ki heyecan nasıl sizlerde arkadaşlar
Heyecanlym elimdn geleni yapmaya clsyrm ugrasyrm cabalyrm.insa o gun hersey yolunda gdraz kaldı haftaya açıklanır heralde daha ne kaldı ki heyecan nasıl sizlerde arkadaşlar