- 30 Temmuz 2015
- 4.629
- 11.275
-
- Konu Sahibi Mistik Kedi
- #2.321
Nerelerdsn kz nasl gdyorkaldı 20 gün
çalışamıyorum canım annem rahatsızlandı ona yaklaşık bir ay baktım sonra da tamamen koptum derslerden ama en azından deneme çözeceğimNerelerdsn kz nasl gdyor
Cok gecms olsun canim bend 2 3 ay clsamadm dogru duzgun.sen toparlarsn umidini kaybetme saknçalışamıyorum canım annem rahatsızlandı ona yaklaşık bir ay baktım sonra da tamamen koptum derslerden ama en azından deneme çözeceğim
ay inş canım benim bakalım sınavımız nasıl geçecekCok gecms olsun canim bend 2 3 ay clsamadm dogru duzgun.sen toparlarsn umidini kaybetme sakn
Aciklanmadi .cumartesi yine grcem sen grcen miKızlar ihtiyacın sonucu açıklanmadı daha değil mi?
Pegem 10 lu bend cozuyrm evet zor.uzman turkye geneli yapyomu blmyrm da bugun yediiklime grdim cok zordu.grmediysen muhakkak gr sorulari gor derim arkadasm.matematikte cok ugrastirici sorular vardiBenimde 55 net gibi birşey gelecek sanırım... Ben de moralimi çok bozdum ama performanstan düşmedim çok şükür daha da tetikledi aa zaman kısıtlı tabi.. Bir de sınav ortamında girmekte farklı ben ilk defa o ieklde denemeye girdim belki onunda etkisi vardır. Yarın uzman akademi denemesine girmeyi düşünüyorum, daha once uzmanınkine giren var mı? Ben datanın 10 lu denemelerinde en kötü 70 en yüksek 80 yaptım, o aralarda gidip gelirken, bir başladım pegem 10 lu denemelerine direkt bir düşüş, bir arkadaşımda aynı şekilde, sanırım dili farklı, daha zor v.s. Ama ne yapalım moral bozarsak kaybeden biz oluruz, devam...