Cnm bakıyorum kpss den iyi puan alınca uğramaz oldun bu topiğe
canım yanlıs anlamıssın :) sınavdan sonra ramazan bayram falan derken ızındeydık sehır dısındaydık 2 gun oldu donelı aklıma geldıkce yada kjarsıma cıktıkca yazıyordum ders ıle ılgılenmedıgımden yazacak bırsey olmadı buralardayım merak etme ama sızlerde yazın benceeeayrıca puanım yeterınce ıyı degılll (( ıdare etcez ınsallah atanırım ama malum uzun bır sure bu ılk atama 11. ayın sonu gıbı yapılacaktı yanlıs hatırlamıyorsam sonra 6. ayda boylşe gıdecek bır 11 bır 6 offfff
Cnm şaka yaptımİnşallah atanrsn tatlım..... Allah verir emeklerinin karşılığını... Hangi kurumları istyorsun cnm??
:)) inşallah canım ankarada oldugumuzdan bakanlıklar olsun ıstıyorduk 90 ustu alabıleydım ama alamadım artık yıne bakanlıkları dusuncez ama baska yerlerede bakıcaz
cnm olsun artık asaletn tastklennce eş durumunda gelmeye çalışırsn.. zamanla gelrsn inş..
canım eş durumu ısı bıraz karısık esın memur olması gerekıyormus falan dıye bırseyler okudum benımkısı ozel sektorde aılenın butunlugu ılkesı es memur degılse olmuyormus galıba :) nasıl oluyorsa artık bakalım olmadı ben gıderım herıf pesıme gelır senın ders calısmaları nasıl gıdıyor.
Cnm ben eşini memur sanıyordum:26: olsun atanda cnm devlete dayanda 1 kaç yıl ayrı bile yaşamaya değer
Cnm iyi puan aldın inş. kocandan ayrılmadan bi yere atanrsndeğil canım ya
valla ayrı kalmayada dayanamammmmm ben kocamdannnnn(( neyse bakıcıgız artıkkk
1924 anayasasına göre savaş ilanı ve barış ve uluslararası anlaşma kime aittir?
YANIT: TBMM
Türk tarihinde siyasal özgürlükler uğruna ilk mücadele hangisi tarafından verilmiştir?
YANIT: Genç Osmanlılar