- 4 Haziran 2023
- 156
- 128
-
- Konu Sahibi Leylamalatya44
rkediyorum teşekkür ederim güzel tavsiyeniz içinGeçen gün çocuğunuz düşecek korkusundan günlerce ağlamıştınız yanlış hatırlamıyorsam. Bence kendinize çok yükleniyorsunuz sakinleşmeniz ve psikolojini düzeltmeniz lazım.
Benim arkadaşım atandı lise mezunuydu güvenlikten infaz koruma güvenlik katiplik istiyorum bunlardan biri lise mezunu çok alım oldu güvenliktenGüvenlik olarak atanmak istiyorsanız son alımlarda güvenlikleri hep önlisanstan aldılar, ortaöğretim güvenlik görmedim ben gözümden kaçmış olabilir. Onun dışında temizlik var sanırım KPSS ile alıyor, maaşı da ona göre oluyordur.
Kim olsa bunalır. İşlerini ve isteklerini bir sıraya koymalısın ve bunları sıralarken sosyal olarak ve yaşamsal ihtiyaçlarını da hesaba katmalısın. Sonuçta bu zamanların da tekrarı yokEvet fa
rkediyorum teşekkür ederim güzel tavsiyeniz içinherşeyi yapmaya başarmaya odaklı aynı zamanda çocuğa yetmek derken bunalıyorum buda beni yoruyo
Anladım gözümden kaçmış demek ki, önemli olan bir program yapabilmek ev işi çocuk sınav çok zor oluyor ben o programa uyamadığım için atanamıyorum inşallah siz başarırsınızBenim arkadaşım atandı lise mezunuydu güvenlikten infaz koruma güvenlik katiplik istiyorum bunlardan biri lise mezunu çok alım oldu güvenlikten
Anladım gözümden kaçmış demek ki, önemli olan bir program yapabilmek ev işi çocuk sınav çok zor oluyor ben o programa uyamadığım için atanamıyorum inşallah siz başarırsınız
Çocuk kaç yaşında ben gece doğru düzgün uyumayıp iş yapınca bu sefer aşırı gergin olup çocuklara karşı tahammülsüz olup onlara patlıyorumİnşallah amin gece çalışmalıyım sanırım gündüz olmuyo bende cefası olucak ama yapacak bişe yok gündüzde çocuk ymk temizlik bu kaç saat uyurum yemek yaparkende kulaklıkla konu dinlerim bu şekilde burda gündüzler çok kısa ya
Temizlik istemiyorum ben infaz koruma güvenlik yada katiplik katiplik için on parmak klavye belgem var güvenlik içinde kimliğim ortaöğretim ön infaz koruma güvenlik olan çevremde çok kişi varDestek elemanı alıyorlar ortaöğretimden yani temizlik. Hastane devlet dairesinde galan temizlik elemanı olarak çalışıyorsunuz.Sözleşmeli devlet memuru oluyorsun.şu an 32-33 civarı maaş alıyorlar. Ardından ön lisans bitirip görevde yükselmeye girebilirsiniz. Sanırım KPSS alım puanları çok yüksek değil. Atanmanız daha kolay o bölümden
katiplikte torpil çok oynuyor ve alımlar azaldığı için onun da alimi çok çok az olacak deniliyor. artık ülkede ekmek aslanın ağzında değil afedersiniz kıçında. ben kpss çalışıyor olsam açıklamalar sonrasi kesin bırakmış salak salak yatıyor olurdum. alım yok alım çok az. neymiş emekli olan ya da istifa eden veya ölen olursa yerine alınacak. 13.yilima döndüm meslekte daha hiç ölen olmadı çok şükür diyeyim, ben istifa edeni de duymadım emekli de benim tanıdığım 1 kişi oldu. öyle diyeyim siz anlayın artık. kendinizi perişan etmeyin atanacagim diye. hayat akıp gidiyor. çok farklı alanlarda da çalışabilirsiniz belki. elbette belki memuriyet kadar rahat ve garantisi olmaz ama alım yok ya da çok az diyeyim işte neyse.... kolaylıklar diliyorumTemizlik istemiyorum ben infaz koruma güvenlik yada katiplik katiplik için on parmak klavye belgem var güvenlik içinde kimliğim ortaöğretim ön infaz koruma güvenlik olan çevremde çok kişi var
İnfaz koruma da lisans mezunu alıyorlar bildiğim kadarıyla. İlanlarda hiç ortaöğretim mezunu görmedim.katiplik de keza öyle artık sanırım onda da hep lisans şartı gördümTemizlik istemiyorum ben infaz koruma güvenlik yada katiplik katiplik için on parmak klavye belgem var güvenlik içinde kimliğim ortaöğretim ön infaz koruma güvenlik olan çevremde çok kişi var
Adalet bakanlığı infaz koruma,zabıt,icra katipliği ve mübaşirlik ilanlarını ortaöğretimden açıyor. Diğer bakanlıklar önlisanstan başlıyor ama lise mezunu biri destek personeli olmak istemiyorsa bunlara başvurabiliyor.İnfaz koruma da lisans mezunu alıyorlar bildiğim kadarıyla. İlanlarda hiç ortaöğretim mezunu görmedim.katiplik de keza öyle artık sanırım onda da hep lisans şartı gördüm
Benim başvuran tanıdıklarım hep lisans mezunu o nedenle ortaöğretim de olduğunu bilmiyordum. Öğrendiğim iyi oldu teşekkür ederimAdalet bakanlığı infaz koruma,zabıt,icra katipliği ve mübaşirlik ilanlarını ortaöğretimden açıyor. Diğer bakanlıklar önlisanstan başlıyor ama lise mezunu biri destek personeli olmak istemiyorsa bunlara başvurabiliyor.
Konu sahibi pes etmeden çalışın tabi ama seçim zamanındaki gibi alımlar gelmez artık o dönem atıp hala iş başı yapmayanlar var.En azından klavyeyi sağlam 150 ye getirin alım açarlarsa pratikle hemen yakalarsınız bu sayıları.Umarım hayırlısı olur hakkınızda enseyi karartmayın devamlı herşey değişiyor belki 2024 kpss sonrası alım açarlar.