- 4 Haziran 2023
- 156
- 128
- Konu Sahibi Leylamalatya44
Slm herkese arkadaşlar lise mezunuyum ortaöğretim ön kpssye girmeyi düşünüyorum zamanında yapmam lazımdı bunun için çok ağlıyorum ama annem kanser hastasıydı o dönem o psikoloji ile derslerden soğumuştum evlendim mesleğim olmalı dedim hırs ettim kızıma hamileyken güvenlik sınavını ilk sınavda 90 la geçip 5/5atışla silahlı kimliğimi aldım ehliyetim yoktu onu aldım bide c ye yükselttim halk eğitimden on parmak klavye hijyen ilk yardım bunların haricinde online 21belgem var tayin olduğumuz zamanda dil kursuna gitmek istiyorum yani başka bi lüksüm yok bazen ağlıyorum herşey ağır geliyo halsiz oluyorum ev ymk çocuk düzen kpss hepsi biaraya gelince stres yapıyorum ğözyaşlarımı tutamıyorum doktora gitsem değerlerirme baktırsam halsizliğim belki vitamin eksikliğindendir bu düzen oluşturamadım bu hırs beni çok yıpratıyo başarmam lazım diyorum sabah namazından sonra uyumayıp hatta bol bol kahve içsem gündüz değil gece çalışsam sizce nasıl olur sürekli kafamda sen atanman lazım başarman lazım düşünceleri biz kadınların malesef başka çaresi yok bi meslekten başka benim gibi çocuklu atanan yada ders çalışan herşeye yetişmeye çalışan arkadaşlar varmı dertleşmek istedimherşe gönlünüzce olsun