- 29 Nisan 2013
- 4.079
- 1.964
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm bu gune kadar ne çektiysem matemetimten çektim. Ztn ev çocuk vs.. dersleri toparlamaya çlşyorum sözele yüklendim baska çarem kalmadı. Esim mat. İyi ama vakit az ve bazen olmuyor diye bırakıyorum. Özel ders alırsam ancak 5 -10tane yaparımherhalde okadar vasat. .. nahsam bilmiyorm mat . Konusu kafamı karıstırıo. Biri çıkıp neden olmasın desın:)Sınava bağlı, her sene zor olan ders değişiyor. Bu sene lisans kpssde bizi matematik kurtardı. Tarih rezaletti kimse yapamadı haliyle, matematik neti yüksek olan yüksek puan aldı. İlk 10.000de hep sayısalcılar var. O yüzden sözele yükleneyim sayısalı ordan kapatırım gibi bir hataya düşmeyin bence ne olacağı belli olmaz.
Bu yıl ki sınavda 80 üstü matematiksiz yapanlar vardı ya da kimi 2 3 net yapmıs falan ama onların da sözeli uçmuştu bayağı. Bir de kendileri matematiksiz80 üstü almıs diye matematiği boş verin diyorlar. Çok yanlıs yönlendiriyorlar herkesin sözeli o kadar iyi olmayabilir yani.Bu yılki kpss lisansta yoktur mesela, bildiğiniz üzere tarih epey zorladı. Hepsine çalışın üstteki arkadaşın da dediği gibi hangi dersten vuracağı belli olmaz.
Bu yıl ki sınavda 80 üstü matematiksiz yapanlar vardı ya da kimi 2 3 net yapmıs falan ama onların da sözeli uçmuştu bayağı. Bir de kendileri matematiksiz80 üstü almıs diye matematiği boş verin diyorlar. Çok yanlıs yönlendiriyorlar herkesin sözeli o kadar iyi olmayabilir yani.
canım merhaba,ben mattan sıfır çektim tarihim falan iyi olduğu için 84 aldım canım.ama nasıl yükledndim sözele anlatamam.
önlisansım canım.8 ay boyunca sürekli tekrar yaparak yazarak çalıştım.unuttuğum konuları baştan baştan çalıştım ayrıntılara önem verdim.canım merhaba,
nasıl çalıştın sözele.......lisans mı önlisans mısınız......