- 6 Aralık 2015
- 928
- 6.490
- 138
ama anlamadığım 5v/6 yı nerden bulduk?
Havuzun hacmine V demiştik. Soruda bizden istenen dolu kısmın boş kısmın 5 katı olması. Yani ;
boş kısma k dersek
Dolu kısım 5k olmalı
k + 5k = 6k (yapar Kadınlar Kulübünün 60. Yılı kutlu olsun falan neyse)
6k = V dersek
K = V/6
Dolu kısım = 5k = 5V/6
Boş kısım = k = V/6
cevap -1 mi ona gore aciklama yapayim :)bir de şu mat sorusu :)
I5-xI>EŞİT 3 ise eşitsizliği sağlayan en büyük negatif sayı kaçtır?
Evet cnm -1 ama çözdüm onu dün tşk ederim:)cevap -1 mi ona gore aciklama yapayim :)
şu soruda bi gariplik yok mu ben mi yanlış anlıyorum kızlar bi bakar mısınız lütfen,
soru:
Cumhuriyet'in ilk yıllarından günümüze kadar Türkiye hızlı bir sanayileşme süreci geçirmiş fakat yeterli düzeye ulaşamamıştır.
Aşağıdakilerden hangisi Türkiye'deki sanayileşmeyi olumsuz etkileyen faktörlerden biri değildir?
a ham madde yetersizliği
b enerji ihtiyacı
c yetersiz işgücü
d sermaye yetersizliği
e ulaşım faaliyetlerinin gelişmemiş olması
yani soruya bakılırsa hepsi olumsuz etkilemiyor mu
ben o soruyu çok tersten anlamıştımC--- yetersiz iş gücü. Biz almayada trnin iş gücünü kiskaniyoruz. Bizim burdakiler moruk, mecbur 67 yaşına kadar çalışmamız gerek. Genc nesil yok. Tr öylemi? Ohhh nesil dinamit gibi massallah
eee kızlar hadi nerdesiniz...şu soruya bi bakar mısınız lütfen, bi hata mı var ben mi yanlış yapıyorum
Eki Görüntüle 2072472
O konuya daha gelmedimeee kızlar hadi nerdesiniz...
O konuya daha gelmedim
Sen hızlı gitmişsin anlaşılan tebrikler ben kurtuluş hazırlığa başlayacağım ilkelere daha varaklıma gelmedi değil, kimseden ses çıkmayınca
evet cnm ben hızlı geçtim, önümüzdeki hafta vat ve tarih de bitiyor, baştan alacağım konuları :)Sen hızlı gitmişsin anlaşılan tebrikler ben kurtuluş hazırlığa başlayacağım ilkelere daha var
Vatandaşlığa daha hiç başlamadımevet cnm ben hızlı geçtim, önümüzdeki hafta vat ve tarih de bitiyor, baştan alacağım konuları :)
cvbı hatırlamıyorum ama sanırım yalnız 1 değildi, ben de onu yapmıştım galiba.. bakıp yazacağım cnmpofu senin için biraz araştırdım:) cevap veriyorum yalnız 1 :))
Vatandaşlığa daha hiç başlamadımben de bütün dersleri bitirip sil baştan çalışmayı düşünüyorum
ayy cnm evet ya A şıkkı, ben galiba ters mantıkla anladım soruyupofu senin için biraz araştırdım:) cevap veriyorum yalnız 1 :))
Yapmazsın canım merak etme:) ama insan çok üzülüyor öyle durumlarda evet.ayy cnm evet ya A şıkkı, ben galiba ters mantıkla anladım soruyuçok iyi bildiğim bişeyi yanlış okumak ya da anlamak, ayy sınavda yapmam inş, ALESde de yaptım bunu, sınav sonrası fark ettim, doğru bulup tersini işaretledim
umarım cnm, o an ki psikoloji çok kötü çookkYapmazsın canım merak etme:) ama insan çok üzülüyor öyle durumlarda evet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?