KPSS çalışma sürecim-2018 B grubu

Bugun puan hesapladim kendim icin kizlar su netlerle 89-90 ustu puan geliyormus...
Yazarken kolay ama amaaan 45 net ne var canim ya gibisindan Calisirken hic oyle olmuyor
Ben gecen senelerdeki egitim netime bakicam ozellikle sinavda kac net yapmisim diye.

Bugun vat calisacagim ve bitirebilirsem; egitim bakacagim. Epeydir astim egitimi ve turkceyi.

Eklentiler

• image.jpeg
    50,3 KB · Görüntüleme: 39
İnşallah nasip olur canim

Anayasası da öyle. Henüz incelemedim ama.yeni başımda insallah değişen bilgileri çıkartmışlardir.

Kızlar güzel bir soru buldum, ösym tarzı gibi. Sizinle de paylaşmak istedim.

Eklentiler

• image.jpeg
    64,4 KB · Görüntüleme: 46
Öğlen arkadaşımın doğum yapacağı haberini aldım
Başka bir şehirde derse hiç odaklanamadim
Aklım onda sürekli.

Öteki alttaki sorusu daha da uğraştırıcı... ösym seviyor vakit alıcı soruları.. Aslında kolay yolu var ama pratik gerekiyor işte hep. Umarım daha ilerleriz. :)
ALES ye özellikle bu soru tarzı çok.
ALES çıkmış soruları da alıp çözmeyi düşünüyordum.ama.karakutu da çok soru var, fırsat olmaz sanırım sınava kadar.

Son 2 yılı hiç olmazsa.alip çözmeye çalışacağım

Tüp bebek
Yıllardır beklenen bir bebek
Ondan çok daha heyecanlıyım
Yanında olamadigim için burugum

Sağlıkla doğsun inşaallah..
Bugün grafik problemleri videolarını izledim, Türkçe testi çözdüm, İslamiyet Öncesi Türk tarihi konusunu bitirdim.. Testini çözmedim çözer miyim bugün bilmem..
Biraz dinlenip yemek yedikten sonra matematikte çözebildiğim kadar problem sorularını çözmek istiyorum.. Gece de Coğrafyadan video izlemek istiyorum ama bakalımm.. Çalıştıkça mutlu oluyorum aslında.. Denemeyi yarın mı yaparım Pazar mı yaparım karar veremedim şu an, bakalım yarın..

Bi şey sorabilir miyim? Bi konu çalışman maksimum kaç saat sürüyor?

Bi şey sorabilir miyim? Bi konu çalışman maksimum kaç saat sürüyor?

Tarihe dün yolda 20 dk kadar bakmıştım, bugün de 1.5 saati geçmemişimdir herhalde, hatta daha az.. Süre tutmadım..
Yazın video izleyip defterime yazmıştım, defterdeki notlarıma çalıştım..
Matematik ve coğrafyada video izliyorum video süresine bağlı oluyor, kendim notlardan çalışmıyorum

İyi akşamlar kızlar.
Haftalık programından
160 matematik sorusu
80 Türkçe sorusu
87 tarih sorusu eksik kaldı. Hafta sonu onu tamamlayacağım inşallah.

Cumartesi tamamlayıp pazar deneme yapmayı planlıyorum.

Eşim yarın çalışacakmis, kızım da.evde hafta sonu. İnşallah yetistirebilirim.

Yetismezse pazar günü de yetiştirmeye çalışır, denemeyi hafta içi yaparım artık.

bence böyle hesap yapma kuzum, standart sapma var malum ve sınavın zorluk derecesi puanları etkiler.. sadece kendine sabit bi hedef belirle

evet cnm karakutu , ben nette pdfini buldum, ondan çözüyorum

Kızlar güzel bir soru buldum, ösym tarzı gibi. Sizinle de paylaşmak istedim.

evet güzelmiş... pratik yolu kesin vardır

açıkçası bizde mülakat olduğu için sıkıntılı ama 90 puan ve civarı isterim, öğretmenlik olmasa düz memuriyet olur belediyede falan. Maaşları baya iyi onların da.

Kızlar siz ilerlemişsiniz biliyorsunuzdur; anayasada en önemli kısımlar neresi çalışmak için? Kanuni esasinin özellikleri falan önemli mi çok? Yoğunluk olarak 1982 anayasası mı daha çok çıkıyor..?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…