- 23 Temmuz 2014
- 1.035
- 2.131
GUZEL CANIM HEPSI
BEN DE BU HAZIRLANMA DONMI DE HIC YEDIIKLIM YAYINLARJNDAN KITAP COZMEDIGIMI FARKETTIM.
BEN DE ALDIGIMDA DERS DENELEMERINI ALAYIM BARI.
elimde bi karakutu var zaten. yarıladım onu da bi de çözümlü değil ya; ondan bi tane de çözümlü almak istiyorum. ya da biraz daha pegemi bekliyim gelsin diye elimdeki karakutuyu bitiririm o sürede de.
matematik, coğrafya denemeleri aldım paso.
Kızlar kitaplarımı aldım ama kapıda ödemeye 5 tl ek varmışAldığım kitaplar bunlar, daha doğrusu denemeler...
coğrafya karakutuyu bitirip alacağım hemen... Az kaldı zaten... 4,50 tlye deneme aldım çok mutluyum
elimde bi karakutu var zaten. yarıladım onu da bi de çözümlü değil ya; ondan bi tane de çözümlü almak istiyorum. ya da biraz daha pegemi bekliyim gelsin diye elimdeki karakutuyu bitiririm o sürede de.
matematik, coğrafya denemeleri aldım paso.
Kızlar kitaplarımı aldım ama kapıda ödemeye 5 tl ek varmışAldığım kitaplar bunlar, daha doğrusu denemeler...
coğrafya karakutuyu bitirip alacağım hemen... Az kaldı zaten... 4,50 tlye deneme aldım çok mutluyum
Aslında mantığını cozunce gerisi geliyor canım. Aldığın matematik denemelerini.gunluk çözeceksin ya her denemede bunla.ilgili bir soru çıkıyor. Cozdukce farklı soru tarzları görüp pekiştirirsin. Sıkıntı yapmapofu , evet:) ama arayacaklar mı bilmiyorum? Siparişler alındı sizi arayacağız yazdılar arayan eden olmadı... :/
bir de kızlarSafransari ; olasılık/permütasyon/kombinasyon konuları nasıl sizde? Bu konuyu yine bugün oturdum çalışıyorum. Bulamadığım bazı sorular oluyor ama anlıyorum üstünden zaman geçince yine unutuyorum bu konuyu... Sanki tarih gibi unutulmaya müsait bi konu ya
pofu , evet:) ama arayacaklar mı bilmiyorum? Siparişler alındı sizi arayacağız yazdılar arayan eden olmadı... :/
bir de kızlarSafransari ; olasılık/permütasyon/kombinasyon konuları nasıl sizde? Bu konuyu yine bugün oturdum çalışıyorum. Bulamadığım bazı sorular oluyor ama anlıyorum üstünden zaman geçince yine unutuyorum bu konuyu... Sanki tarih gibi unutulmaya müsait bi konu ya
Selam arkadaşlar, bugünpofu cum seni dinledim sabah matematik ve türkçe çözdüm, geometri çözemedim hem vaktim yoktu hem de az da olsa bi formüllere göz atmam lazım..
Şimdi yoldayım coğrafya yerşekillerine kadar tekrar yaptım.. akşam eve geldiğimde de coğrafya videolarıma devam etmeyi düşünüyorumm.. yarın da matematikten konu çalışmak istiyorum, bakalımm.. durum raporu vereyim dedim, herkese kolay gelsin
Canım kök 5 le kök 5 in toplamı 2kok5 yapıyor.Geometrisi iyi olan biri bakabilir mi
Çözümü de var ama kenarlar kök 10 köşegen nasıl kök 10 oldu
köşegen 2kök 5 dir cnm, diğer taraftan da x i bulmak için 30-60-90 üçgenini kullanıyorsunGeometrisi iyi olan biri bakabilir mi
Çözümü de var ama kenarlar kök 10 köşegen nasıl kök 10 oldu
Canım kök 5 le kök 5 in toplamı 2kok5 yapıyor.
süpersin canım teşekkür ederimCanım kök 5 le kök 5 in toplamı 2kok5 yapıyor.
Resim atsana kitapların canimkitaplarımı inceliyorum, çıkmış kpss soruları konu konu düzenlemişler, hepsi var kızlar 2007-2017 arası
mantık soruları da sınav bazında düzenlenmiş, mesela 2008 ales ilkbahar gibi :) bana çok iyi oldu bu kitaplar
yatmadan atarım cnmResim atsana kitapların canim
evet subata varmadan bitiyo egitim kaliyo sadece. ben duzenli izleyemedim malesef.Ben de ramazan hocanın programına göre ilerledim.bitti videolar