- 30 Ocak 2018
- 65
- 45
- 38
Dershanede hangi konulardasınızDershaneye gidiyorum sizce dersleri önden giderek mi bitirmeliyim Yoksa dershaneyle mi bir de dershaneden sonra o hafta işlenen konuyla ilgili en az kaç soru çözmeliyiz sizce
Ben de ramazan hocanın programına göre ilerledim.bitti videolarramazan yetgin bir calisma programi hazirlamisti eylul ayinda. o programa uyuyrodum. sonra babamla annem ameliyat oldu ard arda memleke gitmek zorunda kaldim sonra geldigimde baslayamadim 2 hafta sonra basladim tekrar derken 15 tatil girdi aileler bize geldiler. gidince anca toparladim. iste son 1 hafta yeniden basladim. insallah yetistiririm. yazin da dugun telasi yorgunlugu vardi bayram felan girince hep memleketteydik.
Canım dershanede önde girmelisin.Dershaneye gidiyorum sizce dersleri önden giderek mi bitirmeliyim Yoksa dershaneyle mi bir de dershaneden sonra o hafta işlenen konuyla ilgili en az kaç soru çözmeliyiz sizce
Sarfansari, sen hangi yayınevinden almıştın? Ya kızlar pegem coğrafya çözümlü soru bankası arıyorum, oturduğum şehirde pegem yayınları bile yokGünaydın kızlar
Bugün 80 Türkçe 80 matematik 240 kadarda coğrafya tekrarı yapıp soru çözeceğim. Basım ağrıyor
Bir ağrı kesici alıp derse başlayacağım.
Kolay gelsin
Ben kitappatik sitesinden aldım.Sarfansari, sen hangi yayınevinden almıştın? Ya kızlar pegem coğrafya çözümlü soru bankası arıyorum, oturduğum şehirde pegem yayınları bile yokNetten yargıyayınevine baktım, onda da tedarik edilemiyormuş. Ne kitapmış be...
Gozun aydin canim.benim kitaplar da geldi kızlar :) eve gidince bi bakıncam nasıllar
pegem ezberbozan zatenGozun aydin canim.
Evet canim internetten daha uygun denk geliyorpegem ezberbozan zatenama temin edilemiyor diyor. Var mı kaliteli soruları olan tavsiye çözümlü soru bankan? aklımda hep pegem vardı.
Bissürü kitap aldım yaa çok ucuuz! Kırtasiyeden alsaydım 100 tlyi bulurdu...
elindekileri çözdün bitti mi?pegem ezberbozan zatenama temin edilemiyor diyor. Var mı kaliteli soruları olan tavsiye çözümlü soru bankan? aklımda hep pegem vardı.
Bissürü kitap aldım yaa çok ucuuz! Kırtasiyeden alsaydım 100 tlyi bulurdu...
kesinlikle kozmik oda, ben baya beğendim, baya test oluyıor içinde, bi süre sonra artık oturuyor konularEvet canim internetten daha uygun denk geliyor
Kargo da bedava
Sana yazdığım yayınların kitaplarını alabilirsin. Kozmik oda al mesela. Ben de pofu da beğendik kitabi
elimde bi karakutu var zaten. yarıladım onu da bi de çözümlü değil ya; ondan bi tane de çözümlü almak istiyorum. ya da biraz daha pegemi bekliyim gelsin diye elimdeki karakutuyu bitiririm o sürede de.elindekileri çözdün bitti mi?
Karakutukardan so ra ben de 1 er bu kitapları daha bitirip sonra ders denemelerine geçeceğim full insallahelimde bi karakutu var zaten. yarıladım onu da bi de çözümlü değil ya; ondan bi tane de çözümlü almak istiyorum. ya da biraz daha pegemi bekliyim gelsin diye elimdeki karakutuyu bitiririm o sürede de.
matematik, coğrafya denemeleri aldım paso.
GUZEL CANIM HEPSIKızlar kitaplarımı aldım ama kapıda ödemeye 5 tl ek varmışAldığım kitaplar bunlar, daha doğrusu denemeler...
coğrafya karakutuyu bitirip alacağım hemen... Az kaldı zaten... 4,50 tlye deneme aldım çok mutluyum
Ya kitap suya gidip gelme yol paran kadar kapıda ödeme 5 tl farkı da, boşver.Kızlar kitaplarımı aldım ama kapıda ödemeye 5 tl ek varmışAldığım kitaplar bunlar, daha doğrusu denemeler...
coğrafya karakutuyu bitirip alacağım hemen... Az kaldı zaten... 4,50 tlye deneme aldım çok mutluyum