KPSS çalışma sürecim-2018 B grubu

Dershaneye gidiyorum sizce dersleri önden giderek mi bitirmeliyim Yoksa dershaneyle mi bir de dershaneden sonra o hafta işlenen konuyla ilgili en az kaç soru çözmeliyiz sizce

Ben de ramazan hocanın programına göre ilerledim.bitti videolar

Dershaneye gidiyorum sizce dersleri önden giderek mi bitirmeliyim Yoksa dershaneyle mi bir de dershaneden sonra o hafta işlenen konuyla ilgili en az kaç soru çözmeliyiz sizce
Canım dershanede önde girmelisin.
Dershanede konuyu görürken mutlaka sen önceden konuya çalışmış olmalısın ki dershanede yarar sağlayabilen. Dersaneyi tekrar amaçlı olarak gor

Günaydın kızlar
Bugün 80 Türkçe 80 matematik 240 kadarda coğrafya tekrarı yapıp soru çözeceğim. Basım ağrıyor
Bir ağrı kesici alıp derse başlayacağım.
Kolay gelsin

Günaydın kızlar
Bugün 80 Türkçe 80 matematik 240 kadarda coğrafya tekrarı yapıp soru çözeceğim. Basım ağrıyor
Bir ağrı kesici alıp derse başlayacağım.
Kolay gelsin
Sarfansari, sen hangi yayınevinden almıştın? Ya kızlar pegem coğrafya çözümlü soru bankası arıyorum, oturduğum şehirde pegem yayınları bile yok Netten yargıyayınevine baktım, onda da tedarik edilemiyormuş. Ne kitapmış be...

Ben kitappatik sitesinden aldım.
Ben pegem setini çözdüm canim.
Bulamiyorsan demek artık başımı yapılmıyor, çok ısrarcı olma :)
Data, kozmik oda, coğrafyanın doktrini, coğrafyanın pusulası, ya da pegem in ezberbozan i alabilirsin.

Karakutu cografya kitabında üniversite sınavına giriş soruları yoğunlukta, ve onlar bizden çok daha ayrıntılı mufredatlari. Yani bizim konu dışında ayrıntılı sorular da var baya.

Ilk konuyu bitirdim öyle bir gözlem yaptım.

Evet canim internetten daha uygun denk geliyor
Kargo da bedava
Sana yazdığım yayınların kitaplarını alabilirsin. Kozmik oda al mesela. Ben de pofu da beğendik kitabi

Evet canim internetten daha uygun denk geliyor
Kargo da bedava
Sana yazdığım yayınların kitaplarını alabilirsin. Kozmik oda al mesela. Ben de pofu da beğendik kitabi
kesinlikle kozmik oda, ben baya beğendim, baya test oluyıor içinde, bi süre sonra artık oturuyor konular

elindekileri çözdün bitti mi?
elimde bi karakutu var zaten. yarıladım onu da bi de çözümlü değil ya; ondan bi tane de çözümlü almak istiyorum. ya da biraz daha pegemi bekliyim gelsin diye elimdeki karakutuyu bitiririm o sürede de.

matematik, coğrafya denemeleri aldım paso.

Karakutukardan so ra ben de 1 er bu kitapları daha bitirip sonra ders denemelerine geçeceğim full insallah

Kızlar kitaplarımı aldım ama kapıda ödemeye 5 tl ek varmış Aldığım kitaplar bunlar, daha doğrusu denemeler...
coğrafya karakutuyu bitirip alacağım hemen... Az kaldı zaten... 4,50 tlye deneme aldım çok mutluyum

Eklentiler

• image.jpeg
    83,1 KB · Görüntüleme: 45
GUZEL CANIM HEPSI
BEN DE BU HAZIRLANMA DONMI DE HIC YEDIIKLIM YAYINLARJNDAN KITAP COZMEDIGIMI FARKETTIM.

BEN DE ALDIGIMDA DERS DENELEMERINI ALAYIM BARI.

Ya kitap suya gidip gelme yol paran kadar kapıda ödeme 5 tl farkı da, boşver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…