- 21 Haziran 2016
- 9.255
- 25.574
Ben deneme çözücemm ama YDS deneme :) ben en iyisi YDS konusu bulayım kendimebu arada herkese slmmm :)
birazdan coğrafya tr fiziki coğrafya çalışcam :)
sizler neler yapıyorsunuz?
deneme çözen var mı bugün?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben deneme çözücemm ama YDS deneme :) ben en iyisi YDS konusu bulayım kendimebu arada herkese slmmm :)
sen yds de mi çalışıyorsun :) ben de çalışıyorum ama henüz çok baştayım, kursa mı gidiyorsun?Ben deneme çözücemm ama YDS deneme :) ben en iyisi YDS konusu bulayım kendime
Ben kızımla anne kız günü yaptım bugün.bu arada herkese slmmm :)
çıkmış sorular mı cnm hepsi?Ben kızımla anne kız günü yaptım bugün.
Oyun alanına gotirdum sonra pizza yedik eve geldik
Sonra onu uyuyunca kitaplar geldi, onlara daldım.
Deneme hafta içi yaptım diye yapmadım bugün.
Soru sayısı çok fazla kitaplarda. Sınava kadar yetişir mi bilmem. Bir program yapmam gerek onlara.
Ilk defa denk geldim, bilmiyordum bu formülü. Bu formülün yüksek ihtimal bir mantığı da vardır, formül ezberletmek yerine onu öğretmiş olabilirler lisede. Eski defterimde de yok bu formül.Formülün bi adı var mı bilmiyorum Temel kavramlar konusunda vardır diye tahmin ediyorum. atıyorum ardışık tam sayılar olunca mesela terim sayısı toplamını n.(n+1)/2 diye topluyoruz vs formüller vardı 1.2+2.3.+3.4+......+n.(n+1) olunca da n.(n+1).(n+2)/3 diye buluyoruz tüm terim sayılarının toplamını.
Bana da şimdi kargodan mesaj geldi, ayın 20sinde gelecekmiş.Perşembe sipariş ettim cumartesi geldi canım.
102348 dir cnm sayıKızlar bir şey daha soracağım, rakamları farklı ve 6 ile bölünebilen altı basamaklı en küçük doğal sayı kaç? Bu sayının rakamları toplamı sorulmuş. Ben sayıyı 102354, cevabı 15 buluyorum; ama cevabı 18 diyor.
Heh şimdi oldu. Pofu biraz önce attığım sorunun formül dışında mantığı var mı? Yoksa ezberlemek şart mı102348 dir cnm sayı
o soruları ben hiç formülle yapmıyorum ama o soruda düzenli artmıyor sayılar, bi pratik yolu var, bi bakıcam kitaba bulursam yazarım cnmHeh şimdi oldu. Pofu biraz önce attığım sorunun formül dışında mantığı var mı? Yoksa ezberlemek şart mı
Tamam canım çok iyi olur; çünkü ben formülü çok gerekmedikçe kullanmıyorum, başka bir yolu varsa onu öğrensem iyi olacak.o soruları ben hiç formülle yapmıyorum ama o soruda düzenli artmıyor sayılar, bi pratik yolu var, bi bakıcam kitaba bulursam yazarım cnm
Kursa gitmiyorum youtube dan Hakkı hocayı dinledim temel grameri aldım kendisinden sağolsın. Şimdi tek başıma soru banksı bitirmeye çalışıyorum ve günden güne ilerlediğimi fark ediyorum. Temel eksiğim kelime idi. Soru çözdükçe o yavaş yavaş yoluna giriyor. Bugün 2016 sınavını deneme gibi çözüp merakla hesaplicam puanımı. Bakalım :)sen yds de mi çalışıyorsun :) ben de çalışıyorum ama henüz çok baştayım, kursa mı gidiyorsun?
Bana da mesajda 10 u diyordu ama bugün geldi.Ilk defa denk geldim, bilmiyordum bu formülü. Bu formülün yüksek ihtimal bir mantığı da vardır, formül ezberletmek yerine onu öğretmiş olabilirler lisede. Eski defterimde de yok bu formül.
Bana da şimdi kargodan mesaj geldi, ayın 20sinde gelecekmiş.
Mühendis misin? :) Yoksa iibf mi? Dhmi mi düşünüyorsun? :)Kursa gitmiyorum youtube dan Hakkı hocayı dinledim temel grameri aldım kendisinden sağolsın. Şimdi tek başıma soru banksı bitirmeye çalışıyorum ve günden güne ilerlediğimi fark ediyorum. Temel eksiğim kelime idi. Soru çözdükçe o yavaş yavaş yoluna giriyor. Bugün 2016 sınavını deneme gibi çözüp merakla hesaplicam puanımı. Bakalım :)
ben de hakkı hocayı dinliyorum cnm, sen ilk baharda mı gireceksin?Kursa gitmiyorum youtube dan Hakkı hocayı dinledim temel grameri aldım kendisinden sağolsın. Şimdi tek başıma soru banksı bitirmeye çalışıyorum ve günden güne ilerlediğimi fark ediyorum. Temel eksiğim kelime idi. Soru çözdükçe o yavaş yavaş yoluna giriyor. Bugün 2016 sınavını deneme gibi çözüp merakla hesaplicam puanımı. Bakalım :)
benim hedefim dhmi :)Mühendis misin? :) Yoksa iibf mi? Dhmi mi düşünüyorsun? :)
kızlar çıkmış soruları çözün dememizin nedenlerinden biri :) buyrun bakın