KPSS çalışma sürecim-2018 B grubu

bu arada herkese slmmm :)

birazdan coğrafya tr fiziki coğrafya çalışcam :)

sizler neler yapıyorsunuz?
deneme çözen var mı bugün?
Ben deneme çözücemm ama YDS deneme :) ben en iyisi YDS konusu bulayım kendime

bu arada herkese slmmm :)

birazdan coğrafya tr fiziki coğrafya çalışcam :)

sizler neler yapıyorsunuz?
deneme çözen var mı bugün?
Ben kızımla anne kız günü yaptım bugün.
Oyun alanına gotirdum sonra pizza yedik eve geldik
Sonra onu uyuyunca kitaplar geldi, onlara daldım.

Deneme hafta içi yaptım diye yapmadım bugün.

Soru sayısı çok fazla kitaplarda. Sınava kadar yetişir mi bilmem. Bir program yapmam gerek onlara.

çıkmış sorular mı cnm hepsi?

Ilk defa denk geldim, bilmiyordum bu formülü. Bu formülün yüksek ihtimal bir mantığı da vardır, formül ezberletmek yerine onu öğretmiş olabilirler lisede. Eski defterimde de yok bu formül.
Perşembe sipariş ettim cumartesi geldi canım.
Bana da şimdi kargodan mesaj geldi, ayın 20sinde gelecekmiş.

Kızlar bir şey daha soracağım, rakamları farklı ve 6 ile bölünebilen altı basamaklı en küçük doğal sayı kaç? Bu sayının rakamları toplamı sorulmuş. Ben sayıyı 102354, cevabı 15 buluyorum; ama cevabı 18 diyor.

102348 dir cnm sayı

Heh şimdi oldu. Pofu biraz önce attığım sorunun formül dışında mantığı var mı? Yoksa ezberlemek şart mı
o soruları ben hiç formülle yapmıyorum ama o soruda düzenli artmıyor sayılar, bi pratik yolu var, bi bakıcam kitaba bulursam yazarım cnm

o soruları ben hiç formülle yapmıyorum ama o soruda düzenli artmıyor sayılar, bi pratik yolu var, bi bakıcam kitaba bulursam yazarım cnm
Tamam canım çok iyi olur; çünkü ben formülü çok gerekmedikçe kullanmıyorum, başka bir yolu varsa onu öğrensem iyi olacak.

sen yds de mi çalışıyorsun :) ben de çalışıyorum ama henüz çok baştayım, kursa mı gidiyorsun?
Kursa gitmiyorum youtube dan Hakkı hocayı dinledim temel grameri aldım kendisinden sağolsın. Şimdi tek başıma soru banksı bitirmeye çalışıyorum ve günden güne ilerlediğimi fark ediyorum. Temel eksiğim kelime idi. Soru çözdükçe o yavaş yavaş yoluna giriyor. Bugün 2016 sınavını deneme gibi çözüp merakla hesaplicam puanımı. Bakalım :)

Bana da mesajda 10 u diyordu ama bugün geldi.

Büyük ihtimal sana da yarın gelirdi ama pazar olduğu için pazartesi gelir ancak.

Mühendis misin? :) Yoksa iibf mi? Dhmi mi düşünüyorsun? :)

ben de hakkı hocayı dinliyorum cnm, sen ilk baharda mı gireceksin?
ben sanırım eylülde gireceğim, ama kpss den zaman kalmıyor ya :S benim de sıkıntım kelime..

Harıl harıl vatandaşlık ve coğrafya konu çalıyorum.. şubat içinde bitsin istiyorum, gelecek ay soru çözümü arada konulara bakarım.. matematikle tarihe yüklenmem lazım daha çok..
Ve bugün deneme yapmadım çok uykusuzdum yarına erteledim ben de...

kızlar çıkmış soruları çözün dememizin nedenlerinden biri :) buyrun bakın

Eklentiler

• aynı.png
    161,5 KB · Görüntüleme: 25
kızlar çıkmış soruları çözün dememizin nedenlerinden biri :) buyrun bakın

Sayılar bile aynıı.. Bu sorular hangi kitaptan ya bende sadece çıkmış kpss soruları var.. ayrı ayrı alesi filan mı almak lazım, ösym nin gelmiş geçmiş bütün soruları diye tek bir kaynak varsa çok güzel olacakk
cevap 57 mi bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…