Kpss çalışma süreci

Den

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2010
1.519
1.069
Baktım ki başlıklarda pek bir hareket yok, ben de artık kendi konumu açayım dedim ☺
Bundan sonra yaptıklarımı gün gün paylaşacağım umarım hem bana hem de arkadaşlara motivasyon açısından iyi olur
Benim gibi kpss hazırlanan takım arkadaşlarımı her gün buraya bekliyorum :)
(Bu arada branşım Türkçe)

Son düzenleme:
5 aydır kpss çalışıyorum, hiç bırakmadım. Çalışmadığım gün sayısı sınırlıdır, o da kendime tatil ilan ettiğim günler.
5 aydır neler yaptım;
Gk gy ve eğitim bilimleri benim hocamın tüm videolarını izledim,
Ünite ünite not aldım 3 tane defterim oldu
Alandan da özel ders alıyorum ve hocamdan çok memnunum
Bundan sonra yapmam gereken gk gy ve eğitimden tekrar yapıp bol soru çözmek.
Alan derslerim daha bitmedi, bitince hayırlısıyla onlardan da test çözeceğim

Bugünkü programım ölçmenin sayısal kısmını bitirmek. Sonra hayırlısıyla konular komple bitmiş olacak. Ertesi gün konu tekrarına başlayacağım

Eveet, ölçmenin sayısal kısmını da bitirdim
Yarın çalıştığım konular ile ilgili soru çözeceğim, bugünlük bu kadar, toplam 3 saat çalıştım artık örgümü örebilirim :KK71:

Dün kendime tatil ilan etmiştim, o yüzden bir şey yapmadım. Bugün ölçme değerlendirme sayısal kısmının konu testlerini çözeceğim. Ve kendime haftalık çalışma planı hazırlayacağım

Ölçme sayısal kısmı halettim 4 test toplam 50 soru çözdüm bugünkü hedefim 100 soru çözmek ölçme sözel kısımdan çözeceğim.
Sonra haftalık ğlanı yapıp bugünkü ders defterimi kapatacağım

Biraz çabuk oldu ama kalan 50 soruyu da halettim. Böylece 100 soruyu tamamlamış oldum. Şimdi ek sorular çözmeyi düşünüyorum. Konu tekrarı+ soru şeklinde gidiyorum tabii arada molalar vererek :)

Bugün ölçmeden 2 test daha çözdüm toplam 125 soru çözmüş oldum hedefimin de üzerine çıktım bugünlük bu kadar yeter

Bende ortaöğretim hemsirelikten giricem 2020 de. Ne güzel çalışıyorsunuz. Bende çok istiyorum. 3 aylık bebeğim var. Inşallah calisabilirim
Allah bağışlasın :)
Sizin daha zamanınız varmış hem o zamana da bebek büyümüş olur istedikten sonra çalışırsınız bence, zaten hemşireliğin puanları çok yüksek değil.benim hemşire arkadaşım da geçen sene atandı.

Bügünü öğrenme psikolojisine ayırdım ve ilk ünitemi bitirdim. Birazdan ilk üniteyle ilgili soru çözeceğim.Öğrenmeye iki gün ayırmayı düşünüyorum ikiye bölerek çalışıp yavaş yavaş ilerleyeceğim. Haftalık çalışma programımı da yaptım öğrenmeden sonra sırada rehberlik var.

Allah bağışlasın :)
Sizin daha zamanınız varmış hem o zamana da bebek büyümüş olur istedikten sonra çalışırsınız bence, zaten hemşireliğin puanları çok yüksek değil.benim hemşire arkadaşım da geçen sene atandı.
Ortaöğretim yüksek, lisans düşük. Ortaöğretim en düşük 88 'le kapattı. O da iki senelik zaman diliminde

• Beğen
Reactions: Den
Ortaöğretim yüksek, lisans düşük. Ortaöğretim en düşük 88 'le kapattı. O da iki senelik zaman diliminde
O zaman kolay gelsin şimdiden :) ama yine de umudu elden burakmamak lazım, ortaöğreyim kpss nin daha kolay olduğunu düşününce. Bir de sizde eğitim bilimleri, alan gibi dersler yok

İkinci ünitemi de bitirdim, çünkü ikinci ünite biraz uzundu bugün 73 soruda bırakmayı düşünüyorum ama belli olmaz biraz dinlenmeliyim, belki sonra yeni üniteye başlarım.gün daha bitmedi :)

Neyse ki son bir gayretle 3.ünitemi de bitirmiş bulunmaktayım:) ancak soru çözmüyorum, yarın programıma direkt soru çözerek başlayacağım

Bugün biraz işlerim var, görünüşe göre çok fazla çalışamayacağım. Bugün güne test çözerek başlayacağım dünkü konunun testlerini çözememiştim. Sonra edimsel koşullanma konusuna başlayıp tekrar edip konu testlerini çözeceğim.akşama da alan özel dersim var

Testlerimi çözdüm, edimsel koşullanmayı da tekrar ettim ve iki test çözdüm.biraz ara verdikten sonra test çözmeye devam edeceğim.bugün çözdüğüm soru sayısı 50 umarım 120ye tamamlayabilirim 👊

Bugün 75 soru çözebildim, malum işlerim vardı. Ama yarın telafi edeceğim.

Bugün boşum, hiçbir işim yok :) tüm günümü kpss ye ayırmayı hedefliyorum. Bugün öğrenme psikolojisinin son ünitelerini de çalışıp soru çözüp bitireceğim.soru için hedef koymuyorum, çözebildiğim kadar çok çözeceğim

Öğrenme psikolojisinde son ünite olan bilişsel öğrenmeye geldim.şu ana kadar çözdüğüm soru sayısı 50.
Gün sonuna kadar bayağı bir artacak gibi duruyor, çünkü test sayısı çok fazla. Bu üniteden sınavda çok soru geldiği için konuların üzerinde daha bir durarak ilerliyorum.bugün konu çalışmaya daha çok zaman ayırmış oldum böylece.

X