KPSS B'ye nasil calismaliyim?

Pinky9

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2009
560
149
Kizlar selam ben lisans isletme mezunuyum, daha once kpss a denedim olmadi ve ozel sektorde bi yere girdim, suanda da kpss b'ye hazirlanmak istiyorum.
Ama vaktim kisitli isten eve gelince sadece 2-3 saat bakabilirim, haftasonu da geziyorum genelde bunaldigim icin.
Hergun 1 ders mi calisayim yoksa her ay sadece 1 ders mi bitireyim nasi yapayim?
Ben once turkce matematikle baslayip onlar tamamen bittikten sonra digerlerne geciyim diye dusundum ama butun dersleri ayni anda beraber yurutmek daha mi mantikli?

canım bende işletme mezunuyum malasef b grubundan atanmak için en az 85+ üstü almak zorundasın nasıl çalişiyim diyorsan bütün dersleri aynı anda basla birini bitirip öbürüne öyle baslarsan unutursun ben hem b grubuna hem a grubuna calisiyorum hafta sonlarıda soru çözümününe ayiriyorum youtubeden benim hocam veya isem yayıncılıgı dinleyebilirisin.

canım bende işletme mezunuyum malasef b grubundan atanmak için en az 85+ üstü almak zorundasın nasıl çalişiyim diyorsan bütün dersleri aynı anda basla birini bitirip öbürüne öyle baslarsan unutursun ben hem b grubuna hem a grubuna calisiyorum hafta sonlarıda soru çözümününe ayiriyorum youtubeden benim hocam veya isem yayıncılıgı dinleyebilirisin.

bitirdiğim dersten sürekli soru ve deneme çözmeyi düşünüyorum öyle unutmam heralde, teşekkür ederim biliyorum o videoları

hergun bir dersin bir konusuna calisabiliriz arkadaslar. mesela pazartesi matematik. sali geometri. carsamba turkce. persembe tarih. cuma cografya. cumartesi vatandaslik. pazar gunu de o hafta calistigimiz konulardan karisik test cozme seklinde olabilir. bi sure sonra da deneme cozmeye baslayabiliriz.ders ders gitmek bi acidan sakincali cunku sona biraktigimiz derslerle ilgili panik yasayabiliriz. yeterinve tekrar yapicak firsati bulamayabiliriz.

Kızlar selam, aranızda hem özelde çalışıp hem de çocuğu olan var mı ? Varsa nasıl bir çalışma programı uyguluyorsunuz ? Fikirlerinize ihtiyacım var.

Kızlar selam, aranızda hem özelde çalışıp hem de çocuğu olan var mı ? Varsa nasıl bir çalışma programı uyguluyorsunuz ? Fikirlerinize ihtiyacım var.

varsa bende merak ediyorum çok zor çünkü :)

X