• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi aşamıyorum..

Milamila9494

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2019
321
341
33
5 ay önce kpss ye calismaya basladim ancak nasil söylesem calisiyorum ama sanki hic yol alamiyomusum gibi hissediyorum :(

Daha dün bi baktim benden cok cok düsük puanlar alan akli bi karis havada olan bi arkadaşım polis olmuş. Ya tabiki olsun herkes emeginin karsiligini alsin onda gözüm yok ama benim bu kadar ugrasip bi yerlere gelememem canimi cok sıkıyo.
Bide yüksek lisans yaptim 6 yil okudum ayni zamanda ales yds herseyi denedim olmuyo olmuyo olmuyo.
Ozel sektorde 1 yil calistim ama kucuk bi sehirde yasiyorum is bulamiyorum su an.

Kpss son carem.. cok hevesli basladim ama son zamanlarda yılmaya basladim netlerim yukselmiyo hayatta is konusunda bugune kadar bisey basaramadinki bunu mu basaricaksin bosuna ugrasma diyo ic sesim sürekli. Ama cok da istiyorum 95 civari bi puan alsam bidaha hazirlanmak zorunda kalmasam diyorum ama cok umutsuzum :( ya bakiyorum benden sonra mezun olan arkadaslarim hemen is buldu cogu bende hala ugrasiyorum :(
Sanirim biraz olumlu seyler duymaya ihtiyacim var ozellikle basarmis birilerinden :( kendimi asmam ben yaparima inandirmam lazim..
Bide matematik yapiyorum ama denemelerde netlerim dusuk geliyo mesela cozumune baktigimda bu muymus bunun cevabi cok basitmis diyorum ama çözemiyorum. Cildirmak uzereyim ya cidden dusunmye basladim bende bi sorun var galiba neden olmuyo :(

Kpss, iş bulmanızda seçeneklerinizden biri sadece ve şuan sizin için en önemli seçenek. Motivasyonunuzu bozup, kafanızı dağıtmayın hiç. Arada farklı uğraşlarınızda olsun. Stresinizi atabileceğiniz, enerjinizi yükseltebilecek şeyler. Mesela, spor yapın, sevdiğiniz kitapları okuyun,güzel yemek veya pasta tariflerini yapmayı deneyin. Çalışmalarınızada sabırla devam edin.Moral bozacak, umutsuzluğa düşecek bir şey yok. Allahın rızık kapısı bir tane değil. Kısmetinizin nereden açılacağı belli olmaz.

5 ay önce kpss ye calismaya basladim ancak nasil söylesem calisiyorum ama sanki hic yol alamiyomusum gibi hissediyorum :KK43:

Daha dün bi baktim benden cok cok düsük puanlar alan akli bi karis havada olan bi arkadaşım polis olmuş. Ya tabiki olsun herkes emeginin karsiligini alsin onda gözüm yok ama benim bu kadar ugrasip bi yerlere gelememem canimi cok sıkıyo.
Bide yüksek lisans yaptim 6 yil okudum ayni zamanda ales yds herseyi denedim olmuyo olmuyo olmuyo.
Ozel sektorde 1 yil calistim ama kucuk bi sehirde yasiyorum is bulamiyorum su an.

Kpss son carem.. cok hevesli basladim ama son zamanlarda yılmaya basladim netlerim yukselmiyo hayatta is konusunda bugune kadar bisey basaramadinki bunu mu basaricaksin bosuna ugrasma diyo ic sesim sürekli. Ama cok da istiyorum 95 civari bi puan alsam bidaha hazirlanmak zorunda kalmasam diyorum ama cok umutsuzum :KK43: ya bakiyorum benden sonra mezun olan arkadaslarim hemen is buldu cogu bende hala ugrasiyorum :KK43:
Sanirim biraz olumlu seyler duymaya ihtiyacim var ozellikle basarmis birilerinden :KK43: kendimi asmam ben yaparima inandirmam lazim..
Bide matematik yapiyorum ama denemelerde netlerim dusuk geliyo mesela cozumune baktigimda bu muymus bunun cevabi cok basitmis diyorum ama çözemiyorum. Cildirmak uzereyim ya cidden dusunmye basladim bende bi sorun var galiba neden olmuyo :KK43:
Branşınız ne ?

Alanınız nedir? Mutlaka alanınız üzerine mi iş bulmak istiyorsunuz? Siz de o arkadaşınız gibi polislik, gardiyanlık vb işler düşünmez misiniz?
Çalışma için de en iyi motivasyon geleceğinizi düşünmek. Hayaller kurun. Atanınca yapacaklarınızı düşünün hatta yazın gözünüzün önünde dursun. Daha motive bi şekilde daha şevkle çalışırsınız bu vesile ile.
Rabbim yâr ve yardımcınız olsun.

Kpss, iş bulmanızda seçeneklerinizden biri sadece ve şuan sizin için en önemli seçenek. Motivasyonunuzu bozup, kafanızı dağıtmayın hiç. Arada farklı uğraşlarınızda olsun. Stresinizi atabileceğiniz, enerjinizi yükseltebilecek şeyler. Mesela, spor yapın, sevdiğiniz kitapları okuyun,güzel yemek veya pasta tariflerini yapmayı deneyin. Çalışmalarınızada sabırla devam edin.Moral bozacak, umutsuzluğa düşecek bir şey yok. Allahın rızık kapısı bir tane değil. Kısmetinizin nereden açılacağı belli olmaz.
Cok teşekkür ederim🙏🏻
Branşınız ne ?
Gida muhendisiyim
Alanınız nedir? Mutlaka alanınız üzerine mi iş bulmak istiyorsunuz? Siz de o arkadaşınız gibi polislik, gardiyanlık vb işler düşünmez misiniz?
Çalışma için de en iyi motivasyon geleceğinizi düşünmek. Hayaller kurun. Atanınca yapacaklarınızı düşünün hatta yazın gözünüzün önünde dursun. Daha motive bi şekilde daha şevkle çalışırsınız bu vesile ile.
Rabbim yâr ve yardımcınız olsun.
Ben isterim ama boyum kisa minyonum malesef.
Cok teşekkür ederim 🙏🏻 alanim olmasa da olur bulcagim is ama aklima gelmiyoki. Bide ne bilim beceremem gibi geliyo

Matematik çözdükçe gelişen bişey.
Bol bol soru çözün.
Netler genelde son 2-3 ayda yükseliyor.
Daha konular bitmediği için böyle bence netleriniz.
Bu iş azim işi bence pes etmeyin
Kolay gelsin

Matematik çözdükçe gelişen bişey.
Bol bol soru çözün.
Netler genelde son 2-3 ayda yükseliyor.
Daha konular bitmediği için böyle bence netleriniz.
Bu iş azim işi bence pes etmeyin
Kolay gelsin
Konularim yeni bitti malesef :(
Teşekkür ederim.tavsiyeleriniz için ❤

Mühendismişsiniz nasıl matematik yapamıyorsunuz anlamadım?

Şu an deneme yapmayın kendinize size önerim o olur. Konu çalışın ve bol bol çözümlü soru çözün. Denemelere son 2 3 ay kala başlarsınız tamamen hazır bir şekilde.

Ve olaya sadece para olarak bakmayın. Arkadaşınız polis olmuş evet ama siz de yüksek lisans yapmış bir mühendissiniz. Aradaki statü farkı çok açık. Gerekirse 1 sene 2 sene emek verip atandığınızda gayet güzel bir kariyer sizi bekliyor olacak. Herkes hayata aynı anda başlamıyor maalesef. Zamanınız gelmemiş sadece. Kendinize güvenin ve ezik hissetmeyin. Çalışmaya devam.

Mühendismişsiniz nasıl matematik yapamıyorsunuz anlamadım?

Şu an deneme yapmayın kendinize size önerim o olur. Konu çalışın ve bol bol çözümlü soru çözün. Denemelere son 2 3 ay kala başlarsınız tamamen hazır bir şekilde.

Ve olaya sadece para olarak bakmayın. Arkadaşınız polis olmuş evet ama siz de yüksek lisans yapmış bir mühendissiniz. Aradaki statü farkı çok açık. Gerekirse 1 sene 2 sene emek verip atandığınızda gayet güzel bir kariyer sizi bekliyor olacak. Herkes hayata aynı anda başlamıyor maalesef. Zamanınız gelmemiş sadece. Kendinize güvenin ve ezik hissetmeyin. Çalışmaya devam.
6 yildir (malum muhendislik fakultesinde hep hesap makinesiyle yapiliyo hesaplamalar) köreldi matematigim :(
Cok tesekkur ederim yazdiklariniz icin🙏🏻

Back
X