• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kpss başvuru ve tercih nasıl yapılır?

hazal46

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2008
144
0
96
Kahramanmaraş
merhaba arkadaşlar.ben kpss sınavına girmek istiyorum ama başvuru nereye yapılır,sınav ne zaman hiç bilgim yok.intte biraz aradım ama net bir bilgi bulamadım.ben önlisans mezunuyum hangi bölümlere tercih yapacağımı bildiren bir form verirlermi?
çok özür dilerim acemice ama yardım istiyorum kızlar

canım önlisans mezunları için çift yıllarda snav yapılır düz emurluk kadrosundan atanılır.ya cts yada pzr sınavın genel kültür ve genel yetenek sorularından sınava girersin.genel yetenek mat ve türkçe genel kültür coğ tarih ve anayasayla güncel konulardır.sen 23.09.2012de sınava giriceksin.başvurular genelde mayıs sonu başlar temmuz başı biter.başvurunu eğer ösymde kayıtlı bilgin varsa yani kimlik bilgilerinle giriş yapabiliyosan netten paranı yatırdıktan sonra.eğer yoksa bulunduğun yerdeki merkez seçilen okuldan yapıyosun hepsi bu :7:

merhaba arkadaşlar.ben kpss sınavına girmek istiyorum ama başvuru nereye yapılır,sınav ne zaman hiç bilgim yok.intte biraz aradım ama net bir bilgi bulamadım.ben önlisans mezunuyum hangi bölümlere tercih yapacağımı bildiren bir form verirlermi?
çok özür dilerim acemice ama yardım istiyorum kızlar

önlisans hangi bölümden mezunsunuz*?

Back