canım insan sorarak öğrenir dımı.. bnde eskiden bilmiyodum. şimdiçok içli dışlıyım kpssyle:):)
kpss a: her yıl oluyor. genel kültür(tarh, çoğrafya,vatandaşlık) genel yetenek(mat, türkçe) ve alan derslerinden sınava giriyosun(işletme iktisat falan)
kpss B : 2yılda bir olur. şuan 2012 beklenmekte. genel kültür(tarh, çoğrafya,vatandaşlık) genel yetenek(mat, türkçe). alan dersleri sorulmaz. herkes buna daha çok hazırlanıyor.
senn bölüm neydi
ben önlisans bilgisayar teknolojileri ve programcılıgı bitirdimm yani B oluyorum ben :))
bnde pc programcılgıyım:): :):):
86 alırsan ilk atamada giremezsin söylim
sen atandınmı biyeree ??
atanmadım. 2012 ye hazırlanıyorum. puanlar çk yüksek malesef
86 ile ilk atamada değilde 3 4 du atamada gidersin
bende başlıcam en kısa zamanda 2012 için çalışmaya çokmu geç bilmiyorum ama çalıştıgım için sürekli sallanıyo bu durum bakalım napıcamm :26::26:
benimde bir sorum olacak ben 2 yıllık önlisans mezunu dikey geçişle 4 yıllık açıköğretim iktisat mezunuyum ben kpss a grubumu yoksa b grubumu sınava girmeliyim
hem A hem B ye girebiliyorsun.
kpss a: her yıl oluyor. genel kültür(tarh, çoğrafya,vatandaşlık) genel yetenek(mat, türkçe) ve alan derslerinden sınava giriyosun(işletme iktisat falan)
kpss B : 2yılda bir olur. şuan 2012 beklenmekte. genel kültür(tarh, çoğrafya,vatandaşlık) genel yetenek(mat, türkçe). alan dersleri sorulmaz. herkes buna daha çok hazırlanıyor.
Ada bölüm dersleride çözüyosun
tabii ki yükselebilirsin ama hangi kadroya gireceksin bu önemli ,
bende önlisans mezunuyum aöf dikey geçişle 3.sınıftayım ben hangisine giricem anlamadım önlisans olarakmı giricem yoksa B ye mi.iki arkadaşta farklı diyo :S:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?